- 6 Aralık 2016
- 762
- 2.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam kurslarına bir bakayım evet ama sat 19 da cıkınca aksam kursuna bile gec kalacakmışım gibi bir his var içimde :) Zaten amaç genel sosyallesmek dediğiniz gibi ordan bi vesile olur.Yada iyi bir kadın arkadaşa da ihtiyacım var her türlüsüne açığım hepsi bana iyi gelirÜniversitede sınıfta tanıştım eşimle : ) sınıf arkadaşımla evlendim.. Bahsettiğiniz gibi o şartlarda gerçekten zor.. Bence iş arkadaşlarınızla biraz muhabbet ederken evliliğe yeni birine açık olduğunuz sinyallerini verirseniz mutlaka sizi birileriyle tanıştırmak isteyeceklerdir.. Başka bir fikir ise zor ama eğlenceli olabilir mesela akşam kurslarına ne dersiniz?? Bi göz atın akşam kurslarına sizin için eğlenceli olabilir.. Sizin gibi çalışanların tercih ettiği güzel kurslar var bakabilirsiniz mesela ney kursu?? Keman kursu?? El sanatları kursları vs gibi.. Hem yeni bir çevre hem de kafa dağıtmak için muhteşem bir yol.. İlla erkek biriyle tanışmak zorunda da değilsiniz biz kadınlar arkadaşlarımızı baş göz etme görevini üstlenen sevimli varlıklarız : ) mutlaka seni biriyle tanıştırmak isteyeceklerdir.. Kursta tanıştığım bir arkadaşımı dayımın oğluyla evlenmesine vesile olan biri olarak söylüyorum sana bunu bir düşün
Mesela iş yerinde herkes evli barklı direk eve gidiyorlar ama bekar kadın bir arkadaşım var o kampa falan gidiyo arkadaşlarıyla dedim bi dahakine günü birlik bişi olursa bana da haber ver—-çünkü bir gün izin aldı o bende alsam çok olacaktı aynı iş yerinde dikkat çekmemek adına—-tek yapabildiğim bu oldu son zamanlarda.Ozmn önce normal arkadaşlar edinmeye bak, çevrende takılabileceğin arkadaşlar edin.
Ama aklıma bişey geldi. Sen spor salonunda git, hem spor yapmış olursun, hem tanışmak için güzel huzurlu bir ortam.
Ya aslında spor, sanatsal Bişeyler,resim heykel yada seramik gibi ama bilinçaltında orda tanışacak birileri olmalı düşüncesi yerleşti o seçici davrandırıyor.Yogaya gideyim dedim mesela sonra gözümün önünde canlandırma yaptım gelen tipleri vazgeçtim.Entel takılan, evlenmek istemeyen kafa uyuşuk biri bu manevi isteğe ne kadar cevap verir bilememİlgi alanların nedir? Halk eğitimde pek çok hobi kursları oluyor ama korona kaynaklı onlar da durduruldu diye biliyorum.
Demek ki entel takılan tipler senin tipin değil, bunu eledik. Spor salonuna gitsen, orada da genelde vücut çalışan ve bu vücutla kız düşürmeye çalışan tipler var. Bence onu da eledik az önce bir arkadaşın dediği gibi modern görücü usulü birileriyle tanışmaya çalışsan?Ya aslında spor, sanatsal Bişeyler,resim heykel yada seramik gibi ama bilinçaltında orda tanışacak birileri olmalı düşüncesi yerleşti o seçici davrandırıyor.Yogaya gideyim dedim mesela sonra gözümün önünde canlandırma yaptım gelen tipleri vazgeçtim.Entel takılan, evlenmek istemeyen kafa uyuşuk biri bu manevi isteğe ne kadar cevap verir bilemem
kadın arkadaş bile az bi kaç tane onlarında çevresinde yok yenileri olması lazım ay bilemedim.Gerçi rabbim nasip edince köşe başında bile olur da işte bizimkisi de uğraşmadı demesin diye :) hemde kendim için iyi gelen bişiler yapmak amaçDemek ki entel takılan tipler senin tipin değil, bunu eledik. Spor salonuna gitsen, orada da genelde vücut çalışan ve bu vücutla kız düşürmeye çalışan tipler var. Bence onu da eledik az önce bir arkadaşın dediği gibi modern görücü usulü birileriyle tanışmaya çalışsan?
Merhaba bende eşimle kursta tanıştım ilk başta normal arkadaş ortamında sürekli sınıfı güldüren tiplerdendi.Yani kimse X kursunda Falan tanışmadı mı ? Ben ne yapayım arkadaşlar insan görmüyorum ?
Eşimle tanıdığım kurs çıkışı yağmur yağıyordu.. herkes yağmurun dinmesini bekliyordu .Ben daha eşimle birbirimize açılmadan tuttum kolundan yağmura doğru çekmiştim ve hadi gidelim yağmurda yürüyelim demistim ve ikimizde birbirimizden daha çok etkilenmiştik.. Sıradanı biraz değiştirmek gerekiyor sanırımhadi ya başka yok mu değişik hikayesi olan :)
Aynen bende rutinimi değiştirerek bunu yapmak istiyorum aslında o kurs yada aktivite de benım fazlaca yapmadığım bişey olacak :) Ama sizin kadar cesur olamam gibiEşimle tanıdığım kurs çıkışı yağmur yağıyordu.. herkes yağmurun dinmesini bekliyordu .Ben daha eşimle birbirimize açılmadan tuttum kolundan yağmura doğru çekmiştim ve hadi gidelim yağmurda yürüyelim demistim ve ikimizde birbirimizden daha çok etkilenmiştik.. Sıradanı biraz değiştirmek gerekiyor sanırım
Hatta ben eşimle daha ilk tanıştığımız hafta ramazandi sigara içtiği için zorla su içirmeye çalıştım sen sigaradan dolayı kendi soğuk suyundan iç diye ısrar etmiştim ona oda bu kadar ısrara şaşırdı tabiki hatta içti bile ne cesaretle yaptım bende bilmiyorum..Aynen bende rutinimi değiştirerek bunu yapmak istiyorum aslında o kurs yada aktivite de benım fazlaca yapmadığım bişey olacak :) Ama sizin kadar cesur olamam gibi
Doğru o yöne bakmayınca olacak belki de ama zamanda geçiyor işte.( Evde durduk yere gelmiyor kısmetBazen öyle yalnız hisseder ki insan bende o durumdayım çok da kısmetli biriyim her zaman çıkar bi kısmetim gel gör ki hala yalnızım . Ama inanın bu işler çabayla ortamlara girerek olmuyor, bazı şeyler kendiliğinden oluveriyor. Nasibinse bi şekilde karşılaşıyorsun değilse de olmuyor zaten bunu bilir bunu söylerim ☺