• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız evliliğim mi Gururum mu?...

Aldığım tüm cevaplar denememiz adına evet denicem. Dün akşam kendimi çok kötü hissettim evde mahkemeden sonra kendimi oraya ait değil gibi hissettim eşim hiçbişey yokmuş gibi davrandı aslında buda biraz canımı sıktı ayrı yatmak istedim izinvermedi resmen kolumdan çeke çeke götürdü yatak odasına ama bana dokunmasına izin vermedim tahammül edemedim hiç ama hiç istemedim..

geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama eşin seni seviyor ve aranızın düzelmesini istiyor...bence sen de daha fazla uzatma ve ona yakınlık göster. seni geçmişte üzmüş olabilir ama belli ki pişman...hem de evliliğinizi bir masaya tartışmadan yatırın. ve yeni kararlar almayı deneyin...
arkadaşım zaten boşandın diyelim bütün erkekler aynı hepsi gurur abidesi en azından huyunu suyunu bildiğin adam tekrar birini tanı ona alış....çok çok büyük sorunlar yoksa e birbirinizi seviyorsunuz aşikar...ben olsam sonra kendimi suçlamamk için bile olsa bir şans verirdim. bence sende birşey olmamış gibi davran. benim kocamda öyle tartıştıktan sonra o hiçbirşey olmamış gibi davranır ve o konuyu konuşmak istemez, hatalıdır çünkü. ama sonra gönlümü alıor bir şekilde. yani ona böyle davrandığı için kızma....

Aldığım tüm cevaplar denememiz adına evet denicem. Dün akşam kendimi çok kötü hissettim evde mahkemeden sonra kendimi oraya ait değil gibi hissettim eşim hiçbişey yokmuş gibi davrandı aslında buda biraz canımı sıktı ayrı yatmak istedim izinvermedi resmen kolumdan çeke çeke götürdü yatak odasına ama bana dokunmasına izin vermedim tahammül edemedim hiç ama hiç istemedim..

bence de şimdi canın sıkkın, o yüzden tahammül edemedim diyorsun..
fazla uzatma ama, biraz da çaba sarfetsin yaklaşmak için..

boşanmak en kolayı bence o kadar kolayı seçmeyin, ayrıca denersiniz olmadı o zaman boşanırsınız bu hakkınız her zaman var ama bitmemiş bir sevgiyi zorla bitirmeyin derim.

bencede cnm boşanma en azından dene.bundan ayrılsan yeni bir insanı tanımakta zaman alacak belki daha çok emek ve zaman harcaman gerekecek kocanı az çok tanıyorsun o bi anlık öfke ve gururla aklınca sana bi ders vermek istemiş ama sen geri adım atmayınca adeta paçaları tutuşmuş ve avukatın önerisi ona can simidi olmuş bence dene herkes hata yapar olmazsa 1ay sonra gerçekten ayrılırsın

