• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız Amerikadan hediye olarak ne isterdiniz???

Ben kanadada yasiyorum amerika kitasindayim bence micheal kors tommy gibi markalardan gozluk,saat canta isteyebilirsiniz,micheal kors biraz pahali ama tommy daha makul bence,parfum olayi biraz riskli herkezin hoslandigi koku farkli almisken guzel hosunuza gidecek birsey olsun,hatta bence bi gozluk canta icin bile gecerli aslinda eger makyaj yapan biriyseniz ben olsam newyork colour un cok guzel setleri var onlardan aldirirdim...
Evet tommy nine west falan geldi benim de aklıma:) evetttt olmazsa olmazdır makyaj benim için ama bir erkeğe onu aldırmakta garip olmaz mı anlamaz ki o o_O

Amerika olunca direkt uyguna gelecek şeyler geliyor benim aklıma ne yalan söyleyeyim. Parfüm önceliğim olurdu. Funko pop oyuncakları orada çok uygun.Her çeşit kahramanı isterdim sanırım. Kindle olabilir. İkinci el kitaba ayrı bir düşkünlüğüm vardır, gittiğim her yerden almaya çalışırım. Oradan da isteyebilirdim. Ama ben bunları kardeşim gittiğinde istiyordum. Bir buçuk aylık sevgiliden istenir mi bilmiyorum. Bence o kafasına göre alsın. Hem onun düşünüp alması daha hoş olur. Bence aranızdaki bağı kuvvetlendirir.
Ben açıkçası ondan hiç birşey istemiyorum tek istediğim onun gelmesi ama o almak istiyor. Ki bundan da haberim yoktu açıkçası hiç ordan bana bise alor mi beklentisine girmemiştim de ama arkadaşıma sormuş. Arkadaşıma da söyledim ona söyle arkadaşımı tanıyorum bu tarz şeylerden hoşlanmaz de falan dedim ama saçmalama kafasına koymuş sana bise alcak ama senin sevdiğin biseyi almak istiyor o yüzden söyle diye ısrar edip duruyor. Arada kaldım ben de

Ama o bitecek sonunda tükenecek birşey. Daimi olarak kalcak birşey daha iyi olmaz mı ki
En mantıklısı parfüm ,çanta, saat,ayakkabı gibi burda pahalı orda ucuz olan eşya veya aksesuarlar. .teknolojik ürünler biraz ağır olur sanki .. hem parfüm şişesini de saklarsın :) burda atıyorum 1000 lira olan bir parfüm orda 500 600 liraya bulunabilir :) buda çok mu uçuk oldu ne :)))

Lisedeyken sevgiliydik üstünden asır geçti zevkler karakterler değişti bu durumda sorması normal değil mi :) iphone gibi biseyi dillendirmem bile gerek yok o kadarına :oha:
Valla müneccim olmadıgım için bilemedim ne zaman sevgiliydiniz ne kadar geçti :KK48:

En mantıklısı parfüm ,çanta, saat,ayakkabı gibi burda pahalı orda ucuz olan eşya veya aksesuarlar. .teknolojik ürünler biraz ağır olur sanki .. hem parfüm şişesini de saklarsın :) burda atıyorum 1000 lira olan bir parfüm orda 500 600 liraya bulunabilir :) buda çok mu uçuk oldu ne :)))
Sanki öyle oldu teknolojik bi ürün istesem o fiyata da hayli hayli bulur :deli:

türkiyede olmayan ya da olup da aşırı pahalı olan her şeyi. kıyafet(vs :KK53:), makyaj malzemesi, çanta, takı parfüm saat telefon pc yiyecek içecek falan

Back