Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız . Ben memleketteyken böyle davranması bunj gösteriyor ama anlamadığım yanında bir kaç kes böyle tartıştığımızda üç gün yazmadığı oluyordu sonra arıyordu bir kere daha böyle oldu yine kendi aradı konuşmak istedi

Eee yani? Aradı da ne oldu? Romeo'ya mı dönüştü birden? Ağzımı açtıracaksınız. Valla MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müsaade etsin, açık açık yazacağım artık.

yahu nesini anlamıyorsun?
hayır yani hiç mi aklın çalışmıyor çalışmıyorsa da yazdık defalarca okuduğunuda mı anlamıyorsun?
beleş seks neden aramasın neden gelmesin?
yedirip içiriyorsunda masraflarda senden.
jigola gibi yaşıyor adam niye aramasın bende olsam ararım gelirim.

Üç satır başlık görünce artık midem bulanıyor benim.

Daha ne kadar rezil edeceksiniz kendinizi?

Beleş yemek beleş yatak. 1 TL çıkmıyor adamın cebinden, adam salak mı bıraksın ahahah.

Sevmiyor diyoruz anlamiyorsun, sevmeyecek diyoruz anlamıyorsun, seni kullanıyor diyoruz anlamıyorsun. Psikologa gitmek konusundaki fikrin nedir?
Çok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .

Beleş yemek beleş yatak. 1 TL çıkmıyor adamın cebinden, adam salak mı bıraksın ahahah.
Daha az dırdır yapanını bulursa ancak o zaman bırakır. Mevcut durumda tabi zor ama her şeyin "dahası" oluyor malum. Şaşırsak da oluyor.
Adam şişme bebek muamelesi yapıyor resmen.

Vay olaya bak be aşka bak beee, sana bir şey diyeyim mi? Sen tutmasaydın da o kapı açılmayacaktı. O sana karşı anlayışlı değil, sana karşı umursamazdı. Umurunda değildin hani o yüzden kızmadı. Of şu olaydan bile aşk çıkarıyorsun ya inanamıyorum

la niye kıskansın?
fakbadi o.
sen kimsin ki onun için kıskansın seni?
kendini tatmin ettirdiği kadınsın. benzinini koyduruyor karnını doyurtuyor.
aç gözünü artık akılsızlığın beni delirtti.

Ben ne söylüyorum tamburam ne çalıyor

Ya bırakın gözünüzü seveyim. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Konu sahibi böyle bir hayatı tercih ediyorsa bırakın yaşasın, ne uğraşıyorsunuz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.