siz ne aldiniz yada alacaksiniz

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
selam arkadaslar ya az kaldi sevgililer gününe...
ve ben daha ne alacagimi bilemiyorum:(
bir erkege bir sey almak cok zor...
ya parfüm alirsiniz ya üst alt birseyler ya baska?????

ilginc degisik bir sey almak istiyorum ama neee???

siz ne aldiniz yada aklinizda ne var?

vallahi ben çıkma yıl dönümümüzde ona spor bir mont almıştım 90 tl ye o bana 10-15 liralık kıytırıktan tarihi değişen bir masa saati almış.hediyenin iş büyüğü küçüğü değil onu da ben sürekli alıyorum diye utanma belası almış.yoksa yıl dönümümüze kadar çöpünü görmedim.sevgililer günü doğum günüm hiçbir şey almadı.ona göre maddi değeri önemli değilmiş.ben de önemsemem ama dedim ki ona hiç bilmiyorsan hediye almayı 5 liralık bitane kırmızı gül al o bile bana yeter.tahta masa saatini bana öğrencilerim bile getiriyor.acayip bozuldum.bu adam bir de doktor.para sıkıntısı yok.gelelim ben ne alacağım hani maddi değer bilmem ne önemli değil ya 10-15 liralık uyduruktan bir şey alacağım.yüz ifadesini merak ediyorum.ben ona parfümler deri cüzdanlar kemerler mont neler neler aldım.konu maddi değer değil.ama yaşına göre hediye alsın.ilkokul öğrencisi miyiz.

yok ya bukadar da olurmu, hemde doktor....
benim esim 1 ay oluyordu almanyaya geleli benim dogum günüme bir demet gül, kristal sekerlik birde kedili cupa bardagi aldi:)

canim yol bilmez iz bilmez yine bir yere girip birseyler aldi, süsledi hediyeleri....

bayana hediye almak cok basit ama gel gelelimki adama hedi almak cok zor....

biricik_06
insallah sana bu sefer cok güpzel seyler alir

tabiki hiçççç....
kapitalist sistemin dayatmaları bunlar.
bir de şu kadarcık bişiii reklamları da başlar yakında..herşey güllük gülistanlık ya...

erkeğe de bir çok hediye var aslında. tutuuğu takımın saait forması vb. eşyaları alınabilir.

şık kol düğmesi kravat mendil seti...

ona özel çevçeveletilmiş kendi resmi. bu uyurken çekilmiş bir resimde olabilir çok sevdiği bir resimde.

balık gibi hayvanları beslemeyi seviyorsa balıkda alınabilir. :)

ben hediye almadım almayacağımda. onun da almasını istemiyorum.

eşim klasik tarz sever.. ofisine antika görünümlü masa üstü telefon aldım ben..telefona baktıkça beni hatırlasın diye:)))

eşininizin hoşlandığı şeyleri düşünün biraz.. illa parfüm, kazak değildir hediye..

hiçbir şey almadım almayacağım da
sevgililer günü diye bişeye inanmıyorum ben
tamamen insanları sömürmek için uydurulmuş diğer günlerden hiçbir farkı olmayan saçma sapan reklamlarla 5tl.lik gülün 50 tl.ye satılarak insanların kanına girildiği gündür benim için
eşim bana bi gün hediye alıp aşkım seni çok seviyorum diyecekse hiç sevmesin

bizim de ilk sewgililer günümüz...gecende konuştuk ..bana zaten bize hergün sewgililer günü dedi..ewet hemen hemen hergün zaten güzel sözler sarfediyo ,,birlikte güzel zamanlarda geciriyoruz..ama ne bilim ben yine de önem weriyorum bu güne..hafta sonu cıkıp bakıcam bişiler..orjinal olması önemli tabi ama hakikaten erkeklere hediye almak daha bi zor..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bende alıp almamakta kararsızım.yenı oglumuz oldu 26 gunluk suanda...
rabbım bıze en guzel hedıyeyı verdı zaten...
ama yınede gullu kalplı uyku setı alsam evımıze ne ıyı olur...
zaten ıhtıyacımız da var buna...
ay kızlar cokmu sacma olur..........

