• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz kirilir miydiniz yoksa yine ben mi abartiyorum?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Bir kac gundur baya zor gunler geciriyorum, sanirim ustumde onun verdigi bir duygusallik var. o yuzden ben de biraz sacma davranmis olabilirim ama sevgilimin soyledigi bir soz cok agrima gitti.

8 aydir falan beraberiz ve bana bir kere bile guzel oldugumu soylemedi hic, hep tatlisin der. Buna simdiye kadar takilmamistim cunku zaten surekli guzelsin demesini de istemem. Ama son zamanlarda mesela ne zaman gorunusumle ilgili bi degisiklikten bahsetsem o sana yakismaz diyor. Mesela topuklu ayakkabi yakismaz demisti, ki topuklu ayakkabi yani yakisabilcek bir sey bile degil ayakkabi sadece, kiyafet renk vs degil. Topuklu ayakkabinin yakismamasi diye bi olay yok ki? Iste bu tarz yakisip yakismamakla alakasi olmayan seylere bile yakismaz diyordu.

Neyse gecen konusuyorduk, iltifat etmek icin yakisikli dedim, o da sen de cok tatlisin dedi. Ben de dedim ki hep tatli diyorsun beni guzel bulmuyor musun ki? Tatli olmak daha onemli bence dedi.

Bilirsiniz guzel olmayan kizlara erkek dilinde tatli denir, yani guzel sexy vs degil ama sirin sevimli olan ya da cirkin olan kizlara kirmamak icin denir. Bunu duyunca ve surekli bana bir seyleri yakistirmamasini da goz onunde bulundurunca beni guzel bulmadigini dusundum. Zaten bahsettigim gibi biraz zor gunler geciriyordum ve sanirim o yuzden biraz duygusal yaklasip olaya tartisma cikarttim biraz. Beni guzel bulmuyorsan neden benimlesin falan dedim. Cunku bana gore karsindaki cirkin bile olsa insan seviyorsa guzel gorur, guzel bulmuyorsa bence bir sikinti var demektir. Biraz da bu yuzden gaza gelmis olabilirim.

Tamam tartisma cikarmak konusunda haksiz olabilirim belki ama beni begenmedigi imajini veren kendisi boyle dusunmemin cok normal oldugunu dusunuyorum. Tartisirken bana ne dedi biliyor musunuz? "Bu yaptigina oz guven eksikligi deniyor". Yani durumun oyle olmadigini anlatmak icin bin tane cumle kurulabilirdi ama dedigi seye bakin.

Cok zoruma gitti bu cumle, benim gorunusumle ilgili bir problemim yok acikcasi. Cocukken cok takardim evet ama su an 22 yasindayim ve kendimi oldugum gibi kabullenip sevebiliyorum. Cirkin oldugumu zaten dusunmuyorum cirkinim diye uzulmedim zaten beni guzel bulmamasina uzulmustum. Bunun benim ozguvenimle ne alakasi var ki? Insan adriana lima da olsa sevgilisinin onu begenmedigini dusunse uzulur sonucta. Gercekten bu laf cok agir geldi bana. Simdi konuyu cozduk tartisma bitti ama icimden eskisi gibi davranmak gelmiyor baya kirildim.

Sizce basit bi laf mi yoksa siz de olsaniz kirilir misiniz?

Gönül kimi severse,güzel O'dur.
Arkadaşınız da sizi tercih ettiğine göre, onun güzeli de sizsiniz.
Belki siz çok üsteleyince böyle bir tepki vermiştir.
Bunaltmayın birbirinizi.

erkek arkadaşınız kadar siz de ona karşı açık sözlü olun her zaman böylece daha iyi hissedeceksiniz.
çoğu zaman sevgiden dolayı açık sözlü olamıyoruz , karşıdaki erkek açık sözlülükte daha cesur davranınca afallıyoruz
açık sözlü olmak iyidir.

