Herkese Merhaba arkadaşlar.Fikirlerinize ihtiyacım var, olay şu ki, hayatıma biri girsin, istediğim gibi birileriyle tanışayım ve güzel bir ilişkim olsun istiyorum.Bunun için de elbette ki ortamlara girmek, yeni insan tanıyacak alanlarda olmak lazım bence.Sosyal, girişken bir tip değilim aslında kendimi zorlamak istiyorum lakin sadece iş-ev olunca ne bir değişik insan yüzü ne yeni bir ortam, muhabbet vs fırsatım olmuyor haftanın 6 günü aynı masa başında, aynı insanlarla 9-19 çalışan biriyim, zamanım da çok kısıtlı.Arkadaşlarımla haftada bir iki görüşsem o vesile ile yeni kanallar açılsa desem yakın arkadaşlarım hep farklı şehirlerde veya olanlar da malum iş-güç ev çok fazla zamanları yok her zaman da malum istemiyor zaten hep aynı yüzler.Yani anlayacağınız ne yapsam bilemedim.Bu gidişata bir dur demek istiyorum ama gökten durduk yere zembille de gelmez ilişki biliyorum.Siz nasıl tanıştınız eşinizle, sevgilinizle ? Ve ben nasıl kendime bu tarz alanlar yaratabilirim , ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum