- Konu Sahibi zorunlualann
-
Haklısınız . Ben memleketteyken böyle davranması bunj gösteriyor ama anlamadığım yanında bir kaç kes böyle tartıştığımızda üç gün yazmadığı oluyordu sonra arıyordu bir kere daha böyle oldu yine kendi aradı konuşmak istediHay şu instagrama da resimlere de...Sanırsın belediye nikahı, dandik iki tane fotoğraf mı ilişkinizin güvencesi ya?
Daha yok fotoğraftı bilmem neydi diye dayanak oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Adam sizle sadece "takılıyor". Duygusal bir bağ yok, anladınız mı? Siz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz?
Yok stajyerlerle takıl, seviş bilmem ne diye saldırgan üslubunuz bir fark yaratmıyor. Ki adam okumuyor bile mesajları muhtemelen. Şu an gereksiz yere başını sizinle ağrıtmak istemiyordur. Dediğiniz gibi canı seks istediğinde, çağıracak, siz de gideceksiniz. Yarım saat oral yapıp döneceksiniz. Eve de bırakmaz bu sizi, otobüsle oral seks yapmak için perişan olursunuz artık.
Eee yani? Aradı da ne oldu? Romeo'ya mı dönüştü birden? Ağzımı açtıracaksınız. VallaHaklısınız . Ben memleketteyken böyle davranması bunj gösteriyor ama anlamadığım yanında bir kaç kes böyle tartıştığımızda üç gün yazmadığı oluyordu sonra arıyordu bir kere daha böyle oldu yine kendi aradı konuşmak istedi
Haklısınız . Ben memleketteyken böyle davranması bunj gösteriyor ama anlamadığım yanında bir kaç kes böyle tartıştığımızda üç gün yazmadığı oluyordu sonra arıyordu bir kere daha böyle oldu yine kendi aradı konuşmak istedi
Üç satır başlık görünce artık midem bulanıyor benim.Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Beleş yemek beleş yatak. 1 TL çıkmıyor adamın cebinden, adam salak mı bıraksın ahahah.yahu nesini anlamıyorsun?
hayır yani hiç mi aklın çalışmıyor çalışmıyorsa da yazdık defalarca okuduğunuda mı anlamıyorsun?
beleş seks neden aramasın neden gelmesin?
yedirip içiriyorsunda masraflarda senden.
jigola gibi yaşıyor adam niye aramasın bende olsam ararım gelirim.
Çok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .Sevmiyor diyoruz anlamiyorsun, sevmeyecek diyoruz anlamıyorsun, seni kullanıyor diyoruz anlamıyorsun. Psikologa gitmek konusundaki fikrin nedir?
Beleş yemek beleş yatak. 1 TL çıkmıyor adamın cebinden, adam salak mı bıraksın ahahah.
Daha az dırdır yapanını bulursa ancak o zaman bırakır. Mevcut durumda tabi zor ama her şeyin "dahası" oluyor malum. Şaşırsak da oluyor.Beleş yemek beleş yatak. 1 TL çıkmıyor adamın cebinden, adam salak mı bıraksın ahahah.
Gerçekten mi? TeşekkürlerTamam arkadaşlar ben açımı yaşarım yazmayacağım artık
Vay olaya bak be aşka bak beee, sana bir şey diyeyim mi? Sen tutmasaydın da o kapı açılmayacaktı. O sana karşı anlayışlı değil, sana karşı umursamazdı. Umurunda değildin hani o yüzden kızmadı. Of şu olaydan bile aşk çıkarıyorsun ya inanamıyorumÇok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
Çok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
Ben ne söylüyorum tamburam ne çalıyorÇok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
Lütfen çok şey yaşandı aramızda dediği olaya bakar mısın? Galata kulesini ateşe vermiş sanki anlatışa bak anasını satamBen ne söylüyorum tamburam ne çalıyor
Ya bırakın gözünüzü seveyim. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Konu sahibi böyle bir hayatı tercih ediyorsa bırakın yaşasın, ne uğraşıyorsunuz ki?Vay olaya bak be aşka bak beee, sana bir şey diyeyim mi? Sen tutmasaydın da o kapı açılmayacaktı. O sana karşı anlayışlı değil, sana karşı umursamazdı. Umurunda değildin hani o yüzden kızmadı. Of şu olaydan bile aşk çıkarıyorsun ya inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?