- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- Konu Sahibi z e y n o m
Evi daha yeni aldik tum esyalarmi bu evime gore değiştim 1 sene olmadi...nasil birdaha tasinayim ki arkadasmsiz eviniz kiraya verip kayınvalidenize yakın bir yere taşınmayı düşünmez misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evi daha yeni aldik tum esyalarmi bu evime gore değiştim 1 sene olmadi...nasil birdaha tasinayim ki arkadasmsiz eviniz kiraya verip kayınvalidenize yakın bir yere taşınmayı düşünmez misiniz.
yani bana daha mantıklı geldi bakıcı içine sinmezse e kayınvalideye de evini taşı denmez. idare etmek lazım ne biliyim canım allah kolaylık versin zor durumEvi daha yeni aldik tum esyalarmi bu evime gore değiştim 1 sene olmadi...nasil birdaha tasinayim ki arkadasm
Yani bakış açıları farklı olabiliyor tabi ki, ben bebeğim olduğunda 1 yıl yanında olabilmeyi planlıyorum. Bizim de kira var sizin kredi gibi. İşsizlik maaşı alırım 10 ay tazminatta idare eder bir süre... Bebeğin yanında olurum diyorum.Evet oyle olacak gbi görünüyor ancak sirket aracılığı ile olur sanirim
. Kv ile aramiz iyi ama iyiden kotu olmak istemem snucta herkesin kurulu bir duzeni var ev ev ustune olmaz ki..calismamayida goze alamiyorum daha iyi bir hayat yasamak varken daha standart ya da daha limitli bir hayat neden yasayayim diyorum ki bir de bebek... o esimden kalan 2000 kime neye yetecekki
Bakıcı yada eşiniz işi bıraksın o baksın. Siz daha fazla maaş aldığınıza göre sizin değil onun bırakması mantıklı.
Eşime calisma diyecegme sanirim bakiciya baktirmak dahamantikli bilemedmBakıcı yada eşiniz işi bıraksın o baksın. Siz daha fazla maaş aldığınıza göre sizin değil onun bırakması mantıklı.
Benim ki kreş yaşı ama .. yani helalinden bir 3seneAynı durumu ben de yaşadım.
Aldık yanımıza getirdik kpeder,kvalide, 19 yaşındaki kaynım hepberaber durduk(bizimki 4 aylık bir süreçti ama)
Çok şükür bir sıkıntı olmadı
Bakıcıya teslim edemezdim sanırım
Kayın ailenizle aranız iyiyse olabilir neden olmasın
6 ay tas olsa kv ve kp ye dayanin, hayatiniz kolaylasir. Sabredin. sonra onlarin gozetiminde bakici ile baslayip ayrisin birbirinizden . Hem ise ilk dondugunuzde gozunuz arkada kalmaz hem de bakici kolay alistirilir.Merhaba Guzel Hatunlar
Ilk defa konu açıyorum umarim dogru yere acmisimdir
Danismak istedigim fikir almak istedigim bir durum var kisacasi siz olsaniz ne yapardiniz ?
20 haftalik hamileyimm nasipse Temmuz sonu bebegimi kucağıma alacağım hayirlisi ile Rabbim nasip ederse tabi..
Esimde bende calisiyoruz, calisabildgm son ana kadar çalışıp tum iznimi doğumdan sonraya birakmak istiyorum bebegim ile daha fazla vakit gecirmek icin fakat oyle bile olsa melegim 4'5 aylikken yani Aralik ayin da ise donmem gerek..maalesef 6 ay ucretsiz izinden yararlanamiyorum. Konuyu azcok anlamissinizdir konu bebegime kim bakacak.. Kayinvalidemi düşündük hep fakat soyle bir sorun oldu tasindik yani gidip gelebileceği bir mesafe degil her gun kv yi alip birakmak ya da bebegi goturup getirmek zorundayız
Esim soyle bir teklif sundu her gun o kadar yol çekilmez bebege de bana da yazik günah 1-2 gun okey ama haftanin 5 gunu olacak is degil diye (bir nevi hakli) annemler bize gelsin o zaman bizde kalsinlar dedi kv ve kp..bu kalma uzun süreli bir kalma bebeğin kres cagina gelmesi gbi.. ya da calisma dedi.
Bu devir de tek kisi zor ..ev kendimizin ama her ay odedgmz 2000tl civarı bir kredi var..esim 4bin maas alıyor benim ki ondan biraz daha fazla benim isi brakmam demek ayda 2bin tl ile gecinmemiz demek kredimiz 18 ay sonra bitiyor. .
Kayinvalide ile uzun vadede yaklasik2-3sene bir durma dusunceside beni korkutuyor yani nasil olur bilmiyorum acikcasi kayinpeder falan.. Bakici zaten guvenemem herhalde 4 aylik bir sabiyi bırakmaya
Isyeri kararını bildir doğuma gitmeden dedi isten cikacaksan ona gore birini bulalim diye yani cok karisigim
Siz olsaniz tercihiniz ne olurdu
Okuyan herkesten Allah razi olsn
Maddi olarak bende calistgm surece sorn yok cnku tek bir odememiz var o da kredi,kalan normal her ailenon gideri olan şeyler. . Evet 3 sene gerçekten uzun bir süreç
En azindan krediniz bitene kadar idare edin. Sadece aksam birkac saat birlikte gecireceksiniz oyle düşünün. Ve normalde nasilsiniz bilmiyorum ama simdiden kendinizi biraz genis, vurdumduymaz olmaya alıştırın ki ufak seylerden caniniz sikilmasin. O da bebeğinize bakacak , onu koruyup kollayacak. Basinizin ustunde tasisaniz yeridir.Bend sabah 8 den aksam 6 ya kadar gormem zaten ne olacak ki diyorum sonra kendone gel x olacak is mi snnde bir hayatın var diyorum calismiyor olmak gercekten zorlar kredimiz olduğu icin ..iki ucu b... deynek
Sağlam bir bakıcı bulursan neden olmasın. Benim çevremde herkes bırakıyor.4 aylik bebegi bakiciya birak diyorsunuz yani