Gelişmeleri burara yazıcam demiştim akşam eve gittiğimde eşim yemeği hazırlamiştı eskidende yapardı ama aramızda sorunlar başladığından beri yapmamaya bana yardımcı olmamaya başladı ben herşeyi hazırlamış görünce sevindim benim için eskisi gibi hazırladığını düşündüm ama bi soğukluk vardı dün telefonda küçük bi sebebten tartışmıştık onun soğukluğuydu ama ben seviniştim yemek hazırladığı için kızgınlığım gitmişti surat yapmadım güldüm konuştum iyiydim yani daha sonra ben koltukda uzanmıştım yanıma geldi sarıldı öpmek falan istedi ben istemedim çünkü kendime aramız böyle kötüyken bişey yaşamayı yediremiyorum çok ısrarcı oldu eşim ve kabul etmekzorunda kaldım ama değişiyo eşim değişiyo ilişki öncesi başka bi adam sevgi dolu nazik sonrası başka bi adam oluyo birden resmileşiyo anlamıyorum sanki istediğini elde edne kadar herşey bu evliğimizin ilk aylarında da böyleydi aslında hiçbi zaman kabullenemedim bu durumu ama bukadar belirgin değildi birazdaha iyiydi o zamanlar ben böyle olduğunda kendimi kullanılmış gibi hissediyorum çünkü çok fark var davranışları arasında. Daha sonra telefonundaki resimlere bakıyodum öyle bi resim gördüm daha önce şiddetli bi tartışmamızda üzerime yürümştü bende onu iteklemeye başlamıştım evden gitmeye kalktım beni tutmaya çalışırken tırnaklarım kolunu çizmiş ve izler çıkmış kolunda bunların resmini çekmiş telefonuna mahkemede kullanmak için sanırım ve görünce şok oldum kuşkulandım ve daha fazla her dosyaya baktım telinde ve ikinci şok kavgamızı kaydetmiş ses olarak bukadar fesat düşüncede olabileciğini tahmin etmezdim bide bana nasıl telefonumu karıştırırsın diye bağırmaya başlıyo hem suçlu hem güçlü ne yapıcam şimdi ben ayırt edemiyorum bu adam beni seviyo mu sevmiyo mu tartıştık yine ben beni kullandığını söyledim her zaman ilişkiye girmeden önce başka bi adam oluyosun daha sonrası en ufak bişeyde bağrıyosun dedim kullanıldığımı hissediyorum dedim kaldıki mahkeme aşamasındayız hiç yaşamamız lazım dedim ben seningibi düşünmedim hiçbi kavgamızı kayıta almadım bana vurmadı ama beni tutmaya çalışırken benimde kollarım morardı ben hiçbi zaman kayıta almayı düşünmedim okadar fesat düşünceli olmadım ve bu aldığı kayıtları melinde de saklıyomuş ben telefondakileri sildim öule söyledi boşanma aşamasında ban aşime zorluk çıkarmadım hakkım olanın daha azını verdiler kabul ettim mahkemede kullanmayı düşünüyomuş kayıtları gerek kalmadı ama hala saklıyo ben artık onun bana dokunmasını istemiyorum yine yanına gidip yatmadım oturduğumuz odada kanepede yattım önceki akşam beni çeke çeke götüren insanın dün akşam umrunda olmadım götürmesini istemiyorum ama herzaman diyorum ilişki sonrası bana değer vermiyo istemiyo beni buda kendimi kullanılmış hissettiriyo bana bu aşamada bi ilişki yaşamak bile mantıklı gelmiyo bana sadece belki evliğim kurtulur diye katlanıyorum eşime olan sevgim çok ama çok azaldı onunda bana öyle bazen sevdiğini düşünüyorum bazende hiç sevmediğini şimdi eve gitmek istemiyorum annemin evine gidersem herşeyi anlatırım dönüşü olmayan bi yola girerim bnirazdaha sabredip dayansam mı diyorum zaten 1 ayımız var yoksa imzadan geçiçek boşanıcaz kendime kullanılmış olmayı yediremiyorum yardım edin ne yapmam lazım siz olsanız ne yaparsınız..

Madem bir aylık süre verildi bunu kullanın ama resmi olun..Sizi yaklaşmasına izin vermeyin..İki öğrencinin bir evi paylaştığı gibi paylaşın.

Karı kocalığınız her haliyle devam ederse, duygusallığı bırakamazsınız ve mantıkla düşünemezsiniz ve hata yaparsınız yine yeniden.

Delilieri bir ihtimal yanında taşıyan eşiniz kendisini garantiye almış..Tuhaf bunları çekebilmesi bile tuhaf.

Arkadaşım önceki konularını gözden geçirdim. Ama lütfen sabırlı olun bekleyin.. Tamam yapmış bir hata affedin gitsin.. Biraz cinfikirlik yapmışş.mahkeme sürecinde göstermezmiydi onları.. Demek ki sizi seviyor boşanmak istemiyor.. Ama sizi sevmese neden hala o evde birlikte olasınız neden sürekli birbirinize şans tanıyasınız. Beni sevmiyor diye birşey yok. Siz sadece davranışlarına göre yargılıyorsunuz. Sürekli sevgi alaka ilgi bekliyorsunuz. Bu aşamada birazda siz üzerine düşseniz aşk da gurur olmaz derler gurur yapacak ne var.. Yuva bu.. Ne hayaller ve uğraşlarla kurdunuz bu yuvayı.. Birden resmileşiyor diyorsunuz. Erkek suskun kalıyorsa, bilin ki kendini korumak için, aranıza görünmez duvar örmüştür, ona ulşamazsınız anlayamazsınız. Erkek ya saldırarak korunur yada duvar örerek.. Fakat saldırıya karşı korunma güdüsü hep harekete geçer.. Erkeklerin anlık kızgınlıkları vardır. Onlar bizim gibi kırılgan yapıda değiller.. Birşeyler yolunda gitmeyince çabuk parlarlar Eğer karşısında tavır almazsanız, kızgınlığı az sonra geçer, pişman olur, gönlünüzü almak için ne yapacağını düşünmeye başlar..Tavır alırsanız haksız bile olsa , haklı olduğunu iddia eder. Çünkü erkeklerin yaratılış fıtratında var. Liderlik, güç ve iddia.. Sözlü özür dileme konusunda pek iyi değiller zor çok zor binde bir .. Çoğu erkek zayıflık olarak görür..özrünü davranışlarıyla belli edebilir.. O harekete geçtiği zaman istemiyorum demişsiniz.. Belki o istekle birlikte olmuş.. Ama sonra da siz istemiyorsunuz diye tavır koymuş olabilir. (Tecrübeli olarak söylüyorum) Şu an aklınızda türlü türlü sorular olduğu gibi onunda olabilir..

Arkadaşım önceki konularını gözden geçirdim. Ama lütfen sabırlı olun bekleyin.. Tamam yapmış bir hata affedin gitsin.. Biraz cinfikirlik yapmışş.mahkeme sürecinde göstermezmiydi onları.. Demek ki sizi seviyor boşanmak istemiyor.. Ama sizi sevmese neden hala o evde birlikte olasınız neden sürekli birbirinize şans tanıyasınız. Beni sevmiyor diye birşey yok. Siz sadece davranışlarına göre yargılıyorsunuz. Sürekli sevgi alaka ilgi bekliyorsunuz. Bu aşamada birazda siz üzerine düşseniz aşk da gurur olmaz derler gurur yapacak ne var.. Yuva bu.. Ne hayaller ve uğraşlarla kurdunuz bu yuvayı.. Birden resmileşiyor diyorsunuz. Erkek suskun kalıyorsa, bilin ki kendini korumak için, aranıza görünmez duvar örmüştür, ona ulşamazsınız anlayamazsınız. Erkek ya saldırarak korunur yada duvar örerek.. Fakat saldırıya karşı korunma güdüsü hep harekete geçer.. Erkeklerin anlık kızgınlıkları vardır. Onlar bizim gibi kırılgan yapıda değiller.. Birşeyler yolunda gitmeyince çabuk parlarlar Eğer karşısında tavır almazsanız, kızgınlığı az sonra geçer, pişman olur, gönlünüzü almak için ne yapacağını düşünmeye başlar..Tavır alırsanız haksız bile olsa , haklı olduğunu iddia eder. Çünkü erkeklerin yaratılış fıtratında var. Liderlik, güç ve iddia.. Sözlü özür dileme konusunda pek iyi değiller zor çok zor binde bir .. Çoğu erkek zayıflık olarak görür..özrünü davranışlarıyla belli edebilir.. O harekete geçtiği zaman istemiyorum demişsiniz.. Belki o istekle birlikte olmuş.. Ama sonra da siz istemiyorsunuz diye tavır koymuş olabilir. (Tecrübeli olarak söylüyorum) Şu an aklınızda türlü türlü sorular olduğu gibi onunda olabilir..

Öncelikle fikirlerşn için teşekkür ederim evet onunda aklında sorular var biliyorum ama sanki battıkça batıyoruz bi bataklıkta çırpınıyoruz nafile çıkamıyoruz ayrılsak ayrılamıyoruz beraberde yapamıyoruz eve hiç gitmek istemiyorum annemin evine gitsem dönüşü olmayan bi yola girerim onuda istemiyorum oysa biz böylemiydik ne zorluklarla evlendik beni ve ailemi ikna edebilmek için çok çabaladı eşim bi insan nasıl bukadar değişir herkes imrenmişti nişanlıyken bize sözümüzü nişanı düğünü herşeyi ama herşeyi eşim kendi yaptı elinden geldiğincede istediğimi yapmaya çalıştı biz bu konularda tartışmadık hiç küçük şeyler büyüdü dev oldu birbirimizi öyle kırdık ki

bencede boşanmamalısın
aranızdaki sevgi belli ki bitmemiş
ve bu çok güzel birşey gurur gurur gurur
zaten hep bu yüzden kaybediyoruz yanlış
yapma bence ayrılma

ilişkinizin sağlığı için o kayıtları silmesini istei, bunlar olurken nasıl evliliğimizi kurtarırız diyebilirsin..
ayrıca kendimi kullanılmış hissediyorum diyorsun,o zaman eşine bundan rahatsız olduğunu ilet,

canim durumuna cok uzuldum benimde eşimle problemlerim var erkeklere inanmak cok zor artik senin drumunu bende yasiyorum işin kotu tarafi hep kendilerini hakli gorurler bu konuda ailenle kesinlikle koparma arani madem 1 ay suren var eşine soyle ailemle iyi gecinirsen belki olur de konus asla konusmammazlik yapma biz konusamiyoruz bile dinlemiyo beni seviyorsun hemde cok ama bi yanda gozunun onune yasadiklarin gelince bitiyo hersey dimi zamni iii değerlendir hakkinda hayirlisi olur inşalh birakip gitmek kolay gelir bazen ama uzulen aci ceken sen olursun dsunmez erkek eşin senden kopmak istememiş bellliki canini sıkma içine atma kesinlikle gekirse otur agla ama içine atma umarim hersey yoluna girer dua et SENİ COK AMA COOK İİİ ANLİYORUM

ilişkinizin sağlığı için o kayıtları silmesini istei, bunlar olurken nasıl evliliğimizi kurtarırız diyebilirsin..
ayrıca kendimi kullanılmış hissediyorum diyorsun,o zaman eşine bundan rahatsız olduğunu ilet,

Kullanılmış hissettiğimi söyledim kendisine hayır kullanmıyorum ben seni olr mu öyle şey diyo, kayıtları telden sildim ben zaten mailine atmış onlar varmış bana o kayıtlar ile hiçbişey yapamaz ben istesem herşeyi elinden alırım ama benim derdim onlar değil benim derdim nasıl kendini bukadar düşürdü bukadar kötü birimişte ben görmemişim benim eşim benden gizli kayıt etmiş onları bu eski bi mevzu taa ozamanlardan akıl etmiş ayrılmak varmış aklında..

canim durumuna cok uzuldum benimde eşimle problemlerim var erkeklere inanmak cok zor artik senin drumunu bende yasiyorum işin kotu tarafi hep kendilerini hakli gorurler bu konuda ailenle kesinlikle koparma arani madem 1 ay suren var eşine soyle ailemle iyi gecinirsen belki olur de konus asla konusmammazlik yapma biz konusamiyoruz bile dinlemiyo beni seviyorsun hemde cok ama bi yanda gozunun onune yasadiklarin gelince bitiyo hersey dimi zamni iii değerlendir hakkinda hayirlisi olur inşalh birakip gitmek kolay gelir bazen ama uzulen aci ceken sen olursun dsunmez erkek eşin senden kopmak istememiş bellliki canini sıkma içine atma kesinlikle gekirse otur agla ama içine atma umarim hersey yoluna girer dua et SENİ COK AMA COOK İİİ ANLİYORUM

Eşim öyle biri ki canım şart koşmalara hiç gelemez kendisi şart koşar ama ben ona şart koşsam tepki verir o istemezse kimse ona bişey yaptıramaz hiç kimse ben eşime bu zamana kadar bişey yaptıramadım hiç bişey için diretmedim de bence kendi iradesi ile olmalı yoksa yapmacık olur zaten ama eşimi tanıyamamışımm

Kullanılmış hissettiğimi söyledim kendisine hayır kullanmıyorum ben seni olr mu öyle şey diyo, kayıtları telden sildim ben zaten mailine atmış onlar varmış bana o kayıtlar ile hiçbişey yapamaz ben istesem herşeyi elinden alırım ama benim derdim onlar değil benim derdim nasıl kendini bukadar düşürdü bukadar kötü birimişte ben görmemişim benim eşim benden gizli kayıt etmiş onları bu eski bi mevzu taa ozamanlardan akıl etmiş ayrılmak varmış aklında..

neden böyle saçma kayıt mayıt yapmış ki..
ayrılmak için değil de, bunları belki kendini haklı göstermek için birilerine gösterecekti..ne biliyim aile büyüğü bir arkadaş falan da olabilir..

kullanma falan diye, kendini yeme boşuna,
karı kocasınız ,kullanma diye birşey sözkonusu olamz..flört değilsiniz ki..
bütün erkekler sırtını döner uyur yanii..
hepimiz buna benzer şeyleri yaşıyoruz..
kaç erkek eşiyle beraber olduktan sonra şiir okumuş,gül vermiş..:34:

şimdi kayıttı başka bişey di diye geçmişi kurcalama..
mailden de silmesini iste ,sana güvenmem için bunu yapmanı istiyorum de bakalım ,ne yapacak?
ama normal konuşma seviyesinde iste bunu, kinayeli filan değil..

neden böyle saçma kayıt mayıt yapmış ki..
ayrılmak için değil de, bunları belki kendini haklı göstermek için birilerine gösterecekti..ne biliyim aile büyüğü bir arkadaş falan da olabilir..

kullanma falan diye, kendini yeme boşuna,
karı kocasınız ,kullanma diye birşey sözkonusu olamz..flört değilsiniz ki..
bütün erkekler sırtını döner uyur yanii..
hepimiz buna benzer şeyleri yaşıyoruz..
kaç erkek eşiyle beraber olduktan sonra şiir okumuş,gül vermiş..:34:

şimdi kayıttı başka bişey di diye geçmişi kurcalama..
mailden de silmesini iste ,sana güvenmem için bunu yapmanı istiyorum de bakalım ,ne yapacak?
ama normal konuşma seviyesinde iste bunu, kinayeli filan değil..

