- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.637
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhabalarr konum biraz flört meseleleriyle ilgili. Bundan birkaç ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım ama ilişki maksatlı değil tamamen arkadaş oturması. Sonrasında bu kişiyle kanımız ısındı ve ayrıca da oturduk. Tavırları flörtözdü benim de ona karşı beğenim oluşmuştu zaten. Ben çalıştığım şehre döndükten sonra da konuşmaya devam ettik. Sosyal medyada paylaştığım şeylere karşı da ilgiliydi. Kafamız da uyuşuyordu ama genel olarak flörtöz biri olduğunu düşünüyorum ve çevresinde de ilgi gören bir insan. Gerek uzak mesafe durumları olması gerek bu sezgilerim beni bariyer koyma yoluna itti. Tekrar şehrine gittiğimde olayı biraz arkadaşlık yönüne kaydırdım ama bundan pek memnun olmadığını fark ettim. Ben böyle davranınca tam da tahmin ettiğim gibi beğendiği kızlardan konu açmaya başladı. Bu sırada baş başa değildik arkadaş grubu olarak oturuyorduk. Ben de sezgilerimin doğru olduğuna karar verdim. Döndüğümde bende kalan bir eşyası için yazdı ve bir daha yazmadı. Ben ise hikayesine cevap verdim ama soğuk daha doğrusu üstenci cevaplar aldığımı hissettim. Önceden dakikasında hikayelerime bakan kişi şimdi bir gün sonra falan bakıyor tabii bu bir kıstas değil ama dikkatimi çekti. Tahminimce o gün bahsettiği kızlardan biriyle konuşuyor ve paylaşımlarını görmek beni biraz üzüyor. Çünkü gerçekten hoşlanmıştım ve güzel vakit geçirmiştim. Beraber başka yerlere gitmeye dair de konuşmuştuk. Hem bu mantıksal düşüncelerim hem de onun tavırları yüzünden sosyal medyamdan çıkarmayı düşünüyorum. Sizce garip olur mu? Ya da gocunduğum çok belli olur mu? biraz da ortak arkadaşlar tarafından dengesizce algılanmaktan çekindim. Siz olsanız çıkarır mıydınız?
Dipnot: Birkaç ay sonra onun şehrine taşınma ihtimalim var. Paylaşım yaptığımda görüşmek isteyebilir çünkü geçen gittiğimde öyle olmuştu. Yara almaktan çekiniyorum.
Dipnot: Birkaç ay sonra onun şehrine taşınma ihtimalim var. Paylaşım yaptığımda görüşmek isteyebilir çünkü geçen gittiğimde öyle olmuştu. Yara almaktan çekiniyorum.