siz ne aldiniz yada alacaksiniz

puzzle düşünüyorum şöyle kızımızın resmi olan ya da Atatürk resmi
1000 parçalık
bir haftadır 1000 lik bir puzzle la uğraşıyordu bitirdi
espri olsun diye:)

vallahi kizlar ben birde hamileyim son 4 haftam kaldi disarida cikamiyorum yerler buz tutmus almanyada soguk, arad sancilarim da var esim beni hic daha disariya yollamiyor ,, sana bir sey olur düsersin" diyor cikamiyorum....
1 hftadan düstü ve ben ne alacagim nasil organize edecegim bilemiyorum:(
belki carsmaba günü annemlere giderimde o zamanda bir firsat alirim birseyler

Wallahi hiç bişey almıycam..
Sevgililer günüde neymiş ?
Bize hergün sevgileler günü ...
içimden gelir bişey görürüm beğenirim aşkıma yakışır bu der alırım o kadar yani

Benim eşim hayatta romantizm ile ilgili olmadığı için çok açık sözlüdür ne istersen sen al dedi :( Bende ihtiyacım vardı ne zamandır bir çay demleme makinesine ondan aldım. King jasmine demlik setinden satın aldım. Yani kısacası kendi sevgililer günü hediyemi kendim seçmiş oldum :)

ben eşime çok istediği Galatasaray forması var ondan alacağım.
o bana 3 tane hediye almış. bebekle beraber kullanacakmışız. şimdi sen bebeğe mi hediye aldın bana mı diye arıza çıkartsam mı acaba diye düşünüyorum?

çok istediği bir deri ceket vardı onu aldım indirimdeydi de zemuszemus
fakat şuan kavgalı olduğumuz için ceketi çöpe atmayı düşünüyorum ona çok bile :oklava:

ben telefon aldım bakalım ne alacak çok merak ediyorum ama bişi almıcak gibi duruyor bakalım görelim azda kaldı ama...

wiwaxia bence çöpe atma parana yazık eğer öyle bişi düşünüyorsan aldığın yere götür en azından kendine bişiler almış olursun ;) :D

geçen sene sihirli bardak yaptırmıştı eşim.bardak normalde siyah duruyo içine sıcak içecekler koyduğumda bardakta resimlerimiz görünüyo.çok güzeldi.ama ben ne alıcam hala karar veremedim ki.

Az önce elektrikçi getirtip bunu taktırdım akşama sevgilim eve gelince ta ta taaammmzemuszemus
Bir de karne hazırladım onu da pazar günü vereceğim...:kedi:[/COLOR][/U][/I][/B]

Son düzenleme:
genoa.jpg
işte sevdiceğim bana bunu almış opuyorumnanaktan

ben aşkıma traş makinesi aldım,bide küçük notlar hazırladım seni seviyorum, çünkü;........ diye devam eden çok mutlu oldu..tabi benide mutlu etti tektaş pırlanta almış bana Şeniz

ben sevgilime yastık yaptım kırmızı kalp şeklinde üzerinde ikimizin resmi var..aşkımda bana tektaş almış e tabi evilik teklifi :nazar:

uff benim esim bana birsey almadi, ben hediyemi verdimoda bana "canim cok utaniyorum sana birsey almadim ama biliyorsun kalbimin sahibi sensin dedi" bende birsey diyemedim

ben eşime oyuncak pilli bi bisklet aldım
birde parfüm seti
birde kalpler yapıp notlar yazım çünkü doğum günüyle rastlıyo :asigim:
o da bana taşlı altın bi küpe almış :asigim:

Back