- 27 Kasım 2024
- 105
- -113
- 13
- 32
Merhaba arkadaşlar, 2 senelik evliyim. Eşim ve abisi iki kardeşler. Eşimin anne babası abisiyle eşim arasında çok ayrım yapar. Özellikle maddi konularda. Eşimden borç alır vermezler. Köyde 3 katlı aile binaları var. Bir katı onların diğer katını kaynım için yaptırıp eline teslim ettiler. Kaynım hiçbir şeye masraf etmedi. Bizim kat İnşaat halinde. Kimse yaptırmaya yanaşmıyor. Kayınpederim emekli olurken yine eşim maddi yardımda bulundu toplu para verdi. Kaynımdan beş kuruş gelmedi. Başları sıkıştıkları zaman ailesi eşimi arar yardım isterler ama diğer oğluna gelinine yedirirler. 10 tane tam altın borçları var eşime. Vermeye niyetleri yok. En son birtakım olaylar yaşandı ben de artık kendileriyle görüşmüyorum bu yaptıkları haksızlıklardan ötürü. Hakkı hukuku bilen bir anne baba olsalar uykuları kaçması lazım böyle ayrımcılık yaptıkları için. Öbür gelinleri onların canına okuyor yine de onu kayırıyorlar. Bize gelince bir şey yok. Benim de şimdi çocuğum olacak. Asla kendileriyle muhatap olmak istemiyorum. Eşim de diyor sen nasıl istersen öyle yap ben sana görüş demem. Öbür gelinin düğünde bileziklerinin hepsini kendileri yapmışlar, benim bileziklerimi eşim yaptı. Hiç yardım etmediler. Siz olsanız tavrınız ne olurdu böyle anne babaya?