Aldığım tüm cevaplar denememiz adına evet denicem. Dün akşam kendimi çok kötü hissettim evde mahkemeden sonra kendimi oraya ait değil gibi hissettim eşim hiçbişey yokmuş gibi davrandı aslında buda biraz canımı sıktı ayrı yatmak istedim izinvermedi resmen kolumdan çeke çeke götürdü yatak odasına ama bana dokunmasına izin vermedim tahammül edemedim hiç ama hiç istemedim..
Aldığım tüm cevaplar denememiz adına evet denicem. Dün akşam kendimi çok kötü hissettim evde mahkemeden sonra kendimi oraya ait değil gibi hissettim eşim hiçbişey yokmuş gibi davrandı aslında buda biraz canımı sıktı ayrı yatmak istedim izinvermedi resmen kolumdan çeke çeke götürdü yatak odasına ama bana dokunmasına izin vermedim tahammül edemedim hiç ama hiç istemedim..
Arkadaşım önceki konularını gözden geçirdim. Ama lütfen sabırlı olun bekleyin.. Tamam yapmış bir hata affedin gitsin.. Biraz cinfikirlik yapmışş.mahkeme sürecinde göstermezmiydi onları.. Demek ki sizi seviyor boşanmak istemiyor.. Ama sizi sevmese neden hala o evde birlikte olasınız neden sürekli birbirinize şans tanıyasınız. Beni sevmiyor diye birşey yok. Siz sadece davranışlarına göre yargılıyorsunuz. Sürekli sevgi alaka ilgi bekliyorsunuz. Bu aşamada birazda siz üzerine düşseniz aşk da gurur olmaz derler gurur yapacak ne var.. Yuva bu.. Ne hayaller ve uğraşlarla kurdunuz bu yuvayı.. Birden resmileşiyor diyorsunuz. Erkek suskun kalıyorsa, bilin ki kendini korumak için, aranıza görünmez duvar örmüştür, ona ulşamazsınız anlayamazsınız. Erkek ya saldırarak korunur yada duvar örerek.. Fakat saldırıya karşı korunma güdüsü hep harekete geçer.. Erkeklerin anlık kızgınlıkları vardır. Onlar bizim gibi kırılgan yapıda değiller.. Birşeyler yolunda gitmeyince çabuk parlarlar Eğer karşısında tavır almazsanız, kızgınlığı az sonra geçer, pişman olur, gönlünüzü almak için ne yapacağını düşünmeye başlar..Tavır alırsanız haksız bile olsa , haklı olduğunu iddia eder. Çünkü erkeklerin yaratılış fıtratında var. Liderlik, güç ve iddia.. Sözlü özür dileme konusunda pek iyi değiller zor çok zor binde bir .. Çoğu erkek zayıflık olarak görür..özrünü davranışlarıyla belli edebilir.. O harekete geçtiği zaman istemiyorum demişsiniz.. Belki o istekle birlikte olmuş.. Ama sonra da siz istemiyorsunuz diye tavır koymuş olabilir. (Tecrübeli olarak söylüyorum) Şu an aklınızda türlü türlü sorular olduğu gibi onunda olabilir..
ilişkinizin sağlığı için o kayıtları silmesini istei, bunlar olurken nasıl evliliğimizi kurtarırız diyebilirsin..
ayrıca kendimi kullanılmış hissediyorum diyorsun,o zaman eşine bundan rahatsız olduğunu ilet,
canim durumuna cok uzuldum benimde eşimle problemlerim var erkeklere inanmak cok zor artik senin drumunu bende yasiyorum işin kotu tarafi hep kendilerini hakli gorurler bu konuda ailenle kesinlikle koparma arani madem 1 ay suren var eşine soyle ailemle iyi gecinirsen belki olur de konus asla konusmammazlik yapma biz konusamiyoruz bile dinlemiyo beni seviyorsun hemde cok ama bi yanda gozunun onune yasadiklarin gelince bitiyo hersey dimi zamni iii değerlendir hakkinda hayirlisi olur inşalh birakip gitmek kolay gelir bazen ama uzulen aci ceken sen olursun dsunmez erkek eşin senden kopmak istememiş bellliki canini sıkma içine atma kesinlikle gekirse otur agla ama içine atma umarim hersey yoluna girer dua et SENİ COK AMA COOK İİİ ANLİYORUM
Kullanılmış hissettiğimi söyledim kendisine hayır kullanmıyorum ben seni olr mu öyle şey diyo, kayıtları telden sildim ben zaten mailine atmış onlar varmış bana o kayıtlar ile hiçbişey yapamaz ben istesem herşeyi elinden alırım ama benim derdim onlar değil benim derdim nasıl kendini bukadar düşürdü bukadar kötü birimişte ben görmemişim benim eşim benden gizli kayıt etmiş onları bu eski bi mevzu taa ozamanlardan akıl etmiş ayrılmak varmış aklında..
neden böyle saçma kayıt mayıt yapmış ki..
ayrılmak için değil de, bunları belki kendini haklı göstermek için birilerine gösterecekti..ne biliyim aile büyüğü bir arkadaş falan da olabilir..
kullanma falan diye, kendini yeme boşuna,
karı kocasınız ,kullanma diye birşey sözkonusu olamz..flört değilsiniz ki..
bütün erkekler sırtını döner uyur yanii..
hepimiz buna benzer şeyleri yaşıyoruz..
kaç erkek eşiyle beraber olduktan sonra şiir okumuş,gül vermiş..
şimdi kayıttı başka bişey di diye geçmişi kurcalama..
mailden de silmesini iste ,sana güvenmem için bunu yapmanı istiyorum de bakalım ,ne yapacak?
ama normal konuşma seviyesinde iste bunu, kinayeli filan değil..
Eşim öyle biri ki canım şart koşmalara hiç gelemez kendisi şart koşar ama ben ona şart koşsam tepki verir o istemezse kimse ona bişey yaptıramaz hiç kimse ben eşime bu zamana kadar bişey yaptıramadım hiç bişey için diretmedim de bence kendi iradesi ile olmalı yoksa yapmacık olur zaten ama eşimi tanıyamamışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?