• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, o konuda linç tayfası ile uğraşmamak için yorumda bulunmadım ama ne yazık ki ülkede kadının ikinci planda olması bile bu zihniyetler yüzünden.
Çocuk ve mutfak kadınındır aksini söyleyen de fetöcüdür!!
He linç yedim ben o o konuda 😂 neredeyse ihraç edeceklerdi beni . Madem öyle düşünüyordunuz neden yalnız bıraktınız beni, yel degirmenlerine karşı savaştım günlerce 😂

Biz 6,5 senedir evliyiz. İlk 2 sene cocugumuz olmadı diye 3. Sene eşimle tedavi gördük tüp bebek ile anne baba olduk. Diğer oğlumuz doğal yoldan sürpriz oldu ve sevincten deliye döndük. Asla böyle bir durum yoktu. Kendi kendime gelin güvey olduysam bu evlilik yolundaydı diye tüp bebeği de adama evde ben yapmadım dmi?
Valla bacım sana suç bulmuşlar ama ben seni sonuna kadar haklı buldum.madem mutsuz belli etseymiş. Senin mutsuz edecek davranışlar yapıp yapmaman farklı mesele. Sinyal verse sen de kendini ona göre hazırlardın. Anlattıklarına bakılırsa gerçekten renk vermemiş.

Şu kesin aldattı diyenlere pes diyorum. Hani belki ihtimali var bile deseniz neyse de hayatında biri var kesin nedir arkadaş . Belki yok ve bu kadının aklına bunu sokuyorsunuz kadın da adama gidip carlayacak ve ortada bir ihtimal düzelecek bir evlilik varsa da o ihtimal gidecek böyle diyenler yüzünden.

Eğer varsa da başka biri “. Belki biri olabilir ama bu bir ihtimal ve fevri davranmadan öğrenmeye çalış “ denilebilir.

Neyse konuya dönecek olursam da eşinizle evlilik terapistine gitmenizi öneririm. Eğer o da işe yaramazsa her duruma hazırlıklı olun

Evet biliyorum zaten biliyordum da ama kararı bilmiyordum zaten martta cıkmıs gerekceli karar da o da henüz kimseye söyleyememiş. Ve eşim silahlı meslek grubunda.
Stresli bir isi var sanirim.probleminiz iletisim sorunu gibi gorunse de stresli bir ortamda boyle sorunlar buyuyebiliyor.ikiniz icin de hayirlisi olsun, sikintilarinizdan kurtulup tatliya baglarsiniz insallah.

sonra ne oldu? esas sebep çıktı mı ortaya
O dönem 10 cm iyimi kötü huylumu olduğu bilinmeyen kist ameliyatı olmuştum binbir belirsizlikle zorlu bı surecti benim için,2 ay geçmeden MS hastalığı teşhisi kondu bana görme kaybı vs yoğun atak yaşadım ,stresimi ona yansitmisim daha fazla çekmek istemiyormuş ,kayınvalidede hastalığından bıktık vs diye eşimin beynini yiyormuş o gecede geç gelmişti neden geciktin deyince üstüne gitmişim kafa dinlemeye ihtiyacı varmış içinde tutmuş sonra saat 3 te kalktı evi terk etti..

Evet bunu ben de yediremiyorum işte. Mesela bana diyor ki ben aylar önce arabada giderken demişim ki bir gün senden ayrı düşerse yolum en cok dinlediğimiz şarkıları özlerim, o da demiş ki ben de özleyeceğim. Bana diyor ki ben sana zaten o gün de anlatmaya calıstım sen anlamadın
Aslında eşiniz size sinyal vermiş siz anlamamışsınız. Yani şok oldum diyorsunuz ama o zaten ayrılmayı düşünüyormuş size ima etmiş siz farketmemiş ya da farketmek istememişsiniz.
Ben başkası olduğunu düşünmüyorum.

Olay tam başlıktaki gibi. Hayat benim icin normal akışındayken eşim bir süredir planladığı boşanma niyetini uygulamaya gecirmis durumda. Hic beklemiyordum ve boşanmak istemediğimi söylediğimde bir süredir planladıgını evliliğin başından beri cok mutsuz oldugunu onu hep baskıladıgımı, fikrine saygı göstermeyip hayır dediği şeylerde kavga cıkardıgımı, kücük seyleri büyüttüğümü, cocukların üzerne cok düsüp onu ihmal ettiğimi, cevresinin kendine bunu yapma bırak dışardan da hep mutsuz görünüyorsun dediğini söyledi. Bu arada 10 yıldır beraberiz 3,5 senesi flört 6,5 senesi evlilik ve biri 3 diğeri 2 yaşında iki cocuk… derdim şu ki benim boşanmayı istemediğimi toparlayalım diyip özürler dilediğimi görünce bana biraz zaman ver dedi. 1 haftadır ses seda yok ne cocukları sordu ne beni. Evden gitti otele yerleşti. Babası gelmiş otele görmeye. Ailesine de aramızdaki her kavgayı benim aleyhime anlatmış ve ailesi de boşanmamızdan yana sanırım cünkü arayan soran yok o taraftan da. Normalde kavga etsek bile ayaklarıma kapanan adam buz gibi bir sessizlikte. 1 saat sesimi duymadan yapamayan adam asla aramaz mecbur kalırsa annemle irtibata gecer halde. Ama bana zaman ver kafa dinleyelim dedi. Her gün aynı eziyete uyanıyorum yazdı mı aradı mı diye bakıp tüm gün bekliyorum. Sizce bu işin sonu ne olacak? Ben ne yapmalıyım?
Başka biri falan yok ,sadece karşılıklı anlayissizlik var benim anladığım kadarıyla ,ve yazdığınız kadarıyla daha çok içinde tutup tutup en boş yerde patlayan biri, siz sakin kalın,sessiz kalin,özür dileme ,eminim hatalariniz karşılıklıdir ,siz yaptıysanız oda yapmıştır ,iki küçük çocuğunuz var,birine bakmak bile zor iken 2 minik bebek ,sizi anlayabiliyorum ,esinizide anlayabiliyorum ,vakit verin eminim hatasını anlicaktir yinede ne olursa olsun hicbirsey tek taraflı değildir ,kendinizi suçlamayın

Hep böyleydi her zaman tartışırken olmayacak bir yaramı kanatırdı.
Sizin sürekli en ufak tartışmada yaralarinıza tuz basan adamdan nasıl soğumadiniz + boşanmak isteyen yine bu yara çoğaltan adam? Şahsen ben mesela soğumuş durumdaydım bir şans daha verdim diye suanki durumdan memnunum ama sogumaz mi insan ya ? Niçin hep kendinizi kotuluyorsunuz

O dönem 10 cm iyimi kötü huylumu olduğu bilinmeyen kist ameliyatı olmuştum binbir belirsizlikle zorlu bı surecti benim için,2 ay geçmeden MS hastalığı teşhisi kondu bana görme kaybı vs yoğun atak yaşadım ,stresimi ona yansitmisim daha fazla çekmek istemiyormuş ,kayınvalidede hastalığından bıktık vs diye eşimin beynini yiyormuş o gecede geç gelmişti neden geciktin deyince üstüne gitmişim kafa dinlemeye ihtiyacı varmış içinde tutmuş sonra saat 3 te kalktı evi terk etti..
Tam bir ahlaksız. Şuan daha iyisiniz değil mi

bana her türlü aileye baktırmak büyük haksızlık geliyor. külliyen karşıyım ama neticede bu memlekette olan da bu, olanı görmezden gelemeyiz.
Kesinlikle öyle, katılıyorum.
Birkaç zaman, işler rayına oturana kadar tolere edilebilir ama çocuk dünyanın en zor şeyi iken onun yarı yükünü ebeveyni dışında biri ile paylaşmak, sırtlanamadığı yükü hafifletmek gibi geliyor.
Sırtlanmayacaksan ya o yola girmeyeceksin ya da başkasına atmayacaksın.
Mutsuzsan mutsuzsun mesela otur aşağı, mutsuzum diye boşanıp çocuklarının başına babaanne anneanne getireceksen hak mı bu şimdi?

Bunu yazarken de çocuklarımın annemde kalmasına puanım ise 10😂
Arada olur öyle değil mi, biz de insanız ajshshs.

Tepki koyduğu için, sizi çocukları yok sayıyormuş gibi yapıyor ,haklı olduğunu düşünüyor,bu süreç erkekler için hep böyledir,sonra toparlarlar ,bosverin sizde sessiz kaldığınız sürece o daha hızlı farkına varicaktir çocuklarının olduğunun,sizin varlığınizin.uzulmeyin her evliliğin bir geçiş aşaması var yaşanıyor böyle durumlar geçip gider Allah in izniyle

Tepki koyduğu için, sizi çocukları yok sayıyormuş gibi yapıyor ,haklı olduğunu düşünüyor,bu süreç erkekler için hep böyledir,sonra toparlarlar ,bosverin sizde sessiz kaldığınız sürece o daha hızlı farkına varicaktir çocuklarının olduğunun,sizin varlığınizin.uzulmeyin her evliliğin bir geçiş aşaması var yaşanıyor böyle durumlar geçip gider Allah in izniyle
Teşekkür ederim 🙏🏻

Olay tam başlıktaki gibi. Hayat benim icin normal akışındayken eşim bir süredir planladığı boşanma niyetini uygulamaya gecirmis durumda. Hic beklemiyordum ve boşanmak istemediğimi söylediğimde bir süredir planladıgını evliliğin başından beri cok mutsuz oldugunu onu hep baskıladıgımı, fikrine saygı göstermeyip hayır dediği şeylerde kavga cıkardıgımı, kücük seyleri büyüttüğümü, cocukların üzerne cok düsüp onu ihmal ettiğimi, cevresinin kendine bunu yapma bırak dışardan da hep mutsuz görünüyorsun dediğini söyledi. Bu arada 10 yıldır beraberiz 3,5 senesi flört 6,5 senesi evlilik ve biri 3 diğeri 2 yaşında iki cocuk… derdim şu ki benim boşanmayı istemediğimi toparlayalım diyip özürler dilediğimi görünce bana biraz zaman ver dedi. 1 haftadır ses seda yok ne cocukları sordu ne beni. Evden gitti otele yerleşti. Babası gelmiş otele görmeye. Ailesine de aramızdaki her kavgayı benim aleyhime anlatmış ve ailesi de boşanmamızdan yana sanırım cünkü arayan soran yok o taraftan da. Normalde kavga etsek bile ayaklarıma kapanan adam buz gibi bir sessizlikte. 1 saat sesimi duymadan yapamayan adam asla aramaz mecbur kalırsa annemle irtibata gecer halde. Ama bana zaman ver kafa dinleyelim dedi. Her gün aynı eziyete uyanıyorum yazdı mı aradı mı diye bakıp tüm gün bekliyorum. Sizce bu işin sonu ne olacak? Ben ne yapmalıyım?
Hayatında başka biri olabilir.Tabiiki bu sadece bir olasılık.

eşime en cok cocukların varlığı ağır geldi. Onlar var film izleyemiyoruz. Onlar var gezemiyoruz rahatca. Hatta bir arkadasına” bana da yazıklar olsun ki bakmam gereken ailem oldugundan bana yapılanlara susup bu mesleğe devam ediyorum “dedi yanımda ağlayara

Erkeklerin buyuk cogunluğu cocugun nasil bir sorumluluk oldugunu bilmeden cocuk istiyor, sadece istiyor. Hani evlendik sıra cocuk yapmakta diye istiyor. Çevremde hakkiyla babalik yapan da var ama parmakla sayilir.
Özellikle boşandiktan sonra o cocuk cocuk diye ölüp biten deliren erkeklerin hiç biri cocugunu dogru durust arayip sormadilar.

Eşimin iş arkadaşlarindan cocuk sahibi olan bazi adamlar "ben işe gelince kafami dinliyorum evde cocuklardan yoruluyorum, gençtik yaptik işte cocuklari simdi ki aklim olsa" tarzi şeyler soyluyorlarmiş mesela. Karilarinin haberi bile yok belki boyle dusunduklerinden.

Her insan çocuk kaldiramiyor ama kimse dusunmuyor yaparken malesef. Kaldiramamiş eşiniz de.

İş yerindeki herkese yaymış durumu. Benim yakın olduklarımdan biri aradı ve eşimin normalde hic görüşmediği birinin yanına gidip aniden boşanıyorum ben zaten cok tartısıyorduk sürekli mutsuzdum demiş. Bunu da bugün öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back