• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi siz olsanız hangisini seçerdiniz(mama sandalyesi)......????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

enyrose

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
2.026
4
116
Muğla
arkadaşlar kızımız şuan 8.5 aylık oldu. küçük bir araştırmadan sonra chicco nun polly mama sandalyesini almaya karar verdik.alacağımız yerde şuan sadece iki renk seceneği var.kararsız kaldığım için sizlerden fikir almak istedim.siz olsanız kız bebek için hangisini tercih ederdiniz...???hepinize şimdiden teşekkür ederim.

1
resize.php

2
chicco-polly-mama-sandalyesi-PICNIC__33423343_0.jpg

ikiside güzel ama ikinci daha iyi galiba. çünkü ayaklarındaki sarı renklerle üst kısımdaki renkler daha uyumlu geldi bana.gile gile kullan

Son düzenleme:
canım sana nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum bende bu sandalyelerden alacaktım fakat bır arkadasım sandalyenın kumasının sılınebılır veya yıkanabılır,terletmeyen bır kumas olmasını soylemesıyle fıkrım tamamen değişti.özellikle yaz aylarında sırt kısımları cocukları terletıp sandalyeye yapıstırıyormus.buyuzden her kullanımda sırt kısmına bez koyarak kullanmıslar.bırde sandalyenın on ve arkasındada tekerlek olursa odadan odaya geırmek kolay olur.ben en sonunda kraftın bır modelını sectım.kuması terletmeyen,sılınebılen hatta cıkarılıp makınede yıkanabılen bır modelı.çıft tepsılı onundede oyuncakları var.ama ılla bunlardan bırını alacaksan 2.sı daha hos

ben olsam 2.sini alırım, nedeni ise ikinci çocuğu düşündüğüm için (benim oğlum var ama mesela birçok şeyi sadece mavi almadım, kızım olursa diye). olmasa da çevremde başka cinsiyetten bebek olura benden sonra o da rahat kullansın.

Bence 2. güzel... Unisex renklerde.
teşekkür ederim cnm.

ikiside güzel ama ikinci daha iyi galiba. çünkü ayaklarındaki sarı renklerle üst kısımdaki renkler daha uyumlu geldi bana.gile gile kullan

evet cnm.keşke pembeninde ayak kısmı pembe olsaydı.yinede gönlüm pembeye kayıyor..:97:

canım sana nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum bende bu sandalyelerden alacaktım fakat bır arkadasım sandalyenın kumasının sılınebılır veya yıkanabılır,terletmeyen bır kumas olmasını soylemesıyle fıkrım tamamen değişti.özellikle yaz aylarında sırt kısımları cocukları terletıp sandalyeye yapıstırıyormus.buyuzden her kullanımda sırt kısmına bez koyarak kullanmıslar.bırde sandalyenın on ve arkasındada tekerlek olursa odadan odaya geırmek kolay olur.ben en sonunda kraftın bır modelını sectım.kuması terletmeyen,sılınebılen hatta cıkarılıp makınede yıkanabılen bır modelı.çıft tepsılı onundede oyuncakları var.ama ılla bunlardan bırını alacaksan 2.sı daha hos
cnm yorumun için teşekkür ederim.bu mama sandalyesinin tek olumsuz özelliğini duydum o da terletmesiymiş zaten.onun dışında kullananlar çok memnun.bende biraz bu kısmını düşünmüştüm.kışın belki çok sorun olmaz ama yazın sırt kısmına havlu koyar idare ederiz diyodum:44:

ben olsam 2.sini alırım, nedeni ise ikinci çocuğu düşündüğüm için (benim oğlum var ama mesela birçok şeyi sadece mavi almadım, kızım olursa diye). olmasa da çevremde başka cinsiyetten bebek olura benden sonra o da rahat kullansın.

yorumun için teşekkürler cnm.ilk çocuğum olmadığı için o kısmına o kadar takılmıyorum.kızımın herşeyi pembe çünkü.bizden sonrada hepsini bir kız bebeğe vermeyi düşünüyorum:6:

eğer 2. bebek düşünmeyeceksen kesinlikle Pembe olanı al derim çok daha şık ve tam kıza göre görünüyor ama yok ikinci bebek istiyorsan erkek olabilir o zaman her ikisi için olanı yani 2.yi alman daha mantıklı.sevgilerle :16:

öncelıkle bunalrdan bırını secmek gerekıyorsa benım gonlum pembeden yana.
ama fikrimide belirtmeden gecemıcem:) ben babymaxın mama sandalyesını kullanıyorum. memnunum.ancak bu mama sandalyelerı cok iri. aslında ben ikea nın mama sandalyesını ıstıyordum, ınce az yer kaplıyor. ama burda magaza yoktu alamadım. onun harıcınde gosterdıgınle benımkı arasında pek bı fark yok bende alırken cok arastırdım. bosuna fazla para verme derım ama son karar senın tabı..

canım eğer 2.yi düşünmüyorsan o zaman pembe al. (ben pembe rengi çok severim, ihşallah bir de kızım olur. o zaman herşeyi pespembe yapacağım :) )

arkadaşlar fikirlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim...:71:

mama sandalyemizi aldık.1.olan pembe rengi tercih ettik.
2.side güzeldi ama şimdilik başka çocuk düşünmediğimiz için kızımıza pembe olanı aldık..
:emir_bebek:

72392242.jpg

77692209.jpg

arkadaşlar bunlarda mama sandalyesinin yakından resimleri.
ben almadan önce nette yakın resmini göremedim koltuktaki desenleri seçememiştim.
belki düşünen arkadaşlara fikir olur......
:34:

ben henüz kullanmıyorm ama bi arkadaşım ikeadan al bence dedi. gereksiz yere yer kaplıyolar dedi aklınızda olsun ona da bi bakın ben tam bilmiyorm şuan için

2. sini al bence. Hem bir de ilk çocuğunsa ve ne olur ne olmaz, ileride bir de oğlun olursa onun için de kullanabilirsin:)):65:

Artık almışsın.
Kızın güle güle kullansın.
Zaten bir nokta sonra o sandalye yetmiyor hanımefendilere.
Onlar masayı direkt olarak işgal etmeye çalışıyorlar...

Artık almışsın.
Kızın güle güle kullansın.
Zaten bir nokta sonra o sandalye yetmiyor hanımefendilere.
Onlar masayı direkt olarak işgal etmeye çalışıyorlar...

sağol cnm.
bakalım artık.şimdilik sıkılana kadar oturuyoruz.
özellikle mutfakta yemek yerken oda bizim yanımızda oluyor
bu yönden iyi oldu.

hayırlı olsun canım,iyi bir tercih
bizimki de aynısı
bu marka diğer markalara göre çok çok iyi
kaliteli malzemeden üretilmiş
tüm markalar terletir(yıkanabilir özelliğinden dolayı) yapacak bir şey ama bazı markalar resmen naylon gibi
tepsinin altındaki bacak arası tepsiye monte olduğu için bacakları acıtmıyo ,diğer markalarda koltuğa sabittir
ayrıca ayaklarda sadece arkada tekerlek olması çok daha iyi denge sorunu açısından

Back