Siz nasıl yapıyorsunuz

pumpkiinn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
432
189
31
Merhaba
Yakın zamanda doğum yaptım bebeğim emmek istemiyor sütüm gelmediği için memede tutamıyorum hemen ağlayıp kendini kasıyor sinirden mecburen uzatamıyorum. Emmedikçe sütüm gelmemeye devam ediyor tabi. Sağım denediğimde ise 1 yudumluk süt geldi yani masaj denedim sıcak duş vitaminler beslenme şekli vs ne denediysem fayda etmedi. Hastanede bebek hemşireleride denedi olmadı. Mecburen mama veriyorum bebeğime ve bu beni cok huzursuz ediyor cok kötü bir şey yapıyormusum gibi hissettiriyor. Birde bunun psikolojik boyutu var tabiki sürekli nasıl emmez nasıl süt olmaz gibi aşağılanıyorum sanki yada ben çok hassas olduğum için öyle hisediyorum suan Sizin bir çözümünüz var mı nasl yapıyorsunuz lütfen akıl verin bana

Gayet normal bir durum kendinizi kötü hissetmeyin, illa emzirilecek diye bir kural yok, dört kardeşiz biz annem hiç birimizi emzirmemiş, sütü yokmuş gayet sağlıklı büyüdük, bir eksiğimiz olmadı, dert etmeyin kendinize

Üzülmeyin şu an bebeğinize iyilik yapıyorsunuz keyfi bir durum değil. Bebeğin aç kalması ona kötülük. Sağmaya devam edin. Çıkan sütü verin. Mamasını da içsin. Bir anne daha ne yapsın :)

Bebek aç kalmasın mamasını verin tabi ki huzursuz olacak bı durum yok. ama bir yudum dahi olsa sütü sagmaya devam edin gittikçe çoğalır . Boza,tarhana sütü arttırıyor bol su için zamanla çoğalır

Kotu birsey yapmıyorsunuz, herkes emzirmek zorunda degil, kendinizi rahatlatmazsanizda sutunuz gelmez zaten, stres yeni annenin dusmanidir.

Saglicakla buyutun
Cok teşekkür ederim. Bende aynı fikirdeyim ama işte sanki gercekten cocuğa zehir veriyormusum gibi tepki verenler var

Haklısınız bende önyargılı değilim mamaya ama aldığım tepkiler cok garip zaten neden sütüm olmadığınıda anlayamıyorum

Allah bağışlasın emziremiyorum ama sağıma devam edeceğim bir umut belki gelir. Mamayı kaç saat arayla veriyorsunuz

Üzülmeyin şu an bebeğinize iyilik yapıyorsunuz keyfi bir durum değil. Bebeğin aç kalması ona kötülük. Sağmaya devam edin. Çıkan sütü verin. Mamasını da içsin. Bir anne daha ne yapsın :)
Kesinlikle keyfi bir durum değil bende vermek istiyorum ama ne bebek alıyor ne sütüm geliyor caresizce cocuğuma mama yapmaya devam ediyorum aa yazık nası süt gelmez falan gibi sorulara maruz kalıyorum gibi gibi sarılıktan ayrıca korkuyorum

Yapmaya calısıyorum inşallah gelir sizlerde dua edin lütfen sarılık olmasındanda cok korkuyorum

Olmuyorsa olmuyordur, bu kadar strese girip yıpranacak kadar kötü bir şey değil mama.

Süt arttırıcı damla denediniz mi, gerçekten artıyor süt.

Yapmaya calısıyorum inşallah gelir sizlerde dua edin lütfen sarılık olmasındanda cok korkuyorum
Mamaya devam et bişey olmaz gün içinde yeteri kadar çişli bez çıkarıyorsa sorun yok demektir.Emzirmeye devam et ve sağımı bırakma benim de ilk günler sütüm azdı ablam inatla süt sagdirdi çok az çıkıyordu ama yine de devam ediyorduk sonra sütüm baya arttı hatta istemsiz akmaya başladı üç yaşına kadar emdi oğlum.Gece beslenmek için uyanıyor mu bebeğin?Dr bana 2 saatte bir besle demişti sarılığa karşı

Olmuyorsa olmuyordur, bu kadar strese girip yıpranacak kadar kötü bir şey değil mama.

Süt arttırıcı damla denediniz mi, gerçekten artıyor süt.
Evet B ile başlayan bir damla kullanıyorum sanırım net isim veremiyorum. Ama olmayan bir sütü getirmiyor sanırım bir damlaydı cünkü artmadı ne yazıkkı

Herkes emzirmek zorunda değilki canım kötü bişey değil mama vermek yeni doğum yapmışsın belki canın bile acıyodur , ama pes etme dene yine de bi yudumluk çıktıysa mutlaka sonrası da gelir sağmaya devam et bebeğine meme vermeyi kesme derim bu arada bebeğim yok:)

Çiş ve kakasını yapıyor ama inanılmaz gaz problemi yaşıyoruz bilmiyorum mama kaynaklı mı bu günde kez sağdınız mesela ben acaba az mı sağım yapıyorum diye sorguluyorum cünkü. 2 saatte bir uyandırıp 30 ml mama veriyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…