Siz olsaniz ne yapardiniz?

Ben cok uysalim o yuzden her lafi soyleme hakkini goruyo kendinde babamda oyleydi sonunda patladi hepsine o noktaya getirdikten sonrada ben bakiyorum tesekkr edeceklerine bunu yasiyorum.aciklamasida ben boyleyim konusma tarzim bu.
Bilemedim yani her ailede var onlardan. Dediğim gibi ama geçmişte ne olursa olsun o adam sizin babanız annenizin de eşi. İnşallah gönlünüzce olsun. Tekrar acil şifalar

ben olsam alırdım annemi babam da gelirdi ben anneme bakarken babam çocukla ilgilenirdi ben çocukla ilgilenirken babam annemin bir işini görürdü zaten kadın boş boş yatıyor bir alt temizliği ve yemeği var. yürütülecekse çocuk uyurken yürütülür.
maddi durum nasıldır bilemem ama siz ve babanız maddi imkanınızca daha büyük bir eve çıkıp hiç değilse eşinizle de biraz daha rahat edersiniz.

Hala ayni seyi yazmissiniz anneme zaten baktim ben ne demek oldigunu biliyorum fakat kimseden hincimi cikartmadim oyle bi hakkim yok 4aylik bebekle uykusuz kaliyorum ama esime sarmiyorum mesela..suan evinde oldugu teyzmlede sac bas giriyorlar birbirine onuda mi sevmiyo? Kadinin tarzi stili o ve kardes olduklarindan onlar kaldiriyor fakat babam hicbir seyi degil..evet babam onlar icin yanlis insan ama benim babammanneminde kocasi ve dedgim gibi biz 6 ay oncesine kadr gayette mutlu bir aileydik.hangi ailede yok anlasmazliklar hatalar ? Babaminda hatalari var ama annem affettiyse boyle bir donemde hala babamin yuzunu oksuyorsa onlara hicbir sey dusmuyor maalesef..bakiyorum diye kalkip anne senin annen dyorsa samimiyetinide sorguluyorum haliyle.anne benim annem biliyorum fakat kucagimda 4aylik bir bebek var..kalkipta tesekkut beklemesin ben baksam ben kimseden tesekkr beklemicem..benin annemse onlarinda kardesi hatta suan bulundugu hayatida anneme borclu.

Evimiz gayet buyuk suan..bu sekilde dusunuyorum bende en azindan kimsenin laf soyelmeye hakki olmaz..her gub uzulmem annrm ne dusubuyordur diye

annenize hastanede bakmıssınız yazıda yazan bu evde değil ?
aksi görüşlere tahammülünüzün olduğu bir dönemde değilsiniz . tek bir sey söyleyecegim
, benim için esiinin bakımını yapıp yapmayacagından emin olmadığım bir adam doğru biri değildir . bunu da yazan sizsiniz , babanıza güvenmeyen sizsiniz , hala annemin tercihi biz mutlu bir aileydik diyorsunuz .
aile kavramlarımız uymuyor
iyi insan kavramlarımız ise hiç uymuyor . tekrar geçmiş olsun diyorum ve konudan ayrılıyorum

Evimiz gayet buyuk suan..bu sekilde dusunuyorum bende en azindan kimsenin laf soyelmeye hakki olmaz..her gub uzulmem annrm ne dusubuyordur diye

kesinlikle. bir de Allah gecinden versin hepimiz öleceğiz ama ölümlü dünya, sonrasında vicdan azabınız daha da artar. bir tek annem vardı neden yanıma almadım der durursunuz.

maddi imkanınız varsa yarım gün bile olsa bakıcı tutun siz de yıpranmazsınız.

Evet bunu bende soyluyorum kendime.. tesekkr ederim

Evet bunu bende soyluyorum kendime.. tesekkr ederim

bir yorumunuzda eşinizin bunaldığını tatile gitmek istediğini ama annemi evde bırakıp nasıl giderim diye yazdığınızı okudum. bu olmamalı işte, siz anneniz için elinizden geleni yapmalısınız ama kendi hayatınızdan da kısmamalısınız.
annem bu durumdayken bir yere gidemem derseniz eşiniz de ne oluyor ya der. durumu kontrol etmeniz bunların hepsini düşünmeniz gerekiyor.
bu durumlarda bakıcı olması şart oluyor.

Orada anneme bakarlarken bunu duysalar neler soyler bi dusunsenize gecen disarda aradi actim bende eve geldim esime dedimki keske acmasaydim noluyo ki ben izin veriyorim kime ne dedi esim ama aklimda surekli annesi hasta kiz geziyor diyecekleri vs..ben alir bakarsam vicdanende rahat olacagim anneme baktigim icin hemde anneme bakiyorum kimo ne ilgilendirir diyebilecegm ne bileyim eziliyorum her turlu boyle

Ya konuyu okuyunca hasta bakmak zordur, belki bıkmıştır dedim ama yorumları okuyunca ben olsam bırakmazdım. Babanızla çok güzel bakarsınız. Felçten iyileşen çok var, iyi bakım şart. Eviniz müsaitse bir odanı annene göre düzenleyip alabilirsiniz.

Nasıl kardeşlermiş onlar ya inanamadım. Annem senelerce ablamın kayınvalidesine baktı. Bakın dikkat çekiyorum dünürüne baktı. Bir kere bana ne bakmak zorunda mıyım çok yoruldum demedi. Ki kızıda vardı bakabilecek ama evli ve başka şehirdeydi. Yorulmasın, perişan olmasın 2 çocukla yollarda ben bakarım dedi. Ah anam cennetliksin vallaha birkez daha anladım ilk yanına geldiğimde ayağını öpücem
Ben olsam sizin yerinizde eğer durumunuzda varsa yanıma bir bakıcı alırım onunla birlikte bakarım. Tek başınıza yeni doğmuş çocukla çok zor ama. Böyle teyzelerdense gözümün önünde ben bakarım daha iyi.

Gercekten mi ya ? Annen cennetlikmis cidden biliyomusun benim annemde bakardi..hele ki onlardan briine bir sey olsa hic sesi cikmazdi..surekli ben yaranamiyorum bana daliyo..haliyle sinirlilik hali vs.var da adi ustunde hasta yani yatalak bi kadin sana ne yapabilir istedigini anlatamayinca sinirleniyo o da..cok hakli herkes en guzeli yanima almak

Annene çok üzüldüm. Onu oradan alsan çok iyi olur. Babanla bir şekilde yaparsınız. En azından huzursuz olmazsın. Annen ses çıkaramıyor sanirim. Sen yapacam cingenelik, çirkeflik gerekiyorsa kapısına polisle ambulansla gidin

Alın teyzelerinizle değişerek bakın
Yada kendi evinizde bakın engelli raporu alıp maaş alırsınız gündüzleri bakıcı tutarsınız

Yarım günlük bakıcı fikri süper. Bak o üyenin dediği gibi yaparsan eve de kamera yerleştirip ister tatile ister gezmeye de gidersiniz. Bak bunu düşün. Hamile halinle çok yardımı olur

Teyzem vefat ettiğinde annem senelerce onun kocasına kızdı, ağladı, öfke kustu resmen. Teyzeme kötü davrandığı zamanları hatırlar, onu mutsuz ettiği için sinirlenirdi. Buradan bakınca çok saçma duruyor ama insanın ; kardeşine birşey olunca ona kötülüğü dokunan herkesi suçlamasını anlayabiliyorum ben. Teyzenizin geri kalan davranışları çok patavatsız, kaşıkla verip kepçeyle almak deniyor buna.

Annenizi yanınıza almak doğru olan tabi ama aynı ev fikri sıkıntı bence. Aynı apartmanda altlı üstü ya da yanyana bir daire mantıklı olan. Ayrı ev düşüncesine babanızın bozulmasından , onun bencil biri olduğunu anlıyorum. Bu da zamanla eşinizle problem yaşayacağınızın habercisi çünkü aklı başında ve düşünceli bir baba ;kızının aynı evde kalma fikrine karşı çıkar , ne münasebet sizin de bir özel hayatınız var derdi. Gündüz annenizin bakımını yapıp, akşamları eşiniz eve gelince onun yanına geçmek en dengeli çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…