Ayy isteyemem kiii zaten bana kalsa bana bi anahtarlık getirsene bile diyemem. Çok kasıyor beni bu konularHmm o zamn Bi google amacaya sor bakim. Los angeles in neyi meşhurmus.
Aman diyim pahali bi şey isteme kiz. Ayip olmasin.
Calisiyormu okuyormu Parası varsa telefon aldır.O ne kiii
Öyle birşey isteyememCalisiyormu okuyormu Parası varsa telefon aldır.
Benim dediğim m&m's çikolatalı draje gibi birsey normalde fıstıklı oluyor. Ama amerikada peanut butter ile var ondan dediydim :)
Yani yiyecek birşeyler istemek bana biraz garip geliyorBen çekirdek kahve isterdim..
Ben de istemem bu zamana kadar kimseden de istemedim. Birşey yapılıyorsa da altta kalmamaya özen gösteririm. Bu iyi birşey mı? Aslında bana göre değil ama karakter meselesi ıste. Çok ısrar etti söyle zaten öyle yada böyle birşey alicak sana belli istediğin şeyi bana söyle en azından onu alsın benden cevap bekliyor dediHediye olarak bana şunu al diyemezdim kimseye. Sevgilimden bile parası karşılığı isterim gelirken bana al diye.
Mmmm ne olduğu hakkında bi fikrim yok açıklar mısın acaba :)Anastasia beverly hills - modern renaissance
Olabilirgüneş gözlüğü isterdim ben
yok yaa gecen bi tanıdıgımız gitmis diyo nerdeyse bedava dagıtıcaklar 200 dolara almıslar s7 m galibaBegenceğim bise olsun istiyor sanırım o yüzden kafasına göre almak istemiyor. Iphone çok abartı olmaz mı
ilginiz varsa instax mini 8 de isteyebilirsiniz. 60 dolarmış, burada 300 lira civarıOlabilir
Amerikaya mı gideyimfırsatları degerlendir hatta o kisiye söyle o degil sen git oaraya :))
Evet onu bi ara ben de çok araştırmıştım almayı düşünmüştüm hatta bak o hiç aklıma gelmemiştiilginiz varsa instax mini 8 de isteyebilirsiniz. 60 dolarmış, burada 300 lira civarı
Onun için benim gidip yerinde yemem lazım sanki LA sokaklarında gezerken burda o tadı da vermez olsa daYa amerikadaki dondurmalar efsane oluyor. Çeşit çeşit ne ararsan var. Getirilmez tabii de aklıma geldi yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?