canım tabiki şiir gül falan istemiyorum anlatmaya çalıştığım ilişki öncesi sinirlenmemem için elinden geleni yapıyo yani sevgi dolu nazikçe yaklaşıyo ama daha sonra başka mevzular açıyo yada bunu niye buraya koydun bu tokanın burda ne işi var vs. ibi şeyler için sert bi şekilde çıkışıyo bu normal hali bizim şu anki durumumuz farklı okuyabildiysen yazılarımı ben 2 ay önce evi terkettim annemin evine gittim 1 hafata kaldım kendi evime geri döndüm herşeyi düzeltmeye çalışırken yine eskisi kadar büyük olmasada tartışmalarmız oldu yanlız eve geri geldiğim akşam benim ailem ve eşimin ailesi büyük bi tartışmanın içine girdiler annem sinirle eşime inşallah bu evden cenazen çıkar demiş eşimde son bi aydır ben herşeyi kabul ediyorumama ennenin bana söylediklerini hazmedemiyorum dedi ve bidaha annenle yüzyüze gelmek istemiyorum boşanalım dedi benim nekadar aileme bağlı olduğumu biliyo bende tama öyleyse dedim biz avukata gittik çıkışta çok ağladı eşim ama sözünden dönmüyo yine hep benim ona boşanmayalım diye yalvarmamı istedi hep bana sordu ne yapcaz ne yapalım die ben cevep vermedim sen istedin boşanıyoruz benden ne duymak istiyosun ki dedim vs. mahkeme günüde aynı şeyler ben cevap vermedi avukat kararsızlığımızı anladı ve şmdi dava olsun hakim karşısında kabul edin imzaya yollamayız 1 ay bekletiriz dosyayaı bi aydaha kendinizi deneyin kimseye söylemeyin aynı evde yaşayın falan dedi eşime eski sevgim yok ama evlilik bu bukadar kolay bitmemeli kabul ettim bende şim beni kullanıyo dememin sebebi iş bu raddeye varmışken ben ilişkiye girmek istemiyorum dokunmasına bile tahmmülüm yok bi akşam önce reddettim ayrı yatmak istedim çeke çeke odaya götürdü yinede bişey yaşamasına izin vermedim bi akşam sonra düşündüm böyle daha kötü oluruz diye katlandım ama sonra kavga ettik ben ağladım o onun umrunda olmadı ve ben misafir odasında yattım ve sabaha kadar ağladım yine umrunda olmadı yani sanki istediğini elde edince soğuyo benden buda kullanılmış hissettiriyo sanki öyle geliyo çok karışık kafamm eminimki biz ilişki yaşamasaydık solonda yatmama izin vermezdi çünkü eşim çok düşkün reddetmesem hergün yaşamak istiyo arkasını dönüp yatması ilk zamanlarda canımı acıtıyodu ama artık acıtmıyo sorun dahada beter birden tartışma çıkarıyo

İnsan gün geliyor en yakını anne babasını tanıyamıyor.. Daha düne kadar anlaşarak beğenerek evlendiğimiz kişiyi mi tanıyabileceğiz.. İnsan oğlunun yapısı güne olaya zamana göre değişiyor.. Bazen bizde de aynı durumlar oluyor.. Ama ayrı kalamadığımız ve benim sinirlendiğim zaman içimden saydırmalarım başlıyor.. Susuyorum ama sadece tartıştığımız zaman.. Tartışma bittikten hava yumuşadığını hissettiğim an bende derdimi yumuşak ama üzgün olduğumu belirtir ses tonuyla anlatıyorum.. Sen şunu yaptın bunu yaptın demeden şuna şuna üzülüyorum diyorum.. Suçlayıcı konuşmak karşıdaki insana savunma içgüdüsü gerektiriyor.. Sonra hura kavgaya al sana ayrılma nedeni.. Ölçüyü kaşırmayalım.. Nasıl yemek yaparken tuzu biraz kaçırsak tadı değişiyorsa evlilikde aynı mesele...

Eşim öyle biri ki canım şart koşmalara hiç gelemez kendisi şart koşar ama ben ona şart koşsam tepki verir o istemezse kimse ona bişey yaptıramaz hiç kimse ben eşime bu zamana kadar bişey yaptıramadım hiç bişey için diretmedim de bence kendi iradesi ile olmalı yoksa yapmacık olur zaten ama eşimi tanıyamamışımm

taniyamiyosun caim kendilerinden hiç acik vermezler cunku o yapar ama sen yapamazsin hep ayni şey yorulursun artik herseyden eşinden ailenin dediklerinden dusunduklerinden zoruna gider hersey buda bole bi hayat işte yipratma kendini diycemm ama sacma gelcek ama yapma ben yaptim hasta oldum seni senden baska kimse dusunmez

:(:(:( ses kaydı falan alması resimleri çekmesi bunları mail kutusunda saklaması bilemiyorum canım :( Benimde eşim yapmış bunu ses kaydımı falan almış.Bizde boşanma aşamasındayız şuan.Eşim delil olarak sunmuş bunları.Beni eşim okadar dövdü hırpaladı ki hiççç aklıma gelmedi bunları yapmak :( Bakalım canım inşallah sen çok mutlu olursun ve herşey yoluna girer...

Back