Siz olsanız Amerikadan hediye olarak ne isterdiniz???

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
33
Kızlar anlaştığım kişi en yakın arkadaşıma sosyal medya aracılığı ile ulaşmış. Seso' ya gelirken hediye almak istiyorum ne alabilirim fikir verebilir misin ona da söyleme demiş. Arkadaşımda aradı bana söyledi ne istersin ona göre söylücem diye. Ben de böyle şeyleri sevmem altında eziliyormuş gibi hissederim kendimi ama çok ısrarcı. O kadar düşünmüş bana ulaştı falan dedi. Sizce Amerikadan hediye olarak ne istenebilir. Siz olsaydınız ne isterdiniz???

iphone öncelikle orda ucuz geldimi kisinn pasaportuna kayıt ettirisin olur biter neyi meshursa getisrsin orda ne gördüyse

iphone öncelikle orda ucuz geldimi kisinn pasaportuna kayıt ettirisin olur biter neyi meshursa getisrsin orda ne gördüyse
Begenceğim bise olsun istiyor sanırım o yüzden kafasına göre almak istemiyor. Iphone çok abartı olmaz mı

Ablam yeni döndü Amerika'dan ben saat istedim.Ünlü bir markanın.Çünkü orda çok ucuz birde parfüm almış

Anaamm çok heyecanli. Ben olsam Teksas tan gelecekse isli barbekü et isterim valla. Tabii getiremez o ayri. Kokar sonucta. Hamilesi var, emziklisi var.
Ahahha ırazca alemsin onu geldiğinde kendisi yapsın los angelestan gelcek ama ordan da ne istenir kestiremiyorum

Seso ne kadardır birliktesiniz? Normalde evet teknolojik ürünler ısmarlanır Amerikadan ucuz oluyor diye, ama ilişki çok yeniyse hediye olarak istemek aşırı olabilir, bir de hangi eyalette?

kiza yazmak icin bahane bence hediye felan yani sordugu kisi bayan diye yaziyorum

Seso ne kadardır birliktesiniz? Normalde evet teknolojik ürünler ısmarlanır Amerikadan ucuz oluyor diye, ama ilişki çok yeniyse hediye olarak istemek aşırı olabilir, bir de hangi eyalette?
1 buçuk aydır. Eski sevgilim de aynı zaman da ama o kadar uç şeyler isteyemem. Los angelesta o.

kişiye göre değişir; genelde kadın deyince, çanta olabilir eğer seviyorsanız.
Saat ve gözlük olabilir.
Spor ekipmanı olabilir, yada müzik ile ilgili iseniz müzik teknolojisi konusunda epey bir şey bulunur.

kişiye göre değişir; genelde kadın deyince, çanta olabilir eğer seviyorsanız.
Saat ve gözlük olabilir.
Spor ekipmanı olabilir, yada müzik ile ilgili iseniz müzik teknolojisi konusunda epey bir şey bulunur.
Yukaridaki bi arkadas dedi uçuşmuşta aynı zamanda o mantıklı geldi. Tommy falan da çok ucuzmus sanırım orda belki bi tommy çanta

1 buçuk aydır. Eski sevgilim de aynı zaman da ama o kadar uç şeyler isteyemem. Los angelesta o.

Ben yurtdışına çıkanlardan kar küresi istiyorum hep, hem ucuz ve bulması kolay hem koleksiyonu çok güzel duruyor bir aradayken, bazıları da shot bardağı biriktiriyor aynı şekilde. Bir de yerel abur cuburlardan aldırıyorum. Ama bunları kendinde söyleyebilirsin arkadaşına sorduğuna göre arkadaşın sevdiğin bir parfümün adını verebilir ya da beğendiğin saat markasını verebilir x çok beğenir diye.

Ahahha ırazca alemsin onu geldiğinde kendisi yapsın los angelestan gelcek ama ordan da ne istenir kestiremiyorum

Hmm o zamn Bi google amacaya sor bakim. Los angeles in neyi meşhurmus.

Aman diyim pahali bi şey isteme kiz. Ayip olmasin.

Herhangi bir koleksiyonum olsaydı onu tamamlıcak bir parça isterdim ama yok ki. Söylediğimde de biraz ısmarlama gibi olursa diye tedirginim. Bu tarz şeyler kötü hissettiriyor kendimi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…