• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz kabul edermiydiniz

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
361
127
18
29
İyi akşamlar evlendiğiniz günden beri ne zaman bayramda seyranda memlekete gittiğinizde sizin için hiçbir hazırlık yapmayan evinde kal demeyen ağzınızla söylemenize rağmen evinde misafir etmeyen kayınvalidenizi evinize misafir edermydiniz 1,5 yıllık evliyim ne zaman evlerine gitsek bize kalın demediler mecburen ya otel de ya kendi annemde kaldık ortada bir sorun yok şuanda da bana gelmek istiyorlarmış sizin tavrınız ne olurdu

Ağzınızla söylemenize rağmen derken? “Burada kalalım” dediniz ve “tabi kalın” demediler mi?
Bu şekilde olduysa sizde hiç kalma lafı yapmayın size geldiklerinde. Eşiniz peki ne düşünüyor ailesinin evinde yatılı ağırlamaması, teklif etmemesi hakkında?
Üzülüyor bana karşı mahcup oluyor ve ailesinden git gide soğuyor

Esin seninleymis problem yok ne ayıp olmasın diyeceksin alıştır böyle tepene çıksınlar, gitsin kalsın otelde yesin icsinler size ne ki kendileri bilir sana ne yani kafana takmana bile degmez

Esin seninleymis problem yok ne ayıp olmasın diyeceksin alıştır böyle tepene çıksınlar, gitsin kalsın otelde yesin icsinler size ne ki kendileri bilir sana ne yani kafana takmana bile degmez
Bencede değmez ama elti var bir tane diyormuş ki bende kaldınız ona neden gitmiyorsunuz ona neyse

Parasını biz ödeyecez mecbur :( eğer gelirlerse yani açıktan gelmesinler demiyorum eşimde topu bana atıyor
esinle açık konuş. böyle sorumluluğu sadece gelinin almasına çok kızıyorum. zamanında çok aldığım için cahilliğime yanıyorum.

İyi akşamlar evlendiğiniz günden beri ne zaman bayramda seyranda memlekete gittiğinizde sizin için hiçbir hazırlık yapmayan evinde kal demeyen ağzınızla söylemenize rağmen evinde misafir etmeyen kayınvalidenizi evinize misafir edermydiniz 1,5 yıllık evliyim ne zaman evlerine gitsek bize kalın demediler mecburen ya otel de ya kendi annemde kaldık ortada bir sorun yok şuanda da bana gelmek istiyorlarmış sizin tavrınız ne olurdu
Siz farklı şehirlerdesiniz, kayınvalide ve öz anneniz de aynı şehirlerde mi yani?

Back