Siz ne yapardınız???

HuzunAla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2006
74
0
Öyle bir noktaya gelmişsiniz ki!.. Artık kaybedeceğim bir şey yok, bir eksik bir fazla hiçbirşey değişmiyor!..

Şöyle bir yoklayın kendinizi bakalım.. Ne yapardınız??

Aklınınızın bir köşesin de kalan ama bir türlü cesaret edip yapamadığınız şeyler var mı arkadaşlar???

evet var hamile kalmam icin benimle fazla ilgilenmeyen dr umu yakinda dovecem galiba sac bas girisecem kariya....icimdeki huzursuzluk gider en azindan...gozum kararmis artik...ya bu ulkeyi (hollanda)terkedicem sirf bu yuzden yada o dr a bulasacam...sabrim tukenmek uzereeeeeee...

Bende milli eğitim 'e ve devlet memurlarına dalcam az kaldı :sm_cool: 3 yıldır üniversiteye gitmek için ugraşıyorum ama önümde hep engel oluyor ( sabır sabır sabır allah ) :1yes2: :eek:klava: :eek:klava: :dance: :dance:

valla bana süper bir eğütüm verip ondan sonrada iş bulamamama bir şekilde sebep olan okulumu yerinden sökmek bombalamak yerinden kaldırmak filan isterdim heralde iiçndeki hocalarla birlikte....

böyle bir durumda hiç kalmadım ama kalsaydım bu insanları katleden hapishanedeki tüm mahkumları kurşuna dizerdimmmmmmmm........oh be öldürdüm hepsini..

X