- 1 Ekim 2013
- 7.800
- 15.673
- 34
-
- Konu Sahibi kitapkurdu1991
Orda kazandıkları para buranın kat kat fazlası ediyordur. 15 gün çok fazla 3-4 olsa neyse de. 15 gün birinde kalmak istemek de saçmaDirekt konuya gireyim kızlar. Eşimin eski çalıştığı yerde yaşça büyük bir iş arkadaşı vardı. Orta yaş biri diyebiliriz yani genç değil ve daha kıdemli. Sonra bu adam ve eşi Türkiye'den epey uzak bir ülkeye taşındılar. Türkiye'ye tatile gelmek istiyorlar ve eşime bizi misafir eder misiniz diye sormuşlar. Eşim de hem saygı hem minnet duyduğundan (ona çok yardım etmiş), olur tabi demiş. Kaç gün dedim, 15 dedi. Ya çok uzun olur mu öyle, hem benim birebir tanıştığım kişiler bile değil dedim. Biraz sert çıktım. O da alındı gitti. Şuan bu konu üzerine konuşmuyoruz. Bu gelecek kişiler anladığım kadarıyla para içinde yüzmüyor ama elden ayaktan düşmüş de değiller. Yani bilmiyorum kararımda direteyim mi? Rahat edebileceğimi hiç zannetmiyorum tanımadığım bilmediğim kişilerle.
15 gün çok fazla , ay çok saçma ama otelde neden kalmıyorlar ...Direkt konuya gireyim kızlar. Eşimin eski çalıştığı yerde yaşça büyük bir iş arkadaşı vardı. Orta yaş biri diyebiliriz yani genç değil ve daha kıdemli. Sonra bu adam ve eşi Türkiye'den epey uzak bir ülkeye taşındılar. Türkiye'ye tatile gelmek istiyorlar ve eşime bizi misafir eder misiniz diye sormuşlar. Eşim de hem saygı hem minnet duyduğundan (ona çok yardım etmiş), olur tabi demiş. Kaç gün dedim, 15 dedi. Ya çok uzun olur mu öyle, hem benim birebir tanıştığım kişiler bile değil dedim. Biraz sert çıktım. O da alındı gitti. Şuan bu konu üzerine konuşmuyoruz. Bu gelecek kişiler anladığım kadarıyla para içinde yüzmüyor ama elden ayaktan düşmüş de değiller. Yani bilmiyorum kararımda direteyim mi? Rahat edebileceğimi hiç zannetmiyorum tanımadığım bilmediğim kişilerle.
Aslaaa olmazDirekt konuya gireyim kızlar. Eşimin eski çalıştığı yerde yaşça büyük bir iş arkadaşı vardı. Orta yaş biri diyebiliriz yani genç değil ve daha kıdemli. Sonra bu adam ve eşi Türkiye'den epey uzak bir ülkeye taşındılar. Türkiye'ye tatile gelmek istiyorlar ve eşime bizi misafir eder misiniz diye sormuşlar. Eşim de hem saygı hem minnet duyduğundan (ona çok yardım etmiş), olur tabi demiş. Kaç gün dedim, 15 dedi. Ya çok uzun olur mu öyle, hem benim birebir tanıştığım kişiler bile değil dedim. Biraz sert çıktım. O da alındı gitti. Şuan bu konu üzerine konuşmuyoruz. Bu gelecek kişiler anladığım kadarıyla para içinde yüzmüyor ama elden ayaktan düşmüş de değiller. Yani bilmiyorum kararımda direteyim mi? Rahat edebileceğimi hiç zannetmiyorum tanımadığım bilmediğim kişilerle.
İnsan anasının babasının evinde 1 hafta kalsa ah evim der rahat edemez.. bunlar hangi kafa ben anlamadım..Tam olarak böyle demiştim. Burada kalamam o zaman benim de tatile gitmem lazım diye. Beni burada yalnız mı bırakacaksın diye manipülasyon şansını denedi.
Ya anormallik ben de değil dimi? Mesela geçen ay bekar bir arkadaşı davet etmişti. Yemek yedik vesaire sonra burada kalın teklifi geldi. Yok dedim geç oldu gidelim. Döndük eve. Eşim bir şey demedi ama böyle şeyleri biriktirip içerliyor gibi hissediyorum. Akşam olunca herkes evine barkına dönsün istiyorum, çok şey mi?
15 gün misafirlik mi olur ,yüzsüz karaktersiz cimriler ! Sen haklısın bir akşam yemeğe alınır tamam, 1 gece misafir edilir okey ama pansiyon niyetine sizi mi kullanacak aç gozlulerDirekt konuya gireyim kızlar. Eşimin eski çalıştığı yerde yaşça büyük bir iş arkadaşı vardı. Orta yaş biri diyebiliriz yani genç değil ve daha kıdemli. Sonra bu adam ve eşi Türkiye'den epey uzak bir ülkeye taşındılar. Türkiye'ye tatile gelmek istiyorlar ve eşime bizi misafir eder misiniz diye sormuşlar. Eşim de hem saygı hem minnet duyduğundan (ona çok yardım etmiş), olur tabi demiş. Kaç gün dedim, 15 dedi. Ya çok uzun olur mu öyle, hem benim birebir tanıştığım kişiler bile değil dedim. Biraz sert çıktım. O da alındı gitti. Şuan bu konu üzerine konuşmuyoruz. Bu gelecek kişiler anladığım kadarıyla para içinde yüzmüyor ama elden ayaktan düşmüş de değiller. Yani bilmiyorum kararımda direteyim mi? Rahat edebileceğimi hiç zannetmiyorum tanımadığım bilmediğim kişilerle.
Manipüle olmadım ses tonumu bile değiştirmedim. Sonuç arayıp tekrar konuşacak. Daha rahat etmeniz için başka bir yer buldum diye lafı çevirecek anladığım kadarıyla. Beni karıştırmadan çöz demiştim.Bana sorulsa etmem ama sana sorulmamis. Sonuç nedir ? Evden mi gideceksin ?
Yükünü geçtim zaten hizmet etmem, annesine babasına da hizmet ettirmiyor ama bu konu daha derin. Insan istediği zaman duşa giremez ya sarayda yaşamıyoruz ki on tane banyomuz olsun. Bunun rahat kıyafet giymesi var, işten gelince uzanması var. Bilmediğin insanın yanında nasıl rahat edilir ki.Düşüncesi bile korkunçnasıl teklif edebilirler. 15 gün yabancı yatılı misafir. Akıl alır gibi degil. Eşinizin de gamsizligi. E tabi tüm yuk sizde olunca
15 gün bal olsa misafir çekilmezDirekt konuya gireyim kızlar. Eşimin eski çalıştığı yerde yaşça büyük bir iş arkadaşı vardı. Orta yaş biri diyebiliriz yani genç değil ve daha kıdemli. Sonra bu adam ve eşi Türkiye'den epey uzak bir ülkeye taşındılar. Türkiye'ye tatile gelmek istiyorlar ve eşime bizi misafir eder misiniz diye sormuşlar. Eşim de hem saygı hem minnet duyduğundan (ona çok yardım etmiş), olur tabi demiş. Kaç gün dedim, 15 dedi. Ya çok uzun olur mu öyle, hem benim birebir tanıştığım kişiler bile değil dedim. Biraz sert çıktım. O da alındı gitti. Şuan bu konu üzerine konuşmuyoruz. Bu gelecek kişiler anladığım kadarıyla para içinde yüzmüyor ama elden ayaktan düşmüş de değiller. Yani bilmiyorum kararımda direteyim mi? Rahat edebileceğimi hiç zannetmiyorum tanımadığım bilmediğim kişilerle.
Ben böyle durumlarda eşime direkt topu bana at, eşim istemiyor de diyorum. O da öyle diyor.Manipüle olmadım ses tonumu bile değiştirmedim. Sonuç arayıp tekrar konuşacak. Daha rahat etmeniz için başka bir yer buldum diye lafı çevirecek anladığım kadarıyla. Beni karıştırmadan çöz demiştim.
Bu bana da aşırı saçma geldi. Çocukları yokmuş. Ama kimseleri mi yok bir sorucam.Yani konu basli baslina çok saçma zaten tanımadığınız bilmediğiniz insanın 15 gün sizde ne işi var kaldiki karşı taraf bunu nasıl sorar onu hiç anlamadım.Turkiyede hiç mi akrabaları yokmuş?