• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah tutar mı sizce?

Ah olaylarına zerre inanmıyorum.Üzenin üzüldüğü bir dünya hiç görmedim ben.Ah falan boş,siz bakın yolunuza.Bir şeyler beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.Siz kendi huzurunuza odaklanın.

2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
İnşAllah bu günlerin geçecek kendi içinde onu affetmeye çalış ki unutasın. Ben de senin gibi bir durum yaşadım helal de etmiştim ve ondan bir daha haber almam inşallah demiştim ama işte Rabbim bir şekilde yaşattıklarını yaşadığının haberini aldırdı bana. Sen de Allah a havale et hiç haber almayı da düşünme bundan sonra Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.

Back