• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız Amerikadan hediye olarak ne isterdiniz???

Zevkinize göre değişir aslında ama ben teknolojik aletler yerine kültürel şeyler getirse daha çok sevinirdim.

İngilizce roman, güzel bir defter, kalem takımı, kartpostal, bulunduğu eyaletten bir obje mesela.
Eyaleti temsilen birşey olabilir evet diğerlerine göre orayı daha çok hatırlatıcak birşey olur :KK200:

Getirecekse iphone getirsin onun disinda Amerika'da olup da Turkiye'de olmayan ulasilamayan bir sey oldugunu pek sanmiyorum.

Getirecekse iphone getirsin onun disinda Amerika'da olup da Turkiye'de olmayan ulasilamayan bir sey oldugunu pek sanmiyorum.
Evet ama Amerikadaki fiyatları da Turkiyede bulamaz. Ordaki outletlerle burdaki outletler arasında bile dağlar kadar fark var bildiğim kadarıyla

Bence süpriz olsun.arkadaşınız şöyle yazsın bence,Fikrin hoş ,bana sormanda ona ne kadar değer verdiğini gösteriyor ama bence içinden ne geçiyorsa onu al,eminim çok beğenecektir desin...

Yani şimdi, sen söylücen arkadaşına,o da sevgiline dicek,sonra da sen hiç haberin yokmuş gibi aaaaaa falanmı dicen.ve oda arkadaşının sana söylediğini mıtlaka tahmin etmiş olacak..

Bilmiyorum ben böyle şeyleri sevmiyorum.ne alırsa alsın süpriz her zaman daha güzeldir,değerlidir....

Bence süpriz olsun.arkadaşınız şöyle yazsın bence,Fikrin hoş ,bana sormanda ona ne kadar değer verdiğini gösteriyor ama bence içinden ne geçiyorsa onu al,eminim çok beğenecektir desin...

Yani şimdi, sen söylücen arkadaşına,o da sevgiline dicek,sonra da sen hiç haberin yokmuş gibi aaaaaa falanmı dicen.ve oda arkadaşının sana söylediğini mıtlaka tahmin etmiş olacak..

Bilmiyorum ben böyle şeyleri sevmiyorum.ne alırsa alsın süpriz her zaman daha güzeldir,değerlidir....
Ben de senin gibi düşünüyorum ama arkadaşımı bu düşünceme ikna edemiyorum :işsiz:

Adam eski sevgilinse nelerden hoşlandıgını bilmesi gerekmez mi ?
Bence arkadaşın kendin ne istiyorsan getir desin.
İphone diyenler olmuş yok artık.. :işsiz:

Adam eski sevgilinse nelerden hoşlandıgını bilmesi gerekmez mi ?
Bence arkadaşın kendin ne istiyorsan getir desin.
İphone diyenler olmuş yok artık.. :işsiz:
Lisedeyken sevgiliydik üstünden asır geçti zevkler karakterler değişti bu durumda sorması normal değil mi :) iphone gibi biseyi dillendirmem bile gerek yok o kadarına :oha:

Johny Depp'i alsın gelsin, zaten servetini kaybetmiş Türkiye'de biz ona dizi neyim ayarlarık. Hastasıyız kendisinin...

Bana çanta gelmişti burada mağazada aynısı 750 lirayken ordan 35 dolara almışlar. Yani gözlük çanta telefon saat gibi şeyler olabilir ben olsam sormadan bi bayana çanta alır gelirim her halükarda severiz çantayı

Bana çanta gelmişti burada mağazada aynısı 750 lirayken ordan 35 dolara almışlar. Yani gözlük çanta telefon saat gibi şeyler olabilir ben olsam sormadan bi bayana çanta alır gelirim her halükarda severiz çantayı
Çanta ve ayakkabı olsun bana :KK36:markası neydi peki çantanın merak ettim

Ben kanadada yasiyorum amerika kitasindayim bence micheal kors tommy gibi markalardan gozluk,saat canta isteyebilirsiniz,micheal kors biraz pahali ama tommy daha makul bence,parfum olayi biraz riskli herkezin hoslandigi koku farkli almisken guzel hosunuza gidecek birsey olsun,hatta bence bi gozluk canta icin bile gecerli aslinda eger makyaj yapan biriyseniz ben olsam newyork colour un cok guzel setleri var onlardan aldirirdim...

Amerika olunca direkt uyguna gelecek şeyler geliyor benim aklıma ne yalan söyleyeyim. Parfüm önceliğim olurdu. Funko pop oyuncakları orada çok uygun.Her çeşit kahramanı isterdim sanırım. Kindle olabilir. İkinci el kitaba ayrı bir düşkünlüğüm vardır, gittiğim her yerden almaya çalışırım. Oradan da isteyebilirdim. Ama ben bunları kardeşim gittiğinde istiyordum. Bir buçuk aylık sevgiliden istenir mi bilmiyorum. Bence o kafasına göre alsın. Hem onun düşünüp alması daha hoş olur. Bence aranızdaki bağı kuvvetlendirir.

Back