ohh MaaşAllah.
bende lahana çorbası diyetiyle 1 haftada 5 kilo verdim.
şimdi lahana suyu kürü uyguluyorum azcıkta spor ve yediklerime dikkat ederek.
şu anda 68 kiloyum.diyete 77 ile başladım.hedefim 60..
bu arada yeşil elma diyeti nasıl birşey sürekli elmamı yiyosun
Ilk ben basliyimm.. Ilk lahana corbasi diyeti yapmistim uzun zaman oldu bi haftada 4 kilo vermistim. (kalici kilo aldirmiyo)
Isvec diyeti 13 gunde 4 kilo anca verdim (sporla birlikte)
Hollywood diyeti 2 hafta kadar 6 kilo vermistim
Suan yesil elma diyeti yapiyorum 25 gunde 6 kilo verdim.
Sizlerde hangi diyetle kac kilo verdiniz ve ne kadar surede deneyimlerinizi ve yorumlarinizi burda paylasalim birbirimize destek olalim :)
çok iyiymiş cnm.şimdi bende araştırdım epey kilo verdiriyor çoğu geri aldığını söylemiş ama dikkat edeceğiz artık.13 gün dayanırmıyım bilmiyorum çocuk emziriyorum menü bayağı az. 5 gün yapıcam zaten 5 kilo vermek istiyorumisveç diyetiyle 4 günde 4 kilo verdim hemde sporsuz yarın tekrar başlıycam
Kızlar ben devlet hastanesinde bir diyetisyene başladım. Yaklaşık 2 ay oluyor başlayalı. Ayda 1 kez kontrole çağırıyor. Gerekirse diyet listesini yeniliyor falan. Şimdilik memnunum. 150 kiloyla başladım. Şuan 130 kiloyum. Harfi harfine uyuyorum diyetin ama. Sadece spor kısmını beceremiyorum. Ağır vücutla ne kadar spor yapabilirim kiBiraz gitsin kilolar yapıcam diyorum spor yada destekleyici şeyler tamam diyor doktorumd hak veriyor bana. Metobolizmam iyi çalışıyormuş. Şuan 20 kilo verdim ama takdir edersiniz ki belli olmuyor pek. Belli olacağı, herkesin bana aaa sen zayıfladın mı diyeceği günü iple çekiyorum :13:
çok iyiymiş cnm.şimdi bende araştırdım epey kilo verdiriyor çoğu geri aldığını söylemiş ama dikkat edeceğiz artık.13 gün dayanırmıyım bilmiyorum çocuk emziriyorum menü bayağı az. 5 gün yapıcam zaten 5 kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?