Siz olsanız 5000-4000 Tl borç verir miydiniz?

Sağol canım,inşallah...
Vereceğim miktar onun işine yarasın ve hoşnut olsunda,gerisi önemli değil...
Ve kesinlikle-Allah kimseyi muhtaç etmesin...Çok zor bir durum gerçektende.

bu iş yaş.. kurulu bir işi olsa, evinı kurmus olsa
ben yınede borç verme taraftarı değilim..
kaldı ki, eşin öğrense
sana bır daha güvenebılır mı sanıyorsun??

evliliğine zarar verecek bir şey yapma derim
erkekler bu konuda hassatır..
ben çalısayım, sen arkadasına ver tarzı muhabbetler yaptırma...sen zararlı cıkarsın..

bır önerı sana...arkadasına çalışmadığını ve kenarda 5 kurusunun olmadıgını söyle..ayrıca yalan da sayılmaz..ne demek altınlarımı bozdurayım vereyım?..
eşini karşına alma

Son düzenleme:
Ayrıca 5000tl az bi mebla değil. Napıcakmış bu parayı? çok samimi bi dostunuz madem ki bunu da sormalıydınız bence Ayrıca ne demişler bu zamanda babana bile güvenme! o parayı verirsin sonra senin eşinle aran bozulur güvenini sarsmış olursun eşinin bence maceraya hiç gerek yok. zaten paranın geri gelip gelmiyceğide meçhul

bence 5000 tl çok yüksek bir rakam. insan ne kadar zor durumda olursa olsun böyle bir meblayı değil bir arkadaşından, anne babasından, yakın arkabasından bile rahatlıkla isteyemez, istememeli bence.ve görülüyor ki arkadaşınız hiç de o kdr utanıp sıkılıyormuş gibi değil. çok zor durumda olan biri verilecek herhangi bir meblaya bile sevinecektir. neden 4bin 5bin yani? sizin durumunuzun iyi olduğunu düşündüğünden sömürüyormuş gibi geldi bana açıkçası. yakın arkadaşınız olabilir, buna güvenmş olablr ama sonuçta bunlar hassas konular. isterken utanıp sıkılmıyorsa geri öderken hiç sıkılmaz.belki ödemez bile.

aklın yolu bir, ben de üç kuruş bile verseniz eşinize söylemeniz gerektiğini düşünüyorm.

iş başka arkadaşlık başka. Küçük örnek size, avon yapmama rağmen çalışan paramı alamadığım arkadaşlarım oldu, düşünün küçük meblalar birde. Herkesin birbirine kazık attığı şu dönemlerde ben olsam vermezdim. Belki yiyecek tarzı şeyler alabilirsiniz buda bir yardımdır. Birazda maddi yardım yapabilirsiniz. 50-100 gibi rakamlar

esinle iliskini riske atma derim, verme..ayrica anasi babasi akrabasi yok mu bu kadinin senden istiyor birde kaldiki buyuk para bu devirde kimse kimseye 5 kurus vermezken 4000-5000 liralardan bahsediyorsun. vermek dogru olma, kaldiki esin bilse bile ilerde bu parayi vermezse arkadasin esin sana bunu hatirlatir eminim. ne gerek var arani acmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…