• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız affeder misiniz?

Sjsksj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
43
8
3
Kızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.

Kızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.
Şu adamdan ayrılsanız da bir rahata erse artık.

Yaşlarınız kaç sizin merak ettim? Sizinki ayrı bir ergenlik, sevgilinizinki ayrı bir ergenlik... Aldatma mıdır bilemem de, instada orada burada seksili kadın hesaplarını takip eden ve zamanının bir kısmını onlara bakmakla geçiren birisi bana bomboş gelirdi, bomboş insanın da sevgilisi olmak istemezdim.

sorularınızı (aldatma değil mi bu, normal mi bu) biz cevaplayamayız bunlar sizin sorularınız ve cevabını siz vereceksiniz. sizin için bu aldatma ve anormal bir davranışsa, çizginizin dışında kalıyorsa ideallerinizle örtüşmüyorsa ne yapacağınıza siz karar verirsiniz.

açıkçası merak ettim sevgilinizin yüzüne tüküresiniz geliyorsa burada duyacağınız bu dünyanın en normal şeyi sözünden etkilenecek misiniz, hemen çizgilerinizi yeniden çekip ideallerinizi yontacak mısınız? kendi kişiliğinize, sadakat ve sevgi anlayışınıza göre değişir sevgilinizin böyle bir davranışta bulunduğunu bildiğinizde hissettikleriniz. siz zaten hissedip gelmişsiniz acaba doğru mu hissediyorum kaygısı sevgilinizi kaybetme korkusundan mıdır emin değilim. kendi kararlarınızı verin efendim, sorunuz bana çok kişisel geldi.

Ben erkeklere kızamıyorum artık, çok üzülüyorum sadece. Adam çıplak insan görmek için fake hesap açmış, abazalığa bak.
Bizden ne istiyorsun? Adamın eline vurup telefonunu alıp azarlayalım mı? Ayrıl işte neyi bekliyorsun

Evli misin çocuğun mu var mecbur musun? Yani bunu artı hesapla bakmasi saçma zaten

Saygısı yok size birincisi bu ikincisi dünya güzeli olsanız nolur onun kafada bu ilişki bu kadar basit o istediğini yapan siz susan .Kendi dış görünüşünüzü elestrimek yerine onun ne kadar sığ bir insan olduğunu farkedip insanlara meta muamelesi yapan bu kişiyi affedip durmasaniz daha iyi olmazmi acaba hani biraz kafanızı açıp kalbinizi kapatsaniz .Kendi sanki mükemmel kişi igrenc sığ degilmi hissettirdikleri yada avam vede ondan çok var illa başka avam kişi bulup bide bunu sevecek boş vakit bulmak için bu kadar gözü fikri boş aç insanın neyini beğenip sevdiniz.

Öyle kadınlardan hoşlanıyorsa, öyle bir kadın ile ilişki yaşasın.
Siz neden bu kadar kendinizde kusur aradınız ki?
Kompleks yapmışsınız gereksiz yere.

Ayrıca aldatmadır bana göre.
Hayatında biri olan erkeğin başka arayışlar içerisinde olması bana göre aldatmadır.

Konu acmak icin enerjine yazik olmus
Burda sana hic bir tane kisi affet demez.
Notmal olanida bu

Back
X