Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende alıp almamakta kararsızım.yenı oglumuz oldu 26 gunluk suanda...
rabbım bıze en guzel hedıyeyı verdı zaten...
ama yınede gullu kalplı uyku setı alsam evımıze ne ıyı olur...
zaten ıhtıyacımız da var buna...
ay kızlar cokmu sacma olur..........
klasık gıyınmıyor kı kol dugmesı kravat vs alayım...saaat da kullanmıyor benım eşim.cakmak vs de olmaz.en son hedıyem kazak almıstım ona...
kızlar yardım...3 yıllık evlıyız.gecen sevgılıler gununde bana altın kolye almıstı ama
ben bısey almamıstım...Ondan oncede yavru muhabbet kuşu almıştı...buseferde yemege cıkaracak sanırım.malum evde cok bunaldım son zamanlarda...
bıze zaten hergun sevgılıler gunu de,benım maksadım bu bahaneyle hedıye almak...
LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM...
10 şubat evlilik yıldömümüz benim için önemli olan o gün:asigim:
sevgililer günü genelde arada kaynıyokaydirigubbakcemile3
doktor olan öküz sevgili benim.arkadaşlar inanın maddiyatında değilim.kaldı ki öyle olsam 16-17 aydır o adamla çıkarmıydım.ama insan arada olsun ince olur.gönül alır.yok benimkinde öyle şeyler.en azından ben alıyorum utanır demi.ama ben ondan karşılık beklediğim için almadım ben severim sürpriz yapmayı.mont aldım,deri cüzdan aldım,traş bakım losyonları,parfüm,deri kemer ama o bana utanma belası tarihi değişen tahta bir masa saati almış.benim öğrencilerim alıyor onu bana.sanki ilokul çocuğuyum doğum günü partisi veriyorum.söyleyince hediye almaktan anlamadığını söylüyor.dedim ki onu alacağına birtane gül alsaydın benim için dünyalara bedel olurdu.seviyorum ama bu adamın öküzlükleri de beni öldürecek![]()