- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
bunca yıllık evlıyım coluk cocuga karıstım ama kondomun gec bosalma sonucu ıstememe ve yınede devam etme ıle baglantısını anlayamadım yok yanı bu ekstra bılgıyı bagdastıramadımMerhaba hanımlar. Kondom ve spiral dışında korunduğunuz ve onereceginiz bisey varmi ? Dogum kontrol habi kullandım fakat sürekli kanamam vardı 1 ay kullandım 20 gün adetli kaldım. Spiral de rahmim ve vajina girişi çok dar olduğu için tutmadı iki kere taktım düştü. Kondom da eşim çok geç boşalıyor 15 dkysa 30 dk sürüyor ve ben orgazm olduktan sonra devam etmek gelmiyor içimden fakat yinede devam ediyorum. Yani böyle önerebileceğiniz veya kullandığınız yaptığınız bisey var mi
Bende buna anlam veremiyorum önceden de kullanıyorduk fakat böyle bisey olmuyordu. Ayrıca bu ekstra bir bilgi değil malum biliyorsunuz herkes herşeyi soruyor bahane buluyor niye şunu yapmıyorsunuz yada bunu yapın gibisinden o yüzden açıklama geregi duydumbunca yıllık evlıyım coluk cocuga karıstım ama kondomun gec bosalma sonucu ıstememe ve yınede devam etme ıle baglantısını anlayamadım yok yanı bu ekstra bılgıyı bagdastıramadım
amac ne ola
NedenseeeBu gibi konular gece vaktinde açıldığında pek bi şüpheleniyorum nedense
Yani oyle düşünüyorum çünkü biraktiğin gibi kanamam kesildi. Ve 20 gün boyunca sürekli leke tarzında yada normal adet gibi leke görüyordumYazz doğum kontrol hapı kullanıyorum ben
20 kanaman d. Kntrl hapı kullandığın için mi oldu
yok yıne bagdastıramadım neyseBende buna anlam veremiyorum önceden de kullanıyorduk fakat böyle bisey olmuyordu. Ayrıca bu ekstra bir bilgi değil malum biliyorsunuz herkes herşeyi soruyor bahane buluyor niye şunu yapmıyorsunuz yada bunu yapın gibisinden o yüzden açıklama geregi duydum
Bende olmamıştı amaYani oyle düşünüyorum çünkü biraktiğin gibi kanamam kesildi. Ve 20 gün boyunca sürekli leke tarzında yada normal adet gibi leke görüyordum
Daha önce de kullanmıştım olmamıştı böyle bisey fakat herhalde doğumdan sonra değişiklik gösterdi yan etkileri olabilir haklısınızBende olmamıştı ama
zaten prospektüs lerinde yazıyor
ilk 3 ay kanama olabilir adet düzensizliği olabilir
fazla sürebilir gibi
Eşim kondom dışında neyle korunabilir ? Varsa gerçekten söyleyin bizim bi tek bildiğimiz kondom birde erkek spirali var fakat araştırınca eşim direk asla demiştibırde korunmak denınce hep kadınlar korunmalı gıbı algı var
esınız kendısı korunsun ? nıye hormonlarınızla oynayasınız
nıye asla dıyormus sıze tamam ona gelınce nıye aslaEşim kondom dışında neyle korunabilir ? Varsa gerçekten söyleyin bizim bi tek bildiğimiz kondom birde erkek spirali var fakat araştırınca eşim direk asla demişti
Bunları yüzüne vurmayı çok isterdim ama yemeği haftada iki gün kendisi yapar hafta sonu tatilinde de temizlik yapariz beraber. Şuan roller değişik vaziyette hiç bir şekilde analık sömürüsünü kullanamıyorumnıye asla dıyormus sıze tamam ona gelınce nıye asla
kusura bakmasın hayatın gerceklerı herseyı kadın cekmek zorunda degıl doguran bız regl olan bız ev ıslerını yapan bız analık gorevı bızde
altı ustu korunacak abartmasın :)
Aynen katılıyorum. Kadınlar başta alıştırınca onu hep kadının görevi sanıyor beyefendiler.nıye asla dıyormus sıze tamam ona gelınce nıye asla
kusura bakmasın hayatın gerceklerı herseyı kadın cekmek zorunda degıl doguran bız regl olan bız ev ıslerını yapan bız analık gorevı bızde
altı ustu korunacak abartmasın :)
Bide 3 ayda bir aşı var korunmak için denemedim ama onu bi sorun isterseniz doktorunuzaDaha önce de kullanmıştım olmamıştı böyle bisey fakat herhalde doğumdan sonra değişiklik gösterdi yan etkileri olabilir haklısınız
Emzirenler yapabiliyor muBi de aylık üç aylık iğneler var ben kullanmadım hiç ama
Emziriyorum olur mu o iğneler bilmiyorum kiBide 3 ayda bir aşı var korunmak için denemedim ama onu bi sorun isterseniz doktorunuza
ONu hiç bilmiyorum ki bi sorun ama olur herlde yaEmziriyorum olur mu o iğneler bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?