ilk ikisini ve bunu begendim canim
Güllü olani pek begenmedim
kırmızı deri sandalyelerin istikbalden mi ben orda begendimdee :)))
tam benim istedigim şekli anlattında :))
bence kırmızı halıyı al yani bunu
diğerlerini birebir gördüm güllü olan öyle pek güllü gibi durmuyor gerçekte. ama bu yuvarlak desenli olanı bizzat görmedim. acaba artık çok klasikleştimi bu yuvarlaklar
diğerlerini birebir gördüm güllü olan öyle pek güllü gibi durmuyor gerçekte. ama bu yuvarlak desenli olanı bizzat görmedim. acaba artık çok klasikleştimi bu yuvarlaklar
Bu halılardan mutfak için uygun olanı sadece oval şekilli olandır cnm.Siğerleri salon için daha uygun görünüyorlar.
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım peki siyah olmasından dolayı sorun yaşarmıyım
çevremdeki herkes yok siyah alma tozu üzerindeki beyaz bir ipi bile belli eder diyorlar. ben 3,5 sene bzvğ evlenirken açık renk halı aldım o yüzden değiştiriyorum. koyu olsun diyorum ama dedikleri çıkarmı acaba yine pişman olmak istemiyorum.
teşekkür yorumlar için kızlar dün yine gittim baktım kırmızı ve güllü gibi olanı en çok beğendim diğerleri de güzel ama mutfağa en iyi o gider sanki
Bu tür eşyaları almaktaki kararın çok zor olduğunu düşünüyorum artık.
Bende geçen yıl yeni evime taşındığımda halılarımı ,perdelerimi yenilemiştim.
Mutfağıma ,perdeme uyumlu olması açısından kırmızılı bir halı aldım.
İlk eve serildi , ertesi günü temizliğe gelen yardımcım ''abla bu rengi niye aldın hiç temiz kalmaz , üstüne düşeni hemen gösterir ,bunu değiştir istersen '' dedi.
Kadıncağızın dediklerini çok önemsemedim ,bunu beğendim ama dedim.
Aman yarabbim ! Senmisin bunu alan? Nerden bileyim,:bbo:
Her giden tüye ,ipe,toza, kırıntıya gel diye bağırıyor sanki.
Birde mutfak ...Mutfağım çok büyük çift aldım üstelik....Birisi masanın altında ,diğeri orta boşlukta.
Eşimde bende titiz olmamıza ,haftada iki günde yardımcımız olmasına rağmen o halıyı temiz tutmakta zorlanıyoruz.
Hiç hiç büyük yanlış yapmışım diyorum.:sinifsinif:
Bilseydim ,kadıncağızın dediğinde değiştirirdim.İnşallah ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum.
Aynen sizin beğendiğiniz halıya benziyor.Kesinlikle rengine aldanmayın derim.yerimseniben
Benden size nacizane tavsiye o kırmızı güllü gibi dediğiniz halıdan vazgeçin.lmaz:
Görsel olduğu kadar kullanışlı olmasınıda göz önünde bulundurun derim.a.s.
Seçeneklerin arasında en çok kırmızılı gül desenli halı kullanışlı görünüyor, ayrıca mutfağınızı gözümde canlandırdım hakikaten kırmızı halı açar o renklerdeki bir mutfağı. Diğer halılar büyük desenli olduğu için ve koyu olduğu için özellikle mutfak gibi bir yerde kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.