- 10 Haziran 2017
- 758
- 1.147
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Sigorta var ama siz 25 alıyorsanız yatan 25 değilde asgari ücrete yakın oluyor kalanı elden alıyorsunuz. Ama bir kaç personeli düzeltmişler bunu şart koşabilirim.En önemlisi sigorta degilmi ? Sigortasız bir yerde asla calışmazdım
Birkaç kişinin düzeltilmiş. Onu şart kılabilirim konuşurken.Tükürdüğünü yalamak olmazdı ama sigorta işi sıkıntılı. Yasal değil yaptıkları. Siz sadece elinize geçen paraya bakmayın sigorta sadece bu işe yaramıyor. Ayrıca özel sağlık sigortası çok büyük artı, olmaması benim için vazgeçme nedeni olurdu. Siz biraz konfor alanınıza dönmeye çalışıyor gibisiniz. Üçüncü bir yeri düşünün ama bu feragat etmek istediğiniz detaylar aslında önemli noktalar, diğer yerleri de buna göre düşünün. Her şirketin bir sıkıntısı vardır ama bunlar temel haklar üzerinde olmamalı.
Başka iş bulamıyorum. 4 aydır aktif şekilde aramama rağmen.İki şık da cevabıma uymadı. Tükürdüğünü yalamak olmaz ama eski iş yeriniz de cennet değil bence geri dönmeyin
Olabilir. Bazen ha diyince iş bulunmuyor. Bir iki ay daha deneyin.Başka iş bulamıyorum. 4 aydır aktif şekilde aramama rağmen.
En azından konuşulabilir bu konu.Düzeltebilirse iyi
Yok en eski o olduğu şeftir. Zaten bi pozisyonda çalışıyor o ayrıca şef olmuş.Peki siz eski yerinize kendinizi hatırlatınca şu anda çalışmakta olan ve beğenmedikleri şefi işten mi çıkaracaklar ?
bu bence hassas bir konu
çıkarılma sebebi siz olmayın da
memnun değilseler çıkarsınlar niye tutuyorlar.
Yok en eski o olduğu şeftir. Zaten bi pozisyonda çalışıyor o ayrıca şef olmuş.
Ben gittiğimde şeflik etiketi kalkacaktır.
Kimseyi ekmeğinden etmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?