Ben seni haksız görmedim bu konuda .gerçekten bizler arada bir de olsa böyle iltifatları hakederiz.ve bunu duymak istemen çok normal .ama daha kendini özgüvenli gör erkekler bundan etkileniyorlar. Artı 8 ay olmuş maşallah seni güzel görmese sevmese okadar sürmezdi

Yaş 22 ama kavgalar 17.

Sana tatlısın demiş cirkinsin dememiş. Niye israrla ben çirkinim yüzüme bunu vurdu ama ben kendimle barışığım diye tutturdun ki?

Kocam baba çirkinsin dese bile inanmam çünkü kendimi güzel buluyorum ondan duymama gerek yok boyle bir şeyi.

Özgüvenle ilgisi var erkek arkadaşınız doğru tespitte bulunmuş evet siz ondan güzel olduğunuzu duymak istiyorsunuz. Onaylanmak istiyorsunuz o yakıştı bu yakıştı gibi. Ben çok takmazdım.

Ama ilişkide takdir de önemli kıyafet güzellik dışında takdir ettiği şeyler var mı başka şeylerden onay görmek beni daha çok mutlu eder

Son düzenleme:
İnsan sevdiğini güzel görür çünkü gönül gözüyle bakar ve karşınızdaki kişi arada bir de olsa böyle iltifatlar etmeli diye düşünüyorum yoksa komşunun küçük çocuğuna da çok tatlısın deriz size biraz özel hissettirmeli kendinizi.

Bir kac gundur baya zor gunler geciriyorum, sanirim ustumde onun verdigi bir duygusallik var. o yuzden ben de biraz sacma davranmis olabilirim ama sevgilimin soyledigi bir soz cok agrima gitti.

8 aydir falan beraberiz ve bana bir kere bile guzel oldugumu soylemedi hic, hep tatlisin der. Buna simdiye kadar takilmamistim cunku zaten surekli guzelsin demesini de istemem. Ama son zamanlarda mesela ne zaman gorunusumle ilgili bi degisiklikten bahsetsem o sana yakismaz diyor. Mesela topuklu ayakkabi yakismaz demisti, ki topuklu ayakkabi yani yakisabilcek bir sey bile degil ayakkabi sadece, kiyafet renk vs degil. Topuklu ayakkabinin yakismamasi diye bi olay yok ki? Iste bu tarz yakisip yakismamakla alakasi olmayan seylere bile yakismaz diyordu.

Neyse gecen konusuyorduk, iltifat etmek icin yakisikli dedim, o da sen de cok tatlisin dedi. Ben de dedim ki hep tatli diyorsun beni guzel bulmuyor musun ki? Tatli olmak daha onemli bence dedi.

Bilirsiniz guzel olmayan kizlara erkek dilinde tatli denir, yani guzel sexy vs degil ama sirin sevimli olan ya da cirkin olan kizlara kirmamak icin denir. Bunu duyunca ve surekli bana bir seyleri yakistirmamasini da goz onunde bulundurunca beni guzel bulmadigini dusundum. Zaten bahsettigim gibi biraz zor gunler geciriyordum ve sanirim o yuzden biraz duygusal yaklasip olaya tartisma cikarttim biraz. Beni guzel bulmuyorsan neden benimlesin falan dedim. Cunku bana gore karsindaki cirkin bile olsa insan seviyorsa guzel gorur, guzel bulmuyorsa bence bir sikinti var demektir. Biraz da bu yuzden gaza gelmis olabilirim.

Tamam tartisma cikarmak konusunda haksiz olabilirim belki ama beni begenmedigi imajini veren kendisi boyle dusunmemin cok normal oldugunu dusunuyorum. Tartisirken bana ne dedi biliyor musunuz? "Bu yaptigina oz guven eksikligi deniyor". Yani durumun oyle olmadigini anlatmak icin bin tane cumle kurulabilirdi ama dedigi seye bakin.

Cok zoruma gitti bu cumle, benim gorunusumle ilgili bir problemim yok acikcasi. Cocukken cok takardim evet ama su an 22 yasindayim ve kendimi oldugum gibi kabullenip sevebiliyorum. Cirkin oldugumu zaten dusunmuyorum cirkinim diye uzulmedim zaten beni guzel bulmamasina uzulmustum. Bunun benim ozguvenimle ne alakasi var ki? Insan adriana lima da olsa sevgilisinin onu begenmedigini dusunse uzulur sonucta. Gercekten bu laf cok agir geldi bana. Simdi konuyu cozduk tartisma bitti ama icimden eskisi gibi davranmak gelmiyor baya kirildim.

bence tüm düşündüklerinde haklısın,
özgüven kısmına gelmeden sevgilinde özgüven eksikliği olduğunu düşünmüştüm, tam tersi yani, hatta hem özgüven eksikliği hem ego, daha kötü bir karışım
ayrıca seni güzel bulmuyorsa bile çok güzelsin demekle ağzı eskimez, bunu bile çok görüyorsa, ilişkinizi tekrar gözden geçir derim henüz derinleşmeden
sonuçta her kadın çok güzel bulunmayı hak eder, eminim bunu sana hissedirecek birini bulabilirsin
ayrıca o yakışmaz bu yakışmaz demesini de art niyetli buldum, topuklu hangi kadına yakışmaz yani, belki de başka erkeklerin de güzel ve çekici bulacağı bi tipe bürünmeni istemiyordur, bence bir gün tam da bu tiple çık karşısına bakalım rahatsız olacak mı, yoksa çekici mi bulacak

Bence daha sevgiliyken seni prenses gibi hissettirmeyen biriyle olma daha iyisini emin ol bulabilirsin. Topuklu yakışmaz demiş ya nerde giyecektin de öyle dedi? Belki dikkat çeker sırf sen vazgeç diye öyle demiş olabilir..

Belki de sevgiliniz için güzellik kriteri tatlılıktır?? Ve belki de size" sen de tatlısın" derken aslında "sen de güzelsin" demekten daha fazlasını söylediğini düşünüyordur?

Şahsen benim eski erkek arkadaşım da topuklu ayakkabı giydiğim zamanlar bana iltifat etmez ama sneaker, spor ayakkabı, sandalet giydiğim zamanlar çok güzel olmuşsun derdi.. adam topuklu ayakkabıdan hoşlanmıyor diye benden de hoşlanmıyor anlamına gelmiyordu ya..

Boş yere kuruntu yapmışsınız bence.

eşimin üniversite döneminde bir arkadaşına(kız) benim resmini göstermiş.
sevgilim diye.:KK49:
kızın tepkisi
ayy çok tatliymış.:confused:
duyduğumda deli olmuştum sinirden
tatlı demiş bak sen
güzel değil tatlı :KK34:o zaman 17 yaşındaydım:KK31:
şimdi resimlerine bakiyorumda gerçekten çok tatliymisim:KK73:
yani bazı insanların tatliligi güzelliğinin önüne geçebiliyor.
guzelsinizdir içinizde fırtınalar kopan bir afet olabilirsiniz ama dışardan
sempatik tatlı bir kızsınzdir.bu kötü bişey değil ki.
:KK37:

bu arada yazmadan edemeyeceğim.
bu konuyla ilgili benimde takıntı yaptığım dönem çok yakınım benim yasimda bir kız vesikalık fotoğraf çektirmiş.
ama nasıl çıkmış:bicak:
kızdan sexilik akıyor resmen.o kadar güzel ki bakışlar felan.
baktıkça bakasin geliyor:deli:
dur dedim bende böyle poz vereceğim.
giydim aynı resimdeki gibi bir bluz
saçlar yana onun gibi.
tam oturdum sandalyeye
hafif ciddi hafif hih bakışıyla poz veriyorum.:KK48:
bir çektim olmadı iki olmadı
yok olmuyor bir türlü bişey eksik.
:KK51:
en sonunda bir tane içime sindi.
heh oldu dedim.ne güzel cikmisim bee:KK45:
sevgilime yolladım.
verdiği cevap.
bu resimde güzel cikmamissin.bir tuhaf çıkmışsın:KK47:
çünkü ben o değildim.
güllerin arasında gayet samimi sempatik gulumsememle çektiğim fotoğrafa
"güller kıskanacak ne bu hal diyen" adam bunu dedi.:KK23:
yani rahat olun tatlilik da güzel bir avantajdır:KK39: çirkin olmadığınızı biliyorsunuz zaten:KK19:

Yorumlar icin tesekkur ederim, telefondan yazdigim icin tek tek alinti yapamiyorum kusura bakmayin.

Oncelikle ben zaten tartismanin cocukca oldugunu kabul ediyorum su an. O esnada cidden farkli bi ruh halindeydim psikolojim cok iyi degildi ve bi an patladim. Benim takildigim nokta bana ozguvenin eksik demesi. Ben asil buna kirildim. Biraz ozguvenli ol dedi. Cok agir olmadi mi bu laf? Ozguvenle sevgilimin beni begenmedigini dusunmem arasinda nasil bi baglanti var? Bi de soyleme sekli o kadar iticiydi ki, gulerek tatlim buna ozguven problemi deniyor biraz ozguvenli olmani istiyorum hahaha dedi. Dalga gecer gibi. Evet o an sacma bi tepki verdim belki ama bu sozu hakettim mi ? Yani kendimi asagilanmis hissettim. Surekli alakasiz seylere o yakismaz bu yakismaz diyen begenmiyormus gibi davranan kendisi sonra ben acaba beni begenmiyor mu diye dusununce suclu ozguvensiz oluyorum.

Kavga etmek için bahane mi arıyordun acaba?
Kuzum "beni güzel bulmuyorsan neden benimlesin" diye anlamsız bie cümle kurmuşsun. Sen onunla yakışıklı olduğu için mi berabersin?

Kırılacak bir sey bulamadım. "Tatlılık daha önemli" demis zaten, daha ne desin. Gereksiz bir yere takılmıssınız.

Muhtemelen topuklu vs giyince kıskanacağı için giymeyesin diye sana yakışmaz diyordur, yoksa yakışmaz mı güzel olur tabi ama sen giyince kıskanacak, yakışacak diye sana yakışmaz diye hevesini kırıyor. Güzellik mevzusu da bu şekilde bence. Boşa canını sıkma, çok akıllıca davranıyor hem sana yakışmaz diyerek senin hevesini kaçırıyor sen giymiyorsun, hem de aklı sıra kıskançlık yapmamış oluyor, çakal bu erkekler :) seni güzel bulmasa sever mi, insana sevdiği zaten güzel görünür hiç takma bence, he he de geç :) güzel bulduğun şeyi de yakışmaz dese bile giy , bakalım ozaman tepkisi ne olacak:)

Profildeki sensen güzelsin tatlım : D
Ama haklısın tatlı demek ayrı güzel demek ayrı. Seni baya kucumsemis özgüven olayıyla da beyefendi. Haddi bildirilmeli

Bence haklısın. İnsan sevgilisinden güzelsin çok yakismis vs sözler duymak ister. Ben makina mühendisiyim erkek çoğunluğu olan bir bölümde okuduğum için erkek dilini iyi bilirim. Güzel yada seksi bulmadiklati kızlara tatlisin derlerdi.

Ben sizi çok haksız bulmadım ama konuyu abartarak da kendinizi haksız konuma düşürüp onun gözünde özgüvensiz bir profil çizmişsiniz ,
Bunu kırabilmek için de kendinize çok iyi bakın kendinizde değişiklikler yapın unutmayın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

Back
X