Siz olsanız ne yapardınız?

Bu adamla evlilik sacmalik. Cidden bu hikaye bana cok tanıdık. Kendi adima 1.5 yil bile evli kalamadim boylesi ile.

Böyle kocam olsa (Allah korusun) bırakın ameliyatında yanında olmayı o burnunu ben kırardım. Böyle insandan özür dilenmez. Bırakın ailesinin küçük oğlu olmaya devam etsin. Ömrünüzü bu adamla geçirerek kendinize yazık edersiniz.

Ya Allah aşkına. Size, ailenize sabah akşam küfür eden bir babadan oğluna ne hayır gelir?

Alttan fln almayacaktın.polisi arayacaktın küfür hakaret ediyor evden cıkamıyorum diye gelip onu alacaklardı.uzaklaştırma vereceklerdi gitsin takılsın istediği yerde.

sinme sen sindikçe üzerine gelecek.defolsun gitsin

Burnunu kırar öyle giderdim az bile yapmışsın

Hala oluru var yani sizce.
Enteresan.

Direk boşa

Kocan kendini bişi sanan egoistlerden biri kendini çok beğenir demişsin sanırım estetik olma sebebi daha fazla dikkat çekme isteğidir sizin aranızda saygı,sevgi,anlayış yok ailene küfreden bir adamın yanına dönüyorsan ve herşeye katlanıyorsan kusura bakma ya eşinin durumu iyi ya kendinde eksiklliklerin var sadece pasifleşme yada pusturma değil ailesine nasıl konuştuğu beni bağlamaz ama eşim bana ve aileme hakaret etse sülalesine kadar yıkardım

Sizi nadıl manıpule etmısse hala amalıatında esımın yanında olmayan eş oldum dıosunuz.Yapmayın allah aşkına.

KAÇÇÇÇ!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…