- Konu Sahibi zorunlualann
-
Senin birşey anladığın yok.Bