Merhaba kadınlar kulübü üyeleri öncelikle durumumdan bahsediyim 16 aylık evliyim ve çocuk düşünüyoruz kendim hastaneye gittim gerekli olan herşey yapıldı hatta 4 ay önce hsg çekildim tüplerim açık cıktı yani herşey normal esimde aynı şekilde bi sıkıntı yok ve normal yollardan olması için deniyoruz bundan bi kaç hafta önce doktoruma mesaj attim inofolic kombi ilacını tavsiye eder misiniz diye kendisi istersen muayene olmaya gel tedaviye başlayalım dedi bende kendi kendime diyorum ki daha yaşım genç surda bi buçuk senelik evliyiz doğal yollardan kalan bi çok kisi var ( aşılama tüp bebek deneyip sonuç alamadığı halde) yani bari en azından 2 sene gecsede öyle tedaviye evet desem diyorum bi yandan da çok istiyorum eşim sen bilirsin ama tedavi için acele etme böyle kafana takip durunca stres oluyosun kendini yoruyorsun akışına bırakalım bence diyor bende öyle düşünüyorum ama bi yandanda tedavi uygulanırsa acaba olurmu diyede aklım kayıyo ne yapacağımı bilemedim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız sizinde fikirlerinizi çok merak ediyorum