teşekkür ederim cnm.Bence 2. güzel... Unisex renklerde.
ikiside güzel ama ikinci daha iyi galiba. çünkü ayaklarındaki sarı renklerle üst kısımdaki renkler daha uyumlu geldi bana.gile gile kullan
cnm yorumun için teşekkür ederim.bu mama sandalyesinin tek olumsuz özelliğini duydum o da terletmesiymiş zaten.onun dışında kullananlar çok memnun.bende biraz bu kısmını düşünmüştüm.kışın belki çok sorun olmaz ama yazın sırt kısmına havlu koyar idare ederiz diyodum:44:canım sana nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum bende bu sandalyelerden alacaktım fakat bır arkadasım sandalyenın kumasının sılınebılır veya yıkanabılır,terletmeyen bır kumas olmasını soylemesıyle fıkrım tamamen değişti.özellikle yaz aylarında sırt kısımları cocukları terletıp sandalyeye yapıstırıyormus.buyuzden her kullanımda sırt kısmına bez koyarak kullanmıslar.bırde sandalyenın on ve arkasındada tekerlek olursa odadan odaya geırmek kolay olur.ben en sonunda kraftın bır modelını sectım.kuması terletmeyen,sılınebılen hatta cıkarılıp makınede yıkanabılen bır modelı.çıft tepsılı onundede oyuncakları var.ama ılla bunlardan bırını alacaksan 2.sı daha hos
ben olsam 2.sini alırım, nedeni ise ikinci çocuğu düşündüğüm için (benim oğlum var ama mesela birçok şeyi sadece mavi almadım, kızım olursa diye). olmasa da çevremde başka cinsiyetten bebek olura benden sonra o da rahat kullansın.
Artık almışsın.
Kızın güle güle kullansın.
Zaten bir nokta sonra o sandalye yetmiyor hanımefendilere.
Onlar masayı direkt olarak işgal etmeye çalışıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?