Siz olsanız ne düşünürdünüz?

yani size gelmişler

siz zaten derdim bitti deyip çağırmışsınız

bir daha nasılsın nasıl oldu diye sormak benim de aklıma gelmez

insanları kötü günü hatırlatıp darlamayım derim

eşinizin seni sormadılar bile şeklindeki tespiti de ilginç

yani evin için 3 erkek 4 kadın ve 4 çocuk varken daldan dala konuşulur zaten curcuna olur yat kalk bir de ayrı ayrı nasılsın muhabbeti olmaz gibi

çocuklar da bir arada olunca ister istemez çocuk muhabbeti döner ortak nokta olduğu için

anladığım kadarı ile sizde çocuk yok o nedenle o ortam size biraz değişik gelmiştir ama küçük çocukla ailelerin nerede ise tüm konuları çocuk maalesef

Cok teşekkür ederim sağolun. Eşim aslında iyidir baya ailemle. Bir tek bu gelmelerinde ilgisizdi benim ailem eşime karşı da.bana karşı da.

Çok doğru aslında gerçekten kişilikleri farklı.

e kalkıp gelmişler sonuçta.

Evet biraz öyle oldu galıba. Sanırım çocuk sahibi olunca anlayacağız. Ama mesela görümcemin de 2 çocuğu var geldi mi saatlerce sohbet muhabbet gider. Biz ordayken aynı şekilde. Ben bir tek kendi ailemde öyle gördüğüm için garip geldi.

Çok doğru aslında gerçekten kişilikleri farklı.

esinize garip gelmistir anlarim,
esimin ailesi ilk zamanlar bana da garip geliyordu, hani art niyetli gibi.
ama zamanla gordum ki adamlar boyle yasiyor yani,

hani sizin kendi aileniz, kirildiginizi soyleyebilirsiniz elbette,
ama ne bileyim, dogal olsunlar yeter bence ya,
kalip gelmisler hepsi islerini guclerini ayarlayip, bence bu da guzel bir sey.

o görümcenizin huyu, bu ailenizin huyu. eşiniz kendi ailesinden pay biçerek boşuna kafanızı bulandırmış.

Eşimin bana dediği de buydu. Domine ediyorlar gercekten. Bilmiyorum ben kpssye hazırlanırken bile hop bi mesaj gelir ablamla saatlerce konuşurdum. Ablamsa görüldü yazar günlerce cevap gelmez mesela. Ay ben görmedim der . Geçer gider orda o.

o görümcenizin huyu, bu ailenizin huyu. eşiniz kendi ailesinden pay biçerek boşuna kafanızı bulandırmış.

Yok görumcemin lafını açmadı da ben kendim kafamda öyle düsündüm. Ben arkadaşlarımda da görmüyorum. Çocuklar uyuduktan sonra en azından keyiflerine bakarlar.

Doğru böyle düşünmekte fayda var. Hiç gelmeyebilirlerdi de.

Evet ,tam da bunu demek istemiştim siz de öyle yapin .bu sefer de degisti diyecekler takmayin.zaman icinde otutturursunuz

Kusura bakmayın ama nankörlük etmişler ayıp etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…