Siz olsanız nasıl davranırsınız?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
937
194
103
33
İş yerinden iki arkadaşım var.Aynı yerde çalışırken samimiydik.İkiside işten ayrıldı.Normalde 2 3 güne bir mutlaka birbirimizi arardık.
Birini geçen hafta aradım.Açmadi,mesajla geri dönüş yapmadı.Geride aramadı.Digerini arıyorum diyelim.Açmiyor sonra geri hiç dönmüyor.Ertesi gün falan arıyor.Siz olsanız nasıl davranirsiniz

İş yerinden iki arkadaşım var.Aynı yerde çalışırken samimiydik.İkiside işten ayrıldı.Normalde 2 3 güne bir mutlaka birbirimizi arardık.
Birini geçen hafta aradım.Açmadi,mesajla geri dönüş yapmadı.Geride aramadı.Digerini arıyorum diyelim.Açmiyor sonra geri hiç dönmüyor.Ertesi gün falan arıyor.Siz olsanız nasıl davranirsiniz
Durduk yere neden açmamazlık yapsınlar ki?
Acaba bişey mi duydular.
Yada işleri vardır müsait olamamışlardır.

Demek ki wifi gibi uzaklasinca cekmeyen tiplermiş
Ortam bitti iletisim gitti
Siz de israrla aramayi birakin madem geri donus bile yapacak kadar onemsemiyorlar demek ki
Hadi birinin onemli sorunlari oldu donemedi digeri niye dönmesin
Birisi orucu bahane ediyor.Sanki hiç mi telefonu eline almıyor.Aramayi bıraktım ikisinide

O an açmasalar bile sonradan dönmeleri gerekmez mi
Tabikide.
Ama durduk yere ikisininde size mesafe koymasının illaki bir sebebi vardır.
Bişey duymuş olabilirler mi?
İşyerinden kötü mü ayrıldırlar?
Ben eski çalıştığım yerden kötü ayrılmıştım diye orada çalışan herkesi de silmiştim😅

Tabikide.
Ben eski çalıştığım yerden kötü ayrılmıştım diye orada çalışan herkesi de silmiştim😅
Ben de şu an öyleyim hepsini sildim tek 3 kişi duruyor onlarda samimi geldikleri için diğerleri ne yazsın ne arasın isterim misal zaten sildim de numaralarını

Tabikide.
Birsey duyacaklarıni sanmıyorum. İş yerinden kötü ayrıldılar.Ama kimseyle gorusmuyorlar.

İş yerine sosyalleşmeye giden biri daha hayal kirikligina ugramiş. 😀
Is yeri sosyalleşme yeri degil calisma yeri tabi ki insan oldugumuz icin ister istemez sosyallesme de oluyor bi ölçüde ama orasi arkadaş edinme yeri degil.
Istisna olarak denk gelip yillarca harika arkadas olanlar da vardir illa ama genelde o kişi sizi ileride işine yaracak bir baglanti olarak görmüyorsa iş biter arkadaslikta biter.
İş ortami cikar ortamidir

İş yerine sosyalleşmeye giden biri daha hayal kirikligina ugramiş. 😀
Is yeri sosyalleşme yeri degil calisma yeri tabi ki insan oldugumuz icin ister istemez sosyallesme de oluyor bi ölçüde ama orasi arkadaş edinme yeri degil.
Istisna olarak denk gelip yillarca harika arkadas olanlar da vardir illa ama genelde o kişi sizi ileride işine yaracak bir baglanti olarak görmüyorsa iş biter arkadaslikta biter.
İş ortami cikar ortamidir
Tabiki bu amaçla gitmedim.Ama zamanla paylaşımlar arttı,dışarıda görüşmeye başladık. Kesinlikle çıkar ortamı buna katılıyorum

Back
X