klasık gıyınmıyor kı kol dugmesı kravat vs alayım...saaat da kullanmıyor benım eşim.cakmak vs de olmaz.en son hedıyem kazak almıstım ona...
kızlar yardım...3 yıllık evlıyız.gecen sevgılıler gununde bana altın kolye almıstı ama
ben bısey almamıstım...Ondan oncede yavru muhabbet kuşu almıştı...buseferde yemege cıkaracak sanırım.malum evde cok bunaldım son zamanlarda...
bıze zaten hergun sevgılıler gunu de,benım maksadım bu bahaneyle hedıye almak...
LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM...

bizde birbirimize hiçbirşey almayacağız biz zaten böyle saçma sapan günleri kutlamıyoruz para tuzaklarından başka bişey değil çok gereksiz ve saçma bi gün tabiki bu benim fikrim insan sevdiğine gönlünden geçtiği zamanda hediye alabilmeli sırf günün adı var diye değil

Şu an hamileyim... 14 şubat pazar günü için doktorumdan randevu aldım, beraber gidicez... Bebeğimizin kalp atışlarını hediye edicem :))

ben 3 yıldır nısanlıyım ılk sevgılıler gunumuzde nısanlım bana tektas yuzuk almıstı bende ona sarardan gomlek koldugmesı kravat ve kazak almıstım ıkıncı sevgılıler gunumuzde bana telefon almıstı ben suveter ve gomlek almıstım bu sevgılıler gunu ıcınde bana laptop aldı bana ne ıstersın ıstedıgın seyı alıyım demıstı bende espırısıne laptop al demıstım sagolsun almıs bende ona kazak ve kucuk derı el cantası aldım ama nısanlım dogum gunume gelememıstı emınım baska hedıyelerde alır cıkolatam cıcegım pastam garantı her seferınde gelır hedıye almayı sever allah razı olsun arkadasımızın bırısının erkek arkadası doktormus ve hedıye almıyomus sende alma deger verme bosver canınıda sıkma doktor olması onemlı degılkı ınce olması onemlı bende aslında sevgılıler gunu fılan sevmıyorum ama bazı seylerın anlamlı kalması ıcınde yasanması gerek bunun maddıyatla alakası yok benım nısanlımında aman aman bı maddıyatı yok ama almayı sevıyo deger verıyo sagolsun....

10 şubat evlilik yıldömümüz benim için önemli olan o gün:asigim:
sevgililer günü genelde arada kaynıyokaydirigubbakcemile3

bende alıp almamakta kararsızım.yenı oglumuz oldu 26 gunluk suanda...
rabbım bıze en guzel hedıyeyı verdı zaten...
ama yınede gullu kalplı uyku setı alsam evımıze ne ıyı olur...
zaten ıhtıyacımız da var buna...
ay kızlar cokmu sacma olur..........

klasık gıyınmıyor kı kol dugmesı kravat vs alayım...saaat da kullanmıyor benım eşim.cakmak vs de olmaz.en son hedıyem kazak almıstım ona...
kızlar yardım...3 yıllık evlıyız.gecen sevgılıler gununde bana altın kolye almıstı ama
ben bısey almamıstım...Ondan oncede yavru muhabbet kuşu almıştı...buseferde yemege cıkaracak sanırım.malum evde cok bunaldım son zamanlarda...
bıze zaten hergun sevgılıler gunu de,benım maksadım bu bahaneyle hedıye almak...
LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM...

ne kadarlık bir hediye alabilirsiniz? eğer 150_200 tl arası alabilirim derseniz çok özel bir gömlek yaptırabilirsiniz.. fakat yetişirmi o güne bilemiyorum..isim yazmak yasak o yüzden ismini yazamıyorum.. firma sitesinden istediğiniz renk beden ve modeli seçiyor, gömlekte marka yazan kısmına ( iç kısımda)dilediğiniz notu yazdırabiliyor, cep ve kol ağzına da eşinizin adını bastırabiliyorsunuz.. bir yandan eşinizin adına marka olan bir gömlek olurken , bir yandan da güzel sözlerinizi hep üzerinde taşıyabileceği bir gömlek oluyor..

ben eşimle flört ederken, yıldönümümüzde yaptırmıştım.. hayatımda ilk defa böyle bir hediye aldım demişti. çok etkilenmişti..:asigim:

10 şubat evlilik yıldömümüz benim için önemli olan o gün:asigim:
sevgililer günü genelde arada kaynıyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bizimde 14 şubat :) nikah yıldönünümümüz.:) 1 yıl olacak:) opuyorumnanaktan

doktor olan öküz sevgili benim.arkadaşlar inanın maddiyatında değilim.kaldı ki öyle olsam 16-17 aydır o adamla çıkarmıydım.ama insan arada olsun ince olur.gönül alır.yok benimkinde öyle şeyler.en azından ben alıyorum utanır demi.ama ben ondan karşılık beklediğim için almadım ben severim sürpriz yapmayı.mont aldım,deri cüzdan aldım,traş bakım losyonları,parfüm,deri kemer ama o bana utanma belası tarihi değişen tahta bir masa saati almış.benim öğrencilerim alıyor onu bana.sanki ilokul çocuğuyum doğum günü partisi veriyorum.söyleyince hediye almaktan anlamadığını söylüyor.dedim ki onu alacağına birtane gül alsaydın benim için dünyalara bedel olurdu.seviyorum ama bu adamın öküzlükleri de beni öldürecek :(

Bzmkide spor giyiniyor ben collezzione'dan spor çok hoş bir şey beğendim kapşonlu falan onada gezerken gösterdim sence bu nasıl aşkım falan diye çok beğendi yarın onu alacağım.

doktor olan öküz sevgili benim.arkadaşlar inanın maddiyatında değilim.kaldı ki öyle olsam 16-17 aydır o adamla çıkarmıydım.ama insan arada olsun ince olur.gönül alır.yok benimkinde öyle şeyler.en azından ben alıyorum utanır demi.ama ben ondan karşılık beklediğim için almadım ben severim sürpriz yapmayı.mont aldım,deri cüzdan aldım,traş bakım losyonları,parfüm,deri kemer ama o bana utanma belası tarihi değişen tahta bir masa saati almış.benim öğrencilerim alıyor onu bana.sanki ilokul çocuğuyum doğum günü partisi veriyorum.söyleyince hediye almaktan anlamadığını söylüyor.dedim ki onu alacağına birtane gül alsaydın benim için dünyalara bedel olurdu.seviyorum ama bu adamın öküzlükleri de beni öldürecek :(

Aa bu arada tatlım emin ol öküz olan bir senin sevgilin değil, bnm eşim çıkarkende evlendikte hala da öküz. Doğum günümde yardstan dümdüz pembe bir bluz alıp gelmiş mesela bari götür beni beğendiğim birşeyi al dimi adam!alsanaalsanasmile Ama yok..!:umursamaz: Zaten o gün bir dışarı çıkıp geldi o ara aldı onu kesin insan haftalar öncesinden gezer dolaşır ama o özel günleri hiç sevmez bizde o yüzden hep sıradan bir günmüş gibi geçiririz ama inan bu çıkma döneminde konuşarak, anlatarak biraz daha yontabiliorz. Bakalım bu sevgililer gününde ne yapıcak bizimde evli olarak geçireceğimiz ilk sevgililer günü ben özel olsun istiorm 1 ay önceden laf arasında söylüyordum ama onun umrunda değil gibi.:sinifsinif:

Son düzenleme:
benimki de pek anlamaz hediyeden kararsiz kaliyormus vs.genelde elektronik alir,parfum ha birde yuzuk almisti ben onu takarmiyim.hic mi zevkimi bilmiyorsun.o gunden sonra boyle seyler almadan once birlikte de alabiliriz diyorummbayanssulusmileona saat almayi cok istiyordum..guess te bi iki model begendim bakarken oylesine gosterdim begenmisti.belki bu sevgililer gununde alirim.kaydirigubbakcemile3

bence böyle günler çok saçma kızlar tamamen alışverişi tetikleyen normal zamanda almayı bile düşünmediğiniz şeyleri aldırarak böyle günleri bahane ederek israfı ve tüketimi tetiklemek için uyduruk kaydırık günler..doğumgünü evlilik yıldönümü anlarım da sevgililer günü bana saçma geliyor...

Back