siz nasıl davranırdınız=?

oslem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
249
2
1.PAYLAŞIMIM :mrb.arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim :) bayramda tatil ama 5 saat uzaklıkta olan kayınvalideme gitmek istemiyorum eşim de asla zorlamaz hatta o da gitmek istemiyor.köyleri var orada toplanıyorlar ve sobalı ev hadi onu geçtim yüzüne tahammül edemeyeceğim amcası da orada olcak.düğünümde 9kilo verdim stresten gelinliğim olmadı o gece diktik arkadan arkadaşlar( eşim acayip sessiz komser bu arada..ben de atamam hırsızlar yüzünden yapılmadı öğretmenim..eşimin bendne önce 4 sene bütün maaşını ailesi yemiş arabalar kendilerine bilezikler 100 kiloluk kız kardeşi var evli çocuklu onun düğününü de benimkine itelemişler bizim düğünde de boçlar bize kaldı altınlarımızdan 1 tane bile vermediler ne para ne altın.resmen sulu kayınpederim biz vermiyoruz dedi yüzsüzce.düşününki kayınvalidem hiç susmayan patavatsız sürekli kızını öven bana laf sokan eşimin sessizliğini kullanıp benimle uğraşan bir tip kocası da cıvık ne konustugunu bilmez şöfor burdan gecerken iş arkadaşlarını gelininin evine getirip utanmadan sokan bir adam..kocam nöbetteydi eve gelemedi ama yüzsüz uğradı yine de tamam yanındaki de amcam babam yerine ama ne gerek değil mi?1 senelik evliyim ağlamakla geçti..düğünümde amcası gelinliğimden gerdek geceme yaaa anlayın her şeyime karıştı evlendim süreki telle eşimi kışkırtmalarda bulundu ben arayı soğuttum küstürdüm..eşimin ailesi gece 5 te bile ev cep tellerimizi arayıp rahatsızlık veren iğrenç karakterler tabi musluk kesildi paralar kesildi..hangi birini anlatayım şaşırdım dostlarım.sürekli telefonla arayıp sorun yarattılar yok karşıki komşusunun abisinin kızı düşünün uzaklığı buraya 15 günlük derse gelecekmiş ve arkadaşlarıyla gelmiş 1 araba kız kocamı gönderecekmişim ilgilenecekmiş kayınpederim söylüyor daha neler neler kaç kez telde ağlattı beni cicim ayı falan anlamadım eşimle kavga ettim ama kendim konuşup kendim dinledim eşim acayip uslu efendi iyi niyetli tip düşünün kavga bile edilmiyor cevap vermiyor beni yıprattı bu tutumu da ama..ben de sinirli biriyimdir ama ailem hep düğün zamanı aman bozulmasın diye iyi niyetle bastırdılar beni sürekli sustum zaten ingilizce öğretmeniyim atanamadım üzülüyordum kendi derdimden bunlar yüz buldu neyseki telefon olayını azalttım ama ne kavgalarla eşimle.....doğum günümdü hamile oldugumu da biliyorlar aramadılar mesela ne görümcem ne diğerleri ertesi gün kayınpeder arayıp ters konusabiliyor böyle patavatsız çirkef paracı sürekli sırıtarak konusan aile düşünün arkadaşlar bunlara bulaştım benim ailem de öğretmen hep harika insanlar..eşim de bir dediğimi 2 etmez ama bıktım bunun ailesinden nolur bana yardım edin ben napcam yaa bayramda tamam eşim de istemiyor gitmem ama bu kez de eti bahane eder uyuz kızlarını cocugunu falan alır başıma gelirler diye korkuyorum önceki geldiklerinde 4 gün kaldılar ben 3 kilo vermiştim stesten ( eşim sessiz koruyamıyor sürekli kendim başa çıkmaya çalışıyorum bu patavatsız şeytanlarla büyüklerime saygısızlığa da alışkın değilim sapıtıyorum resmen ..hamileyim bebeğime de kıyamıyorum stres olcak acaba 1 gün dayanıp köylerine gidip çekeyim alayım et mi ne halt vereceklerse geleyim gelemesinler diyorum eşim de tek gitmiyor benim bebek bahanem de var ne bileyim kafam allak bullak siz olsanız bunlarla nasıl başa çıkardınız lütfen bana yazın dostlarım teşekkürler şimdiden

2.PAYLAŞIMIM:arkadaşlar daha bayam öncesi acil destek diye eşimin ailesiyle ilgili duygularımı paylaşmıştım aşağı kopyalarım.dün az kalsın hem yuvam yıkılıyordu hem de bebeğimi kaybediyordum yaklaşık 8 haftalık hamileyim.eşim benden önce netten bi kadınla çıkmış evli çocukluymuş kandırmış eşim de doğuda dağda görevde cansıkıntısı takılmış işte,bunu kayınpeder ve kayınvalidem sanki seviyormuş da ayrılmış gibi bana en son geldiklerinde ballandırarak anlatmışlardı sonra da hem benim hem eşimin evlenince açtığımız kimsenin tahmin bile demeyeceği email adreslerimizi bu kadın ekledi !!! benim de adresimi eşimin şeytan amcakızları biliyor ve acaiyip fesatlar.ben de kayınvalideme sordum geçen hafta keton 3pozitif çıktı 3 serum 1 iğne yedim hastanelerde süründüm 1 bucuk senelik evliyim bana tek kontör harcamayan açgözlü kaynanam aramadı ama bugün bana yine salak bi sesle normal birşeymiş gibi bahsedince ben de : ARTIK 1 BUCUK SENEDİR SUSUYORUM ŞEYTANLIKLARI BIRAKIP KIZIM HASTANEDELERDE YATTIN NASILSIN İYİ MİSİN DİYE ARAMADIN BİLE dedim vallah billah tek dediğim bu tel.de bana nasıl bağırdı mahalle kadınları gibi bu yetmezmiş gibi gece Ankaradan kayınpeder kaynana düğünümde 9 kilo vermeme nedne olan gerdek geceme bile burnunu sokan amcaları çkıp kavgaya geldiler önce eşimi alıp arabayla 4 saat dışarda hallettiler sonra çıkıp eve geldiler yüzsüzce kavgaya hatta ailemi armış çağırmışlar babam gelse beni alır götürür yuvam yıkılır sessiz mal kocam hala susuyor annesi üstüme doğru kavgaya geldi Allahtan canım kız kardeşim vardı o laf söyledi sonra ben çekip gitcem dedim neyseki kocam korktu ailesini evden çıkardı.çirkefler ailemin kapısına dayandılar konşacakmış yaa ben hamileyim olacak iş mi ben sinir krizi geçirdim kilitlendim ağlamaktan gözlerim şuan şiş ...gece yarısı doktora gidip kalp atışlarını duymadan yatamadım..kızlar ablalarım napcam ben ailesiyle tamam koptu artık yetmişti bi anlatsam bana yaptıklarını ama eşimden de soğudum düşünsenize beni düğün zamanı da koruyamadı evliyken de şimdi bebeğimizi taşıyorum gece yine sustu ailesine hiçbiir şey demedi resmen bebeğimin katili olacakları gece halimi görmeliydiniz yerlerde süründüm gece eşim soğuktu düşünceli yattı sabah da öpmeden gitti yaaaa ben bunu için mi yıllarca bekledim napcam napcam ben vaktiniz varsa yazmıştım önceden hissetmişim tehlikeyi :

BİRAZ UZUN OLDU AMA SORUNUMU AHA İYİ ANLAMANIZ AÇISINDAN YAZDIM ARKADAŞLAR 3HAFTAYA DOĞUMUM VAR VE YUKARDA ANLATTIĞIM ŞAHISLAR EŞİMİN AİLESİ DOĞUMDA MALESEF GELECEKLER NE GÜZEL 6 AYDIR EN SON O BERBAT YUVAMIN YIKILDIĞINI SANDIĞIM OLAYDAN SONRA GÖRÜŞMEDİM AMA KESİN GELECEKLER SİZ OLSANIZ NASIL DAVRANIRDINIZ KARAKTERLERİ AZ ÇOK BELLİ YUKARDA OKUYUNCA ANAMIŞSINIZDIR -Kİ ÖZET ONLAR DÜŞÜNÜN ARTIK:)))....​

o kadar yüzsüzlerki anlatamam yaa boş boş süreki konuşurlar aşırı cimriler açlıktan öl 1 simit almazlar dışardan eşimi 40milyardan fazlası çarpmışlar hep dediklerini yaptırmışlar uslu diye bekarken düğünde de borçları yıktılar altınlarımızı aldılar vermediler düğünde pazar poşetine doldurdular yaa iğrenç.4 bilezik takıverdiler bana da sanki dul kadın alıyor. kayınpeder şöför burdan gecerken 4 kez yanında adamla ugradı düşünün kaldı hatta amca ama kaynanam eşim falan da vardı .en son eşim nöbetteydi düşünün ben yeni gelin evde tekim yine yanında adamla ugradı pislik yedi içti güleryüzlü davrandım yine tam yolluyorum eşimin iş yerine gidecekler demez mi ben geri gelcem daha yeni evliyim kayınpederle tek evde nasıl yatcam ya tamam baba sayılır ama çekinir insan ya oğlunun evine adam getirmeye terbiyesiz her ne kadar yanındaki de babam yerine iyi adam olsa da dimi ama.. yukarda bahsettiğim kadına adreslerimizi veren de görümcem çıktı yani anne kız resmen bebeğimi öldüreceklermiş meğer şu 6 ay nasıl güzeldi kızlar tek kavga etmedik severek evlendik sonucta huzuru bulduk ama inanın doğumda gelecekler çaresi yok burunları sürtmüş mü göreceğim eğer aynılarsa bir daha tamamen keserim diyorum ama_?? bizimkiler falan da ad koyma yapcaklar gelsinler olmaz böyle küs diyorlar ses çıkarmıyorlar eşim de üzülüyor böyle kendi de gidemiyor 6 aydır durum bu işte kızlar...

100 kiloluk kız kardeşi var evli çocuklu onun düğününü de benimkine itelemişler

hoş bir tabir olmamış bence

seni bilmem de ben olsam kendi keyfime göre davranırdım kimseyi sallamam yani ay o şöyle düşüncek bu böyle dersem kırılır mırılır bana ne dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin seni üzmesine izin verme kendi canın nasıl istiyorsa öyle davran bence. kimseye katlanmak zorunda da değilsin. kimse için kendini yormaya da değmez. kendi keyfine bak.

tatlım evli değilim ama seni anlıyorum . eşinin hatrına yapılanları umursama sen yine normal iyi insanlarmış gibi davran onlara. bu arada onlar varken senin ailenden de birileri olursa eğer şeytanlıklarını yapamazlar mesela annen yanında olabilir doğumdan sonra. Sen Allah a havale et iyiliğinden ödün verme eşini düşün derim .

Öncelikle üslubun çok çirkin... Öfkeden nasıl hakaret edeceğini, onları nereden vuracağını şaşırmışsın.. Tamam sinirli olabilirsin, tamam çok çekmiş olabilirsin ancak burada tanımadığın kişilere paylaşım yapıyorsun... Bence dikkat etmen gerekirdi... Ve iyi bir izlenim yaratmadın bana kalırsa....

Sorununa gelince, şu zamana kadar görüşmediysen , isterlerse ayağına gelsinler görüşmek gibi bir mecburiyetin yok madem kötü şeyler yaşadınız... Kimseye eyvallah etmemekten yanayım.. Büyüklükleri sayılacak insan olsalar amenna.. Ancak anlattıkların doğrultusunda görmezden gelirdim onları... Boşver sen değil onlar gerilsin..

okudum ama birşey anlayamadım ben..3 ayrı zamanda ayrı olay var onları mı birleştirip anlatmış kavrayamadım..sadece 100 kiloluk kız kardeşi anladım

okudum ama birşey anlayamadım ben..3 ayrı zamanda ayrı olay var onları mı birleştirip anlatmış kavrayamadım..sadece 100 kiloluk kız kardeşi anladım

ben de şoför olan kötü kayınpeder ile gelinin öğretmen olan harika ailesini

çok fena konuşuyorsun yapma böyle hamilesin yaa boşver herşeyi, lohusalığını düşünemiyorum allah huzur versin içine.

"ben de atamam hırsızlar yüzünden yapılmadı öğretmenim"

burada ne demek istediniz,aklıma takıldı? ne hırsızı,nasıl engelledi atamanızı? çok kopuk yazmışsınız vallahi başım döndü.

kpss de kopya skandalı olmuştu, ondan bahsediyor olmalı.

Sorular çalındı sınav iptal edildi...

valla yarısına kadar okuyabıldım ona göre yazıyorum

bebeğin hayırlı olsun öncelikle...

ben olsam benı bu kadar üzen insanlarla görüşmezdim.
sonuçta hamılesın stres bebeğe yaramaz artık kendinden önce onu düşünmelisin

bebeği bahane et 5 saat yola gidemeyeceğim de zaten kocan da istemiyormuş gitmeyin...

Eşinizin ailesinden herkese karşı bu kadar çirkin kelimelerle buraya derdinizi döktüğünüze göre;
Ben sizin de pek masum oldugunuzu düşünmüyorum...

Kindar ve Angeldreams siz pat diye anladınız ben iyice saflaştım bugün sanırım:)) ya diyorum ne hırsızı onu düşünüyorum 10 dkdır

Son düzenleme:

Eşinizin nöbetçiyken amcası ve yanında arkadaşı ile gelmesi, kayınpederin gelip kalması falan hayra alamet degil.

Eşin hiç mi bir şey demiyor yahu?

8 yıllık evliyim benim eşim de nöbetli çalışıyor. 5 yıldır eşimin memleketinde görev yapıyoruz daha bir gün kayınpederim eşim nöbetçiyken kapımı çalmamıştır.
Yok artık inanmak istemiyorum!!!

Son düzenleme:
öncelikle sakin olmanı öneririm.
haklıyken öfkeni kontrol edemeyip haksız duruma düşürürsün kendini

doğumda annen gelsin yok mu annen?
kocana da de ki annem gelicek ben onunla rahat edebilirim de ne der eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…