Bebek Beslenmesi bebegim beni emmeyi bıraktı tekrar nasıl alıştırabilirim lütfen yardım edin??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba benm bebegim 6 aylik sutum hic gelmiyor 1 Ay zor emdi hic gelmedi hala bu saatten sonra gelir mi napmam lazm gelmesi icin

Merhaba benm bebegim 6 aylik sutum hic gelmiyor 1 Ay zor emdi hic gelmedi hala bu saatten sonra gelir mi napmam lazm gelmesi icin

Bu konuda kimsenin fikri yok galiba bende bu konuyu paylaşmıştım 3 aylık bebeğim 1 buçuk ay önce kesildi süt denediğimde bir iki damla geldi tekarar gelir mi die sormuştum tık yok :KK34:

Merhaba sütünüzün artmasını sağlayacak en önemli unsurlar bol sıvı ve su içmek, dinlenmek , sıcak duş ve bol bol emzirmek yani göğüslerinize sürekli uyarı göndermek .Bence ‘emzirme kampı’ uygulamasını bir araştırıp denemelisiniz ciddi fayda görenler mevcut 3 günü sadece kendinize ve bebeğinize ayırmanız gerekiyor bu uygulamada detaylarını araştırabilirsiniz umarım işe yarar ve memnun kalırsınız sevgiler #huggiesannesiyim #sarılmanınmucizesi

Merhabalar bu konuda öncelikle bir uzmana danışmanızı yardım almanızı tavsiye ederim. Bebeğiniz çeşitli sebeplerden ötürü meme reddi yaşamış olabilir, bir süre emmeyince de sütünüz azalmış olabilir. Bir uzaman ile neden bebeğinizin meme reddi yaşadığını ve bunu nasıl çözebileceğinizi konuşmalısınz. Bebeğinizin meme reddi yaşadığı durum şuan ortadan kalkmışta olabilir bu durumda tekrar memeye alıştırmak gerekir. Eğer sütünüz tamamen kesilip bitmesiyse tekrar çoğaltabilirsiniz. Sütünüz gelmese bile sık sık emzirerek, emmek istemiyorsa sağarak memelernizi uyarabilir ve süt üretimini sağlayabilirsiniz. Sıkıntı stresten uzak durmaya çalışmalı beslenmenize dikkat etmeli istirahat etmete çalışmalısınız. En önemlisi de bol bol su içmelisiniz. Süt oluşumunu en çok etklieyen faktör su'dur.

X