• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız Amerikadan hediye olarak ne isterdiniz???

Hmm o zamn Bi google amacaya sor bakim. Los angeles in neyi meşhurmus.

Aman diyim pahali bi şey isteme kiz. Ayip olmasin. :KK19:
Ayy isteyemem kiii zaten bana kalsa bana bi anahtarlık getirsene bile diyemem. Çok kasıyor beni bu konular :KK14:

Hediye olarak bana şunu al diyemezdim kimseye. Sevgilimden bile parası karşılığı isterim gelirken bana al diye.

Calisiyormu okuyormu Parası varsa telefon aldır.
Benim dediğim m&m's çikolatalı draje gibi birsey normalde fıstıklı oluyor. Ama amerikada peanut butter ile var ondan dediydim :)
Öyle birşey isteyemem :oha: hmm olabilir ama kalıcı birşey olması daha mantıklı geliyor bana

Hediye olarak bana şunu al diyemezdim kimseye. Sevgilimden bile parası karşılığı isterim gelirken bana al diye.
Ben de istemem bu zamana kadar kimseden de istemedim. Birşey yapılıyorsa da altta kalmamaya özen gösteririm. Bu iyi birşey mı? Aslında bana göre değil ama karakter meselesi ıste. Çok ısrar etti söyle zaten öyle yada böyle birşey alicak sana belli istediğin şeyi bana söyle en azından onu alsın benden cevap bekliyor dedi

Ya amerikadaki dondurmalar efsane oluyor. Çeşit çeşit ne ararsan var. Getirilmez tabii de aklıma geldi yazayım dedim

Zevkinize göre değişir aslında ama ben teknolojik aletler yerine kültürel şeyler getirse daha çok sevinirdim.

İngilizce roman, güzel bir defter, kalem takımı, kartpostal, bulunduğu eyaletten bir obje mesela.

Back