• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne alırdınız?

Yok biz çekirdek aileyiz edi büdü miniş:KK46:
6 tane var yetmiyo benimkiler kullanmaktan değil yıkamaktan eskiyo
:KK70:
Ben de sabah çıkarıp yıkıyor akşama takıyorum kaç yıldır tek nevresim yetiyor
Bir tane daha vardı o eskidi

Oğluma da aynı

Bir de misafir var gelirse diye temiz nevresim

Diğerleri paketli

Ben de sabah çıkarıp yıkıyor akşama takıyorum kaç yıldır tek nevresim yetiyor
Bir tane daha vardı o eskidi

Oğluma da aynı

Bir de misafir var gelirse diye temiz nevresim

Diğerleri paketli

Ben pakette görünce uyuz oluyorum illaki açıp kullanıcam :KK48: yoksa bana huzursuzluk geliyo o orda durdukça...

Kahve makinesi çay makinesi gibi ufak bi hediye alabilirsiniz yada şık bi duvar saati

Selam kizlar bebegime bakan ablanın kızı evleniyor bende çeyizine hoş işine yarar bisey almak istiyorum sizce ne almaliyim tesekkurler simdiden
Para veya altin al ver (gram altin bile alsan olur 110-120tl)

Nevresim takimi benimde aklima geldi cotton box 3boyutlu nevresim tkmi var guzel gorunuyo ama kalitesi nedir bilmiyorm
Nevresim ne kadar Canım beğendiğin. Mesela 60/70 liraya el süpürgeler oluyor. Onlar da acayip kullanışlı bişey dökülünce hemen büyük süpürge yerine açıp kullanmak için.

Çeyrek altın al bütçen müsaitse
Daha uygun olarak nevresim,havlu takımı,bornoz alabilirsin

Şarjlı süpürge
Kahve makinesi
Nevresim takımı
Havlu takımı
Servis tabağı seti 3lü filan

Yok biz çekirdek aileyiz edi büdü miniş:KK46:
6 tane var yetmiyo benimkiler kullanmaktan değil yıkamaktan eskiyo
:KK70:
Taç'ın nevresimi taş gibi valla. Yıka yıka hiçbişey olmuyo.

Konu sahibi nevresim alırsan sanada tavsiye ederim. Bu zamanda mutfak eşyasını herkes tam alıyo bence. Oda koltuk rengi sorulup halı bile alınabilir. 300-400tl ye halılar var

Arkadaslar nevresim takimi demis hep. Ben yeni dogmus bebege bile hediye olarak bebek nevresimi aldim. Ne zaman gorsem onu kullaniyorlar, yataktaki butun fotolarinda o var :D Bebek icin bile ne kadar kullanisli yani.

Back
X