Şu adamdan ayrılsanız da bir rahata erse artık.Kızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.
Ya normal devam ediyorduk ama durduk yere kafama takıliyot bu konu. Hiç bişey yokken bunu yüzüne vurmaya başlıyorum.Şu adamdan ayrılsanız da bir rahata erse artık.
Gözüne perde inmiş adamın sanırım. Yoksa aklı olan sizinle sevgili olmaya devam etmez.Ya normal devam ediyorduk ama durduk yere kafama takıliyot bu konu. Hiç bişey yokken bunu yüzüne vurmaya başlıyorum.
Ne diyosun yaGözüne perde inmiş adamın sanırım. Yoksa aklı olan sizinle sevgili olmaya devam etmez.
Ay profiline baktim da cevap vermeyecegim senin gibi birineGözüne perde inmiş adamın sanırım. Yoksa aklı olan sizinle sevgili olmaya devam etmez.
Ramazanda da bakmış mı yoksa ara mı vermişKızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş
Yok daha once olan biseydi bu. Ama hala hatirladikca kavga ediyorumRamazanda da bakmış mı yoksa ara mı vermiş
Hay melun herif hay
Hay ağzına sağlıkBen istemezdim boyle biriyle olmak, kesinlikle mide bulandirici bir durum. Burda guzel kadin gorunce sevgilime/kocama ben gosteriyorum baksin beraber bakariz diyen g.vat ruhlu uyeler gelmeden de kacayim
Ben erkeklere kızamıyorum artık, çok üzülüyorum sadece. Adam çıplak insan görmek için fake hesap açmış, abazalığa bak.Kızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.
Evli misin çocuğun mu var mecbur musun? Yani bunu artı hesapla bakmasi saçma zatenKızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.
Öyle kadınlardan hoşlanıyorsa, öyle bir kadın ile ilişki yaşasın.Kızlar sevgilim başka bi hesabı varmış. Ve çiplak kadınlara bakıp durmuş. Yaklaşık bir iki ay boyunca devam etmiş. Baktığı kadınlar da seksi kadınlar hep. Gördükçe kendimde kusur aradım. Ya bu aldatma sayılmaz mi ki? O kadınlari gördükçe soğudum ondan. Normal bir şey mi bu? Daha önceden bir sene önce yine gördüm affettim. Hata diyo bi de ya. Hata felan değil öyle kadinlardan hoşlanıyor onu anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?