iphone öncelikle orda ucuz geldimi kisinn pasaportuna kayıt ettirisin olur biter neyi meshursa getisrsin orda ne gördüyseKızlar anlaştığım kişi en yakın arkadaşıma sosyal medya aracılığı ile ulaşmış. Seso' ya gelirken hediye almak istiyorum ne alabilirim fikir verebilir misin ona da söyleme demiş. Arkadaşımda aradı bana söyledi ne istersin ona göre söylücem diye. Ben de böyle şeyleri sevmem altında eziliyormuş gibi hissederim kendimi ama çok ısrarcı. O kadar düşünmüş bana ulaştı falan dedi. Sizce Amerikadan hediye olarak ne istenebilir. Siz olsaydınız ne isterdiniz???
Begenceğim bise olsun istiyor sanırım o yüzden kafasına göre almak istemiyor. Iphone çok abartı olmaz mıiphone öncelikle orda ucuz geldimi kisinn pasaportuna kayıt ettirisin olur biter neyi meshursa getisrsin orda ne gördüyse
Ahahha ırazca alemsin onu geldiğinde kendisi yapsınAnaamm çok heyecanli. Ben olsam Teksas tan gelecekse isli barbekü et isterim valla.Tabii getiremez o ayri. Kokar sonucta. Hamilesi var, emziklisi var.
Saate hayır diyemem bakAblam yeni döndü Amerika'dan ben saat istedim.Ünlü bir markanın.Çünkü orda çok ucuz birde parfüm almış
kiza yazmak icin bahane bence hediye felan yani sordugu kisi bayan diye yaziyorumKızlar anlaştığım kişi en yakın arkadaşıma sosyal medya aracılığı ile ulaşmış. Seso' ya gelirken hediye almak istiyorum ne alabilirim fikir verebilir misin ona da söyleme demiş. Arkadaşımda aradı bana söyledi ne istersin ona göre söylücem diye. Ben de böyle şeyleri sevmem altında eziliyormuş gibi hissederim kendimi ama çok ısrarcı. O kadar düşünmüş bana ulaştı falan dedi. Sizce Amerikadan hediye olarak ne istenebilir. Siz olsaydınız ne isterdiniz???
1 buçuk aydır. Eski sevgilim de aynı zaman da ama o kadar uç şeyler isteyemem. Los angelesta o.Seso ne kadardır birliktesiniz? Normalde evet teknolojik ürünler ısmarlanır Amerikadan ucuz oluyor diye, ama ilişki çok yeniyse hediye olarak istemek aşırı olabilir, bir de hangi eyalette?
Bu biraz iç fesatlığına giriyor. Bu kadar kuruntuyla hayat geçmez. Neden öyle düşündünüz ki? Aksine bana çok ince bi davranış olarak geldikiza yazmak icin bahane bence hediye felan yani sordugu kisi bayan diye yaziyorum
O ne kiiiBen fistik ezmeli olan m&m's den isterdim
Yukaridaki bi arkadas dedi uçuşmuşta aynı zamanda o mantıklı geldi. Tommy falan da çok ucuzmus sanırım orda belki bi tommy çantakişiye göre değişir; genelde kadın deyince, çanta olabilir eğer seviyorsanız.
Saat ve gözlük olabilir.
Spor ekipmanı olabilir, yada müzik ile ilgili iseniz müzik teknolojisi konusunda epey bir şey bulunur.
1 buçuk aydır. Eski sevgilim de aynı zaman da ama o kadar uç şeyler isteyemem. Los angelesta o.
Ama o bitecek sonunda tükenecek birşey. Daimi olarak kalcak birşey daha iyi olmaz mı kiMakyaj malzemesi isterdim
Ahahha ırazca alemsin onu geldiğinde kendisi yapsınlos angelestan gelcek ama ordan da ne istenir kestiremiyorum
Herhangi bir koleksiyonum olsaydı onu tamamlıcak bir parça isterdim ama yok ki. Söylediğimde de biraz ısmarlama gibi olursa diye tedirginim. Bu tarz şeyler kötü hissettiriyor kendimi banaBen yurtdışına çıkanlardan kar küresi istiyorum hep, hem ucuz ve bulması kolay hem koleksiyonu çok güzel duruyor bir aradayken, bazıları da shot bardağı biriktiriyor aynı şekilde. Bir de yerel abur cuburlardan aldırıyorum. Ama bunları kendinde söyleyebilirsin arkadaşına sorduğuna göre arkadaşın sevdiğin bir parfümün adını verebilir ya da beğendiğin saat markasını verebilir x çok beğenir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?