Aldığım tüm cevaplar denememiz adına evet denicem. Dün akşam kendimi çok kötü hissettim evde mahkemeden sonra kendimi oraya ait değil gibi hissettim eşim hiçbişey yokmuş gibi davrandı aslında buda biraz canımı sıktı ayrı yatmak istedim izinvermedi resmen kolumdan çeke çeke götürdü yatak odasına ama bana dokunmasına izin vermedim tahammül edemedim hiç ama hiç istemedim..
geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama eşin seni seviyor ve aranızın düzelmesini istiyor...bence sen de daha fazla uzatma ve ona yakınlık göster. seni geçmişte üzmüş olabilir ama belli ki pişman...hem de evliliğinizi bir masaya tartışmadan yatırın. ve yeni kararlar almayı deneyin...
arkadaşım zaten boşandın diyelim bütün erkekler aynı hepsi gurur abidesi en azından huyunu suyunu bildiğin adam tekrar birini tanı ona alış....çok çok büyük sorunlar yoksa e birbirinizi seviyorsunuz aşikar...ben olsam sonra kendimi suçlamamk için bile olsa bir şans verirdim. bence sende birşey olmamış gibi davran. benim kocamda öyle tartıştıktan sonra o hiçbirşey olmamış gibi davranır ve o konuyu konuşmak istemez, hatalıdır çünkü. ama sonra gönlümü alıor bir şekilde. yani ona böyle davrandığı için kızma....