Siz olsanız eşinizin ailesi ile görüşürmüydünüz?

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Merhaba arkadaşlar. Kısaca anlatayım. Kaynanam ile kavga ettik. Sorun benim ona yardım etmeyişim temizlik konusunda etmememin amacı da kızı surekli arkamdan konuşuyor bekar kocaman bir kızı var. Gözümün yükseklerde olduğunu surekli eşimden biseyler istediğimi konuşuyorlar hep duymamazliktan geldim en son aileme kalmaya gittiğimde bana çok dip dipe olmak iyi bisey degil düye laf soktu. Zoruma gitti ama yine de sustum. Eşim iş sebebiyle şehir dışına yerlesicez. Ve kızı geldi suratıma ne oldu zengin olmaya mi gidiyorsun hanfendj zengin mi olacaksın diyerek üstüme yürüdü ve aynı binada yaşıyoruz bu arada çok zoruma gitti annesine bağıra bağıra iki yüzlü gelinin var diye ve bir sürü hakaretler etti sesi sokaga kadar indi ve tabi kaynanam da onun yanında ve arkasında en son annem icin annem yüzde 90 görme engelli annem bohça zamanı elini onların kapısına sürmüş eşime de demişlerdi 1 hafta önce annesi kapım pis mi diye elini surttu zorumuza gitti bizi asagladi gibi cümle kullanmış benim annem surekli elini dokunarak yürür annem görme engelle ve en son anneme söylenen söz çok çok zoruma gitti artık görüşmek ve konuşmak istemiyorm benim içinde arkamdan yapmacık konuşuyor bizimle gibi cümleler konuşmuş bende daha aramıyorum zaten o hic aramıyordu görüşmüyoruz dogru mu yapiyorm

Güzel kardeşim sen haklısın ama
  • Eşinin hatrına mesafeli olarak konuş
  • Herşeyi açık bir dilde söyle
  • Zaten başka şehre taşınıyormuşsun onların terbiyesizligi onlqra kalsın sen büyüklük yap
  • Görümcen zaten seni kıskanıyor belli onun cahilligine ver insan yerine bile koyma
  • ANNENE , gelince onlar kendilerinin hasetligini ortaya koymuşlar bu konuyu hiç annecigine duyurma
  • EŞİNİN TAVRIDA ÖNEMLİ

Gorusme ve konusma. Esının tavrı nedır yazmamıssın.

Onlar ogullarının hatrı ıcın bana saygı duymayacak ustume yuruyecek ama ben hatır ıcın alttan alıcam. Bıraksınlar o isleri. Saygı bekleyen saygı gostermeyı ogrensın.

İnsanlık bende kalsın dıyıp bunları ve olanları alttan aldıgın surece ezıleceksin, insanlık falan da sende kalmayacak. Bigun bır bakmıssın sınır sistemin bozulma. Ne gerek var buna?

Baska sehırde gitmenize cok sevındım.

Annene edilen cırkın cunlelere degınmedım farkındaysan, anneme kotu soz soyleyen babam olsa dusmanım olur cunku, bu konuda hep netim. Kendını ezdirme gorusme kocan gorussun, sen hayatına bak.

Eşinizin tavrı ne bu terbiyesizlikler karşısında?
Eşimde ailesiyle görüşmüyor su an ailesi dediğim annesiyle ara diyorm onlar benimle sorunları var diyorm. Yok diyor sen ben yok diyor görüşmüyor ama vicdan yapmıyor değilim

Eşimde annesiyle görüşmüyor 1 aydir ama vicdan yapiyorm boşver diyorm bana yapıyorlar sana yapmıyorlar bisey konuş diyorm ama aramıyor o da

İlk cümleden sonrasını okumadim durum net. Yardim etmek zorunda değilsin bazi seyler insanin icinden gelmeli zorund degilsin...
Cevabim ailesiyle görüşmeme firsatim varsa gorusmezdim ama esimle sorun yasicaksam da cok cok mesafeli gorusurdum.

Eşimde annesiyle görüşmüyor 1 aydir ama vicdan yapiyorm boşver diyorm bana yapıyorlar sana yapmıyorlar bisey konuş diyorm ama aramıyor o da
Esının konuşmaması ile cektıgın vicdan azabı cok gereksiz. Onlar yarın barısır merak etme. Simdilik hayatına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…