Siz ne önerirsiniz?

Hiçbiri mutfak için uygun değil canım...
Öncelikle yer karolarının ne renk olduğu da önemli, söylememişsin sanırım...
Beyazsa siyahlı kırmızılı beyazlı ama beyazı yoğun olan bir halı seçmeni öneririm.. Ve altı kaydırmaz kaplı, tüysüz yada kısa tüylülsun k kırıntı ıvır zıvır yapışmasın...
Ve de makinede yıkanabilen bişey al... Ben fazla büyük lmayan yıkanabilen bir halı aldım.. her hafta olmasa bile 2 haftada bir atıyorum makineye mis gibi çkıyor.. Mutfak en çok toz kırıntı yağ duman is oln bir yer...mutfakta görsellikten daha önemli olan bişey var o da hijyen...

Hiçbiri mutfak için uygun değil canım...
Öncelikle yer karolarının ne renk olduğu da önemli, söylememişsin sanırım...
Beyazsa siyahlı kırmızılı beyazlı ama beyazı yoğun olan bir halı seçmeni öneririm.. Ve altı kaydırmaz kaplı, tüysüz yada kısa tüylülsun k kırıntı ıvır zıvır yapışmasın...
Ve de makinede yıkanabilen bişey al... Ben fazla büyük lmayan yıkanabilen bir halı aldım.. her hafta olmasa bile 2 haftada bir atıyorum makineye mis gibi çkıyor.. Mutfak en çok toz kırıntı yağ duman is oln bir yer...mutfakta görsellikten daha önemli olan bişey var o da hijyen...

çok haklısın yazdıklarında öyle çok kararsız kalıyor ki insan! yerler kirli beyaz renkte granit 60*60 boyutlarında.senin önerebileceğin bişey varmı peki
yorumun için ayrıca teşekkür ederim

link vermek yasak diye biliyorum...
apex halı diye google da aratırsan çok güzel desenler ve renkler var...
kendi sayfasında extra diye bir bölüm var solda ona tıklarsan karşına gelen sayfa da tam da renkleri senin mutfağına uygun halılar var...

teşekkür ederim canım apeksin banyo için küçük bir paspasını almıştım yıllardır kullanıyorum kaç kere yıkadım ama ne arkasındaki kaymaz taban döküldü ne de rengi soldu

elinde süpürgeyle yaşayabileceksen veya dökülen en ufak bir kırıntının ben buradayım demesini umursamayacaksan kırmızı düşünebilirsin.tecrübeyle sabittir..üstelik ben salonda kullanıyorum,mutfağı düşünemiyorum.siyahın da aynı etkide olabileceğini tahmin ediyorum.küçük bir halıysa düşündüğün bu sorun biraz azalabilir tabi..

elinde süpürgeyle yaşayabileceksen veya dökülen en ufak bir kırıntının ben buradayım demesini umursamayacaksan kırmızı düşünebilirsin.tecrübeyle sabittir..üstelik ben salonda kullanıyorum,mutfağı düşünemiyorum.siyahın da aynı etkide olabileceğini tahmin ediyorum.küçük bir halıysa düşündüğün bu sorun biraz azalabilir tabi..

yardımın için çok teşekkürler canım

X