• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.099
83
33
İstanbul
Öncelikle selam hepinize. Dert değil ama nereye açsam bilemedim ondan buraya yazıyorum. Anlatabileceğim biri yoktu.Şimdiden teşekkür ederim :)

Bir sağlık problemim vardı. Onu halledeince kutlama yapalım birlikte olalım anlamında teyzem bir fikir vermişti. Neyse çok şükür hallettim uzun bi süreden sonra iyileştim.

Ankarada yaşıyorum. Ailem kocaelinde. Ailem dedigim annem . Babam vefat etti.Ben 3 çocugun en küçuğuyüm. Abimle ablam var. Onlardan 2şer yiğenlerim var neyse. Ben herkesi çagırdım bizbize olalım anlamında bi kutlama değil de benim için büyük olan bi dertten kurtuldum ve ailemle kalabalik olmak.istedim. bunu da ablam ve annem biliyordu.Abim ve yengem,ablam enişttem annem ve 4 yigenim de geldiler bebisler.

Neyse uzatmıyım geldiler ve 3 gün bende kaldık.Çocuk olduğu için devamlı hareket geçti ev . Yiğenlerime zaten çok cok düşkünüm. Velhasıl koca 3 günde ne annem ne ablam bir kişi bile yalandan yere dahi nasılsın demedi. Geldiler herkes sadece çocuguyla oldu gitti. Yani bir nasılsın ne yaptın. Devamli cocuk muhabbeti döndü. Güya benim derdim bitti gözun aydına geldiler.

Ben buna bi üzüldüm içsel olarak. Aman dedim neyse beklentimi sıfıra indiriyim.en iyisi. Sonra döndükleri akşam eşim de dedi ki sana hiç kimse gecmiş olsun bile.demedi nasilsın bile demedi. Hatta eşime de öylelerdi sen herkesin derdini sorup konuşuyorsun ama seni sallamıyolar dedi. Ki haklı ben saat kaç olursa olsun ablamın derdine koşarım. Yigenlerime öyle.

Siz olsanız ne yapardınız? Sadece çocuk muhabbeti dönüyor ogünden beri de vatsapta vs.

Çocuklu olunca onlarla uğraşırken benim de aklım gidiyor bazen. Ama ilginç yani annenizin de sormaması. Öncesinde bir kırgınlık falan yaşadınız mi?

Çocuklu olunca onlarla uğraşırken benim de aklım gidiyor bazen. Ama ilginç yani annenizin de sormaması. Öncesinde bir kırgınlık falan yaşadınız mi?

Hayır yaşamadık. Tam tersi kendileri de dedi kutlayalım diye. Ama koca 3 gün ya. Gece cocuklar uyutuldu baska başka seyler konustular. Yani bolca vakit vardi.

Kendimi oyle yalniz hissediyorum ki..biri benden 6 biri 8 yas büyük. Kendi hayatlarındalar.

Istemeden, farketmeden olmuş olabilir.Bazen bizim de durum bu. Kirildiginizi soyleseydiniz keşke sonuçta yabancı değiller.

Sen duygusalsın büyütüyorsun derler eğer paylaşırsam . Ama eşim gayet normaldir o tarz seylerde erkek aklı zaten bizler kadar takılmazlar. O da gördüyse vardır cidden beni sallamıyolar hissine kapıldım.

Boşver farketmeden olmustur belki. Cocuklu olunca bazen cocuk cocuk diye insanin kafasini şişiriyor bazilari sanki cok umurumdaydi veledinin ne yedigi, ne mictigi. (Burayi kendi adima yazdim) ☺️

Boşver farketmeden olmustur belki. Cocuklu olunca bazen cocuk cocuk diye insanin kafasini şişiriyor bazilari sanki cok umurumdaydi veledinin ne yedigi, ne mictigi. (Burayi kendi adima yazdim) ☺️

Oyledir belki farketmedendir. Ama ben bundan sonra verici olmaya devam etmeli miyim.onu bilemiyorum :) kararsızım.

Belki de bunu yapmalarinin nedeni tekrar konunun acilip uzulmenize neden olmamaktir atlatmissiniz cok sukur onlar da endiselenmistir kesinlikle ama bazi konular vardir acilinca insanin ici acir belki size tekrar ayni seyleri yasatmamak icin konusmamislardir

Evet bu da olabilir . Ama günluk bir nasılsın da denebilirdi bilmiyorum ki illa hastalık değil. Ankaraya beni görmeye gelip bemimle oturmamaları ilginc geldi :))

orda bulunmalarının bir anlamı var nasıl oldu ne yaptın diye sormamaları tuhaf tamam çocukla ilgilenmiş olabilirler ama sizde bir sağlık problemi yaşamışsınız ayıp etmişler konusu açılınca söyleyin hiç sormadınız nasıl olduğumu diye sitem edin belki hatasını anlarlar. belkide konusunu açıp sizi sıkmak istememişte olabilirler diye düşünüyorum boşverin siz iyimişsiniz ya hayatta ki en önemli konu sağlık bunları düşünüp sıkıntıya girmeyin geçmiş olsun bu arada.

orda bulunmalarının bir anlamı var nasıl oldu ne yaptın diye sormamaları tuhaf tamam çocukla ilgilenmiş olabilirler ama sizde bir sağlık problemi yaşamışsınız ayıp etmişler konusu açılınca söyleyin hiç sormadınız nasıl olduğumu diye sitem edin belki hatasını anlarlar. belkide konusunu açıp sizi sıkmak istememişte olabilirler diye düşünüyorum boşverin siz iyimişsiniz ya hayatta ki en önemli konu sağlık bunları düşünüp sıkıntıya girmeyin geçmiş olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz. En önemli şey sağlık bu hayatta.

Ama bundan sonra mesafe mi koymalıyım yoksa kendim gibi mi davranmalıyım.o kısmı var işin

Evet bu da olabilir . Ama günluk bir nasılsın da denebilirdi bilmiyorum ki illa hastalık değil. Ankaraya beni görmeye gelip bemimle oturmamaları ilginc geldi :))
Bence hic takilmayin kendiniz soyluyosunuz bir hastaliktan kurtulmussunuz bundan daha guzeli var mi siz yine kendiniz gibi davranmaya devam edin yeri geldiginde bu duruma alindiginizi ifade edersiniz.

Gelmiş olmayı geçmiş olsun saymışlardır belki özel cümle olarak kurmamışlardır. Çocuktan, kalabalıktan unutulur. Elbette sevinip mutlu olmuşlardır, öyle düşünmeyin. Eşinize sinir oldum bu arada, doldurmayın birbirinizi. Geçmiş olsun bu arada. Allah bir daha uğratmasın. Şifalı, sağlıklı güzel bir hayatınız olsun

Çoluk çocuk olunca öyle oluyor heralde ozaman sende abine ablana sor yani şaka arası ne var bunda

Çok geçmiş olsun öncelikle. Aileniz o kadar yolu sizin için gelmişler hem de küçük çocuklarıyla. Konunun öznesi sizsiniz zaten. Sözlü olarak ifade etseler daha iyi olurmuş ama yine de size ne kadar değer verdiklerini davranışlarıyla göstermişler bence. Gelmeyebilirlerdi de sonuçta

bu kisiler sizin aileniz, siz onlari iyi taniyorsunuzdur,
bu durumun altinda art niyet ariyor musunuz?

yani dusunuorum,
kucuk kardesim, boyle ayrintisina kadar sorar bazi durumlari, o da bende kalsin derim hatta bazen cevap olarak,
ama ablamla konuyu degistirir, hep mutlu mesut seylerden bahsetmek ister. ama bilirim ablam beni cok sever, bu durum sadece kisiliklerinin farkli olmasindan kaynaklaniyor.

ağır bir hastalık atlatmışsın iyileşmişsin
bundan daha güzel bir olay yok de kendi kendine

yani fi fiffii , mumkunse bunda sonra sende öyle davran ,

Öncelikle selam hepinize. Dert değil ama nereye açsam bilemedim ondan buraya yazıyorum. Anlatabileceğim biri yoktu.Şimdiden teşekkür ederim :)

Bir sağlık problemim vardı. Onu halledeince kutlama yapalım birlikte olalım anlamında teyzem bir fikir vermişti. Neyse çok şükür hallettim uzun bi süreden sonra iyileştim.

Ankarada yaşıyorum. Ailem kocaelinde. Ailem dedigim annem . Babam vefat etti.Ben 3 çocugun en küçuğuyüm. Abimle ablam var. Onlardan 2şer yiğenlerim var neyse. Ben herkesi çagırdım bizbize olalım anlamında bi kutlama değil de benim için büyük olan bi dertten kurtuldum ve ailemle kalabalik olmak.istedim. bunu da ablam ve annem biliyordu.Abim ve yengem,ablam enişttem annem ve 4 yigenim de geldiler bebisler.

Neyse uzatmıyım geldiler ve 3 gün bende kaldık.Çocuk olduğu için devamlı hareket geçti ev . Yiğenlerime zaten çok cok düşkünüm. Velhasıl koca 3 günde ne annem ne ablam bir kişi bile yalandan yere dahi nasılsın demedi. Geldiler herkes sadece çocuguyla oldu gitti. Yani bir nasılsın ne yaptın. Devamli cocuk muhabbeti döndü. Güya benim derdim bitti gözun aydına geldiler.

Ben buna bi üzüldüm içsel olarak. Aman dedim neyse beklentimi sıfıra indiriyim.en iyisi. Sonra döndükleri akşam eşim de dedi ki sana hiç kimse gecmiş olsun bile.demedi nasilsın bile demedi. Hatta eşime de öylelerdi sen herkesin derdini sorup konuşuyorsun ama seni sallamıyolar dedi. Ki haklı ben saat kaç olursa olsun ablamın derdine koşarım. Yigenlerime öyle.

Siz olsanız ne yapardınız? Sadece çocuk muhabbeti dönüyor ogünden beri de vatsapta vs.
Kim olursa olsun ,insanlar sizin derdinizle ne kadar alakadar iseler lütfen siz de bundan sonra onlarinki ile o kadar alakalı olun.Aynilarini ben de yasadim ,yasiyorum yillardir.Sadecr aile degil ,arkadaslar da öyle.Derin düşündüğümdr bunun benden kaynakli oldugunu anladim.siz kendinizi 2. Plan tutarsaniz aranizdaki konusmalarda ,o hep öyle gidiyor.Karsi taraf domine ediyor ,hep kendileri hep kendileri.Siz de aynilarini yapin onlara gidince.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun..
Şakayla karışık söyle "yahu bana da bi sorun nasılsın noldun diye " de.. aile ile ilgili kırgınlıklar ertelenmemeli uslübuyla güzel bir dille söylenmeli ki karşı tarafta hatasını bilsin sebebini söylesin kendini savunabilsin .kaldı ki siz bir hastalık atlatmışsınız içinizde tutmayın böyle şeyleri..ailenin bi art niyet taşıdığını düşünmüyorum ortamda çoluk çocuk çok olunca insanın nevri dönüyor bir de çocuklar başka bi ortamda daha bi çoşuyolar

Back