• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hangi diyetle kac kilo verdiniz? Buyrun paylasalim..

Nurgul28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
48
1
36
- Yurtdışı
Ilk ben basliyimm.. Ilk lahana corbasi diyeti yapmistim uzun zaman oldu bi haftada 4 kilo vermistim. (kalici kilo aldirmiyo)

Isvec diyeti 13 gunde 4 kilo anca verdim (sporla birlikte)

Hollywood diyeti 2 hafta kadar 6 kilo vermistim

Suan yesil elma diyeti yapiyorum 25 gunde 6 kilo verdim.

Sizlerde hangi diyetle kac kilo verdiniz ve ne kadar surede deneyimlerinizi ve yorumlarinizi burda paylasalim birbirimize destek olalim :)

ohh MaaşAllah.
bende lahana çorbası diyetiyle 1 haftada 5 kilo verdim.
şimdi lahana suyu kürü uyguluyorum azcıkta spor ve yediklerime dikkat ederek.
şu anda 68 kiloyum.diyete 77 ile başladım.hedefim 60..

bu arada yeşil elma diyeti nasıl birşey sürekli elmamı yiyosun :9:

hayatimda ilk ve tek karatay diyetini yaptim
4 ayda 10 kg kadar verdim
yilba$indan beri 55 kg yum , boy 1.63 ( iki dogum yaptim onuda belirteyim gidenler dogum kilosuydu yani anneler bilir kalan dogum kilolarinin nekadar zor gittigini )
ideal kilomdayim $uan ,artik diyet yapmiyorum ama hayatimdan çikarttigim bazi $eyler var yeme adina
her gun yarim saatde yuuruyorum hala ..

Son düzenleme:
öncelikle topiğin hayırlı olsun ne çok diyet denemişsin öyle vücudun iyi dayanmış
ben kalaori sayarak ve spor yaparak 1 ayda 2 kilo verdim sonra karatayla tanıştım diyetten ziyade beslenme ve sağlıklı yaşam tarzı olarak çok benimsedim 3 haftadır yapıyorum karnım tok zihnim açık ve kendimi çok enerjik hissediyorum zaten karatayın özelliği bu. henüz kaç kilo verdim bilmiyorum ama kıyafetlerimde rahatlamayı hissediyorum benim kilo verme hızım zaten düşük beklentimi yüksek tutmuyorum ama hiç de diyette gibi hissetmiyorum kendimi
herkese karatayı tavsiye ediyorum kitaplarını okuyun veya youtube dan canan karatay diye yazıp katıldığı programları izleyin
hepimizin çabasına sağlık:16:

Konu bekledigim gibi cok guzel oldu siz paylastikca daha cok bilgi ediniyo insan ben bu diyetleri her yil birini yaptim bendede troid var eskiden kilo kolay verirdim simdi zorlasti sanki metobolizma cok yavas bizde cok gec uyaniyorum belkide o yuzden kilo veremiyorum evde yapcak birsey yok eskiden cok aktifdim
Okul ve is varsi simdi evde aksama kadar yatis kahvalti bile yapmiyorum yani.. Acaba bundan yavas verebiliyo olabilirmiyim?

ohh MaaşAllah.
bende lahana çorbası diyetiyle 1 haftada 5 kilo verdim.
şimdi lahana suyu kürü uyguluyorum azcıkta spor ve yediklerime dikkat ederek.
şu anda 68 kiloyum.diyete 77 ile başladım.hedefim 60..

bu arada yeşil elma diyeti nasıl birşey sürekli elmamı yiyosun :9:

Ya aslida iyi ama yinede cok ac kaldigina rahmen bence cokda kilo veriiyo ama verenler var ben gec uyandigim icin zannedersem 12 de basliyorum elma yemege saat 6 da son buluyo. Troidlerim yavas calisiyo belki saglikli insanlar daha hizli verebilir ;)

Ilk ben basliyimm.. Ilk lahana corbasi diyeti yapmistim uzun zaman oldu bi haftada 4 kilo vermistim. (kalici kilo aldirmiyo)

Isvec diyeti 13 gunde 4 kilo anca verdim (sporla birlikte)

Hollywood diyeti 2 hafta kadar 6 kilo vermistim

Suan yesil elma diyeti yapiyorum 25 gunde 6 kilo verdim.

Sizlerde hangi diyetle kac kilo verdiniz ve ne kadar surede deneyimlerinizi ve yorumlarinizi burda paylasalim birbirimize destek olalim :)

Merhaba bu yeşil elma diyeti hergün yiyebildiğin kadar elma yenen (2-3 kg) ve bunun dışında sadece su içilen diyetmi acaba? Eğer bu değil ise senin yeşil elma diyetini nasıl yaptığını açıklarmısın rica etsem

isveç diyetiyle 4 günde 4 kilo verdim hemde sporsuz yarın tekrar başlıycam
çok iyiymiş cnm.şimdi bende araştırdım epey kilo verdiriyor çoğu geri aldığını söylemiş ama dikkat edeceğiz artık.13 gün dayanırmıyım bilmiyorum çocuk emziriyorum menü bayağı az. 5 gün yapıcam zaten 5 kilo vermek istiyorum

Kızlar ben devlet hastanesinde bir diyetisyene başladım. Yaklaşık 2 ay oluyor başlayalı. Ayda 1 kez kontrole çağırıyor. Gerekirse diyet listesini yeniliyor falan. Şimdilik memnunum. 150 kiloyla başladım. Şuan 130 kiloyum. Harfi harfine uyuyorum diyetin ama. Sadece spor kısmını beceremiyorum. Ağır vücutla ne kadar spor yapabilirim ki :( Biraz gitsin kilolar yapıcam diyorum spor yada destekleyici şeyler tamam diyor doktorumd hak veriyor bana. Metobolizmam iyi çalışıyormuş. Şuan 20 kilo verdim ama takdir edersiniz ki belli olmuyor pek. Belli olacağı, herkesin bana aaa sen zayıfladın mı diyeceği günü iple çekiyorum :13:

Kızlar ben devlet hastanesinde bir diyetisyene başladım. Yaklaşık 2 ay oluyor başlayalı. Ayda 1 kez kontrole çağırıyor. Gerekirse diyet listesini yeniliyor falan. Şimdilik memnunum. 150 kiloyla başladım. Şuan 130 kiloyum. Harfi harfine uyuyorum diyetin ama. Sadece spor kısmını beceremiyorum. Ağır vücutla ne kadar spor yapabilirim ki :( Biraz gitsin kilolar yapıcam diyorum spor yada destekleyici şeyler tamam diyor doktorumd hak veriyor bana. Metobolizmam iyi çalışıyormuş. Şuan 20 kilo verdim ama takdir edersiniz ki belli olmuyor pek. Belli olacağı, herkesin bana aaa sen zayıfladın mı diyeceği günü iple çekiyorum :13:

Cok iyi vermissin tebrikler gercekten.. Az bahsetsene nasil bi liste verdi doktorun?

çok iyiymiş cnm.şimdi bende araştırdım epey kilo verdiriyor çoğu geri aldığını söylemiş ama dikkat edeceğiz artık.13 gün dayanırmıyım bilmiyorum çocuk emziriyorum menü bayağı az. 5 gün yapıcam zaten 5 kilo vermek istiyorum

ben o 4 kiloyu geri almadım bugün yine başladım gayet iyi gidiyor... Çocuk emziriyorsan zor olabilir senin için bilmiyorum

Uzun zamandır yapıyorum diğer diyetleride denedim ama 2. Gün pes ediyorum 3 yıldır 86 kilodan düşmeye çalışıyorum doktor kontrolünde 70 kiloyu gördüm en az şuan 80 kiloyom ger aldım verdiğim kiloyu hızlı ve seri bir şekilde 65 kiloya düşmek istiyorum bana önereceğiniz diyet hangisi arkadaşlar doktor diyetlerini hep yaptım ve sıkıldım artık

bende kendi kendime ürettiğim diyetle 13 kilo verdim ama sıkı diyette oldugum zaman her gün 5 km yürüdüm koşu bandında.

Kizlar ben onceden cok diyet listeleri denedim ama bir iki gun sonra birakiyordum. Biara kellog's ve salata yiyerek kilo verdim ama 5 kilo geri almistim eski duzenime dondugum icin. En sonunda bir karar aldim diyet listesine uymicam diye kendi basima az yedim 19.00 dan sonra su ve kahve haricinde bisey yiyip icmedim ve 7 kilo verdim. Bunda stres ve uzuntununde etkisi oldu. Ama diyet yapcam derseniz insan kendini kasiyor ve o zaman zayiflamak nerdeyse zor oluyor cunku zayiflamam lazim sunu yememem lazim deyip daha cok yoneliyorsun o yiyeceklere, bende oyleydi en azindan.

Demem o ki az yemeye calisin ara ogun cok ise yariyor onu yapin, hareket edin spor yuruyus yada evde bisiklet varsa o tarz seyler ve tabikide bol su icin

Dr. Ayça Kaya' nın kitabını okuyup, önerilerini hayata geçirmeye çalışarak üstüme yapışan 3 kiloyu verdim :46: tabii pilates, yürüyüş ve yüzme desteğiyle. herhangi bir diyet yapmadım. zaten beceremiyorum da :9:

arkdaşlar şuan elma diyeti yapıyorum tam olarak uyamıyorum açıkçası yeşil çay olsun içemiyorum pek geç kalkıyorum birde ve kaçamak yapıyorum sürekli 6 günde 79.2 den 76.8 düştüm hedefim 57 sizce ne zamana 57 olurum ?

Dukan diyeti ile 40. günümde 8 kilo vermiş bulunmaktayım, S bedene kadar devam :34:

Back