• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

yani size gelmişler

siz zaten derdim bitti deyip çağırmışsınız

bir daha nasılsın nasıl oldu diye sormak benim de aklıma gelmez

insanları kötü günü hatırlatıp darlamayım derim

eşinizin seni sormadılar bile şeklindeki tespiti de ilginç

yani evin için 3 erkek 4 kadın ve 4 çocuk varken daldan dala konuşulur zaten curcuna olur yat kalk bir de ayrı ayrı nasılsın muhabbeti olmaz gibi

çocuklar da bir arada olunca ister istemez çocuk muhabbeti döner ortak nokta olduğu için

anladığım kadarı ile sizde çocuk yok o nedenle o ortam size biraz değişik gelmiştir ama küçük çocukla ailelerin nerede ise tüm konuları çocuk maalesef

Gelmiş olmayı geçmiş olsun saymışlardır belki özel cümle olarak kurmamışlardır. Çocuktan, kalabalıktan unutulur. Elbette sevinip mutlu olmuşlardır, öyle düşünmeyin. Eşinize sinir oldum bu arada, doldurmayın birbirinizi. Geçmiş olsun bu arada. Allah bir daha uğratmasın. Şifalı, sağlıklı güzel bir hayatınız olsun

Cok teşekkür ederim sağolun. Eşim aslında iyidir baya ailemle. Bir tek bu gelmelerinde ilgisizdi benim ailem eşime karşı da.bana karşı da.

bu kisiler sizin aileniz, siz onlari iyi taniyorsunuzdur,
bu durumun altinda art niyet ariyor musunuz?

yani dusunuorum,
kucuk kardesim, boyle ayrintisina kadar sorar bazi durumlari, o da bende kalsin derim hatta bazen cevap olarak,
ama ablamla konuyu degistirir, hep mutlu mesut seylerden bahsetmek ister. ama bilirim ablam beni cok sever, bu durum sadece kisiliklerinin farkli olmasindan kaynaklaniyor.

Çok doğru aslında gerçekten kişilikleri farklı.

e kalkıp gelmişler sonuçta.
yani size gelmişler

siz zaten derdim bitti deyip çağırmışsınız

bir daha nasılsın nasıl oldu diye sormak benim de aklıma gelmez

insanları kötü günü hatırlatıp darlamayım derim

eşinizin seni sormadılar bile şeklindeki tespiti de ilginç

yani evin için 3 erkek 4 kadın ve 4 çocuk varken daldan dala konuşulur zaten curcuna olur yat kalk bir de ayrı ayrı nasılsın muhabbeti olmaz gibi

çocuklar da bir arada olunca ister istemez çocuk muhabbeti döner ortak nokta olduğu için

anladığım kadarı ile sizde çocuk yok o nedenle o ortam size biraz değişik gelmiştir ama küçük çocukla ailelerin nerede ise tüm konuları çocuk maalesef

Evet biraz öyle oldu galıba. Sanırım çocuk sahibi olunca anlayacağız. Ama mesela görümcemin de 2 çocuğu var geldi mi saatlerce sohbet muhabbet gider. Biz ordayken aynı şekilde. Ben bir tek kendi ailemde öyle gördüğüm için garip geldi.

Çok doğru aslında gerçekten kişilikleri farklı.

esinize garip gelmistir anlarim,
esimin ailesi ilk zamanlar bana da garip geliyordu, hani art niyetli gibi.
ama zamanla gordum ki adamlar boyle yasiyor yani,

hani sizin kendi aileniz, kirildiginizi soyleyebilirsiniz elbette,
ama ne bileyim, dogal olsunlar yeter bence ya,
kalip gelmisler hepsi islerini guclerini ayarlayip, bence bu da guzel bir sey.

Evet biraz öyle oldu galıba. Sanırım çocuk sahibi olunca anlayacağız. Ama mesela görümcemin de 2 çocuğu var geldi mi saatlerce sohbet muhabbet gider. Biz ordayken aynı şekilde. Ben bir tek kendi ailemde öyle gördüğüm için garip geldi.
o görümcenizin huyu, bu ailenizin huyu. eşiniz kendi ailesinden pay biçerek boşuna kafanızı bulandırmış.

Kim olursa olsun ,insanlar sizin derdinizle ne kadar alakadar iseler lütfen siz de bundan sonra onlarinki ile o kadar alakalı olun.Aynilarini ben de yasadim ,yasiyorum yillardir.Sadecr aile degil ,arkadaslar da öyle.Derin düşündüğümdr bunun benden kaynakli oldugunu anladim.siz kendinizi 2. Plan tutarsaniz aranizdaki konusmalarda ,o hep öyle gidiyor.Karsi taraf domine ediyor ,hep kendileri hep kendileri.Siz de aynilarini yapin onlara gidince.

Eşimin bana dediği de buydu. Domine ediyorlar gercekten. Bilmiyorum ben kpssye hazırlanırken bile hop bi mesaj gelir ablamla saatlerce konuşurdum. Ablamsa görüldü yazar günlerce cevap gelmez mesela. Ay ben görmedim der . Geçer gider orda o.

o görümcenizin huyu, bu ailenizin huyu. eşiniz kendi ailesinden pay biçerek boşuna kafanızı bulandırmış.

Yok görumcemin lafını açmadı da ben kendim kafamda öyle düsündüm. Ben arkadaşlarımda da görmüyorum. Çocuklar uyuduktan sonra en azından keyiflerine bakarlar.

esinize garip gelmistir anlarim,
esimin ailesi ilk zamanlar bana da garip geliyordu, hani art niyetli gibi.
ama zamanla gordum ki adamlar boyle yasiyor yani,

hani sizin kendi aileniz, kirildiginizi soyleyebilirsiniz elbette,
ama ne bileyim, dogal olsunlar yeter bence ya,
kalip gelmisler hepsi islerini guclerini ayarlayip, bence bu da guzel bir sey.

Doğru böyle düşünmekte fayda var. Hiç gelmeyebilirlerdi de.

Eşimin bana dediği de buydu. Domine ediyorlar gercekten. Bilmiyorum ben kpssye hazırlanırken bile hop bi mesaj gelir ablamla saatlerce konuşurdum. Ablamsa görüldü yazar günlerce cevap gelmez mesela. Ay ben görmedim der . Geçer gider orda o.
Evet ,tam da bunu demek istemiştim 👍 siz de öyle yapin .bu sefer de degisti diyecekler takmayin.zaman icinde otutturursunuz

Öncelikle selam hepinize. Dert değil ama nereye açsam bilemedim ondan buraya yazıyorum. Anlatabileceğim biri yoktu.Şimdiden teşekkür ederim :)

Bir sağlık problemim vardı. Onu halledeince kutlama yapalım birlikte olalım anlamında teyzem bir fikir vermişti. Neyse çok şükür hallettim uzun bi süreden sonra iyileştim.

Ankarada yaşıyorum. Ailem kocaelinde. Ailem dedigim annem . Babam vefat etti.Ben 3 çocugun en küçuğuyüm. Abimle ablam var. Onlardan 2şer yiğenlerim var neyse. Ben herkesi çagırdım bizbize olalım anlamında bi kutlama değil de benim için büyük olan bi dertten kurtuldum ve ailemle kalabalik olmak.istedim. bunu da ablam ve annem biliyordu.Abim ve yengem,ablam enişttem annem ve 4 yigenim de geldiler bebisler.

Neyse uzatmıyım geldiler ve 3 gün bende kaldık.Çocuk olduğu için devamlı hareket geçti ev . Yiğenlerime zaten çok cok düşkünüm. Velhasıl koca 3 günde ne annem ne ablam bir kişi bile yalandan yere dahi nasılsın demedi. Geldiler herkes sadece çocuguyla oldu gitti. Yani bir nasılsın ne yaptın. Devamli cocuk muhabbeti döndü. Güya benim derdim bitti gözun aydına geldiler.

Ben buna bi üzüldüm içsel olarak. Aman dedim neyse beklentimi sıfıra indiriyim.en iyisi. Sonra döndükleri akşam eşim de dedi ki sana hiç kimse gecmiş olsun bile.demedi nasilsın bile demedi. Hatta eşime de öylelerdi sen herkesin derdini sorup konuşuyorsun ama seni sallamıyolar dedi. Ki haklı ben saat kaç olursa olsun ablamın derdine koşarım. Yigenlerime öyle.

Siz olsanız ne yapardınız? Sadece çocuk muhabbeti dönüyor ogünden beri de vatsapta vs.
Kusura bakmayın ama nankörlük etmişler ayıp etmişler.

Back