Siz ne yapardiniz?

Siz ne yapardınız!

• Eşin haklı bosanma

OY: 2 10,5%
  • Yalniz olsanda bosan yurtdışında kal

OY: 13 68,4%
  • Bosan ulkene don

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
(25-29)
Esimi tanidigim gun ona okulumu bitirip ülkeme dönmek istedigimi söyledim, oda istiyor du bana çok aşıktı ,yurtdisinin bize iyi gelmiyecegini biliyordum öyle de oldu doğum sonrasin yurtdışında mutlu olmadığım i ülkeme geri dönmek istedigimi söyledim, oda hep böyleydi zaten biz FarkliYiz Türkiye'ye git bosan benden dedi, bende aileme sigindim, n aylarca aramadı , ben de ailemde huzur bulamadım, babam anneme yük olduğu, mu, söyledi , ABim ise kavga sırasında o. S. Git vs, yaşadıklarından psikologa gittim , ilaç verdi ama iii geli ailem zorla hastaneye yatırdı , ağır ilaçlar aldım uyutuldum vs. baktim iş yapamiyacak haldeyim ülkeme hiç aramayan kocama döndüm , kocam idare etti durumu ama yine kavgalar oldu , yaşadıklarımı unutamadigdam bende idare edemedim, sagligim da kötüydü , ev işlerini yapamiyordum ev çok kötüydü , neyse psikologlara devam ettim yine ailemin yanına tatile geldim, babamla tartıştım abimle tartıştım yine , , eşim haftalardır gelmiyor yine çalışıyor ve izin alamadığını söylüyor, benide günlerdir aramıyor bugün aradım dedim neden aramiyorsun seni arama zorunluluğum

Son düzenleme:
(25-29)
Ben okumaya yurtdışına gittim, eşimle tanıştım , beni tanidigi gun ona okulumu bitirip ülkeme dönmek istedigimi söyledim, oda istiyor du bana çok aşıktı , ailesi yurtdışinda kalmasını istedi, yurtdisinin bize iyi gelmiyecegini biliyordum öyle de oldu, bana sormadan doktora yapmaya karar verdi, dedim onca yıl bekleyemem bitsin döneriz dedi, doktorası bitti, ben Türkiye de iş bulamam dedi , kaldık çocugumuz oldu , doğum sonrasin yurtdışında mutlu olmadığım i ülkeme geri dönmek istedigimi söyledim, oda hep böyleydi zaten biz FarkliYiz Türkiye'ye git bosan benden dedi, bende aileme sigindim, n aylarca aramadı kapimin önüne geldi çocuğumuzu gördü beni görmeden gitti, ben de ailemde huzur bulamadım, babam anneme yük olduğu, mu, söyledi , ABim ise kavga sırasında o. S. Git vs, yaşadıklarından psikologa gittim , ilaç verdi ama iii gelmedi psikozagirdim, ailem zorla hastaneye yatırdı , ağır ilaçlar aldım uyutuldum vs. baktim iş yapamiyacak haldeyim ülkeme hiç aramayan kocama döndüm , kocam idare etti durumu ama yine kavgalar oldu , yaşadıklarımı unutamadigdam bende idare edemedim, sagligim da kötüydü , ev işlerini yapamiyordum ev çok kötüydü , neyse psikologlara devam ettim yine ailemin yanına tatile geldim, babamla tartıştım abimle tartıştım yine , , eşim haftalardır gelmiyor yine çalışıyor ve izin alamadığını söylüyor, benide günlerdir aramıyor bugün aradım dedim neden aramiyorsun seni arama zorunluluğum yok kızımın hayatında bir etkim yok , kızımın evi benim olduğum ev vs. GuzelGbir isim vardi omuza kaybett ne yapmali bilmuyorum
Sizin mutlu ve huzurlu hissettiğiniz hiçbir yer yok mu?

Ben anlamıyorum ya. Eşin seni istemiyorsa neden ona geri dönüyorsun. Aynı şekilde ailen seni istemiyorsa neden onların yanına gidiyorsun. Ya yurt dışında ya da ülkende iş bul çalış çocuğuna bak yani. Anladığım kadarıyla mesleğin de var. Illa birilerinin yanında olman gerekmiyor

Ben anlamıyorum ya. Eşin seni istemiyorsa neden ona geri dönüyorsun. Aynı şekilde ailen seni istemiyorsa neden onların yanına gidiyorsun. Ya yurt dışında ya da ülkende iş bul çalış çocuğuna bak yani. Anladığım kadarıyla mesleğin de var. Illa birilerinin yanında olman gerekmiyor

Yani buna aynen katiliyorum
Konu sahibesi SIZ ne istiyorsaniz o olsun. Siz ne istiyorsunuz?
Ayrica bu kadar kalitesiz ve serefsiz bir adam icin doktor doktor gezmeye deger mi yahu? Evladiniza vereceginiz enerjiden caliyorsunuz, cocuga yazik.

Her şeyi yok sayar Türkiye de cocgunla sıfırdan bir hayat kurarim. Yaşayacağım zorluklar gecmisde yaşadıklarından zor olmayacaktir diye düşünürüm. Sizde böyle yapın artik. Böyle yaşamanın bir aileniz,bir kocanız arasında savrulmanizin size bir faydası yok.

Siz istiyorsunuz ki insanlar size mutlu ve huzurlu bir yuva hayat kursun. Evliyseniz bunu eşiniz, ailenizin yanındaysan aileniz yapısın bu ortamı.
Kesinlikle şunu düşünüyorum. Hatta hayat felsefem bu benim. Hayatımı güzelleştiren benim.
Hayatım benim için bir yemek sofrası gibi. Ana yemek kesinlikle benim. Eşim çocuklarım ailem dostlarım işim benim masamdaki zeytin yağlılar, tatlılar, mezeler. Eğer ben iyi değilsem bu masa güzel olmaz.
Yukarıdaki şıklarda hiç birisini bilemeyiz. Yani sizin için iyi olanı biz nerden bilelim. Kendiniz için ne yapıyorsunuz anlamadım. Eşinizle anlaşamıyor ama yurt dışında yaşamak isyorsanız ayrılın orda Bi hayat kurun. Yok değilse ayrılın burda aileniz olmadan bir hayat kurun.
Nerde yaşıyorsunuz. Çocuğunuzu kreşe bakıcıta falan bırakıp part-time bile olsa çalışsanız.

Anlaşamadığınız ne çok insan var farkında mısınız
Tamamı haksız ve siz haklı olamazsınız
Bunu bir düşünün derim

Konu sahibi sarimanolya isimli üyenin ikizi sanırım. Adamı rahat bırakın artık bence. Kendinize yeni bir hayat kurun. Çocuğa yazık olacak gibi duruyor. Eğer istiyorsa cocugu babasına verin lütfen.

Anlaşamadığınız ne çok insan var farkında mısınız
Tamamı haksız ve siz haklı olamazsınız
Bunu bir düşünün derim
Aklın yolu bir. Ben boyle hikayelerde esin de anlatıldığı kadar suclu olduguna inanmiyorum. Ağır bir abartma kokusu oluyor hep. Ayrıca çevrenizdeki herkes cildiriyorsa cildirtanin siz olabileceği fikrini hiç mi düşünmüyorsunuz?

Çocuğunuzu babasına bıraksanız bir süre?
Sizin önceliğiniz tedaviniz olmalı.
Hastaneye mi yatarsınız, kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışırken bir yandan tedavi mi olursunuz bilmiyorum.
Ama tek başınıza çocuk+is+bakici/okul+ev sorumlulugu sizin durumunuzda çok zor.
Tedavinizi olun, çocuğunuzla kendinize hayat kurun.
O adamdan koca olmaz. Baba da olmamalıydı ama yana yakila çocuk yaptınız artık..

Yani bu kadar hasta olacak ne var bunda anlamadim bence anlatmadiginiz başka şeyler var gibi hissettim üstelik kendi ayaklarj ustunde durabilecek imkaninizda var ben sizinde bir kabahatiniz de vardı da ondan mı bozuldu düzen ondan mi bu kadar hasta oldunuz diye düşündüm eğer öyle birşey yoksa da çok abartmissiniz girin bir işe bakın çocuğunuza kendi yolunuzu cizin yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back