- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 33
Onları istemeden eşine dostuna getirmesi lazım bence zatenHer çeşit aburcubur isterdim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onları istemeden eşine dostuna getirmesi lazım bence zatenHer çeşit aburcubur isterdim valla
Eyaleti temsilen birşey olabilir evet diğerlerine göre orayı daha çok hatırlatıcak birşey olurZevkinize göre değişir aslında ama ben teknolojik aletler yerine kültürel şeyler getirse daha çok sevinirdim.
İngilizce roman, güzel bir defter, kalem takımı, kartpostal, bulunduğu eyaletten bir obje mesela.
Evet ama Amerikadaki fiyatları da Turkiyede bulamaz. Ordaki outletlerle burdaki outletler arasında bile dağlar kadar fark var bildiğim kadarıylaGetirecekse iphone getirsin onun disinda Amerika'da olup da Turkiye'de olmayan ulasilamayan bir sey oldugunu pek sanmiyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum ama arkadaşımı bu düşünceme ikna edemiyorumBence süpriz olsun.arkadaşınız şöyle yazsın bence,Fikrin hoş ,bana sormanda ona ne kadar değer verdiğini gösteriyor ama bence içinden ne geçiyorsa onu al,eminim çok beğenecektir desin...
Yani şimdi, sen söylücen arkadaşına,o da sevgiline dicek,sonra da sen hiç haberin yokmuş gibi aaaaaa falanmı dicen.ve oda arkadaşının sana söylediğini mıtlaka tahmin etmiş olacak..
Bilmiyorum ben böyle şeyleri sevmiyorum.ne alırsa alsın süpriz her zaman daha güzeldir,değerlidir....
Kovaların hepsinde var herhalde bu koku düşkünlüğüParfum isterdim bi suru alsin
OlabilirParfümmmmmmm başka da bişey istemem
Lisedeyken sevgiliydik üstünden asır geçti zevkler karakterler değişti bu durumda sorması normal değil mi :) iphone gibi biseyi dillendirmem bile gerek yok o kadarınaAdam eski sevgilinse nelerden hoşlandıgını bilmesi gerekmez mi ?
Bence arkadaşın kendin ne istiyorsan getir desin.
İphone diyenler olmuş yok artık..
Servetini mı kaybetmiş hadi canımJohny Depp'i alsın gelsin, zaten servetini kaybetmiş Türkiye'de biz ona dizi neyim ayarlarık. Hastasıyız kendisinin...
Su tokyo milk parfumlerini acayip merak ediyorum...bilakis siyahlariKovaların hepsinde var herhalde bu koku düşkünlüğü
Çanta ve ayakkabı olsun bana markası neydi peki çantanın merak ettimBana çanta gelmişti burada mağazada aynısı 750 lirayken ordan 35 dolara almışlar. Yani gözlük çanta telefon saat gibi şeyler olabilir ben olsam sormadan bi bayana çanta alır gelirim her halükarda severiz çantayı
Hiç görmedim link atsana merak ettimSu tokyo milk parfumlerini acayip merak ediyorum...bilakis siyahlari
Kor alis yapcam galiba
Catlaycagim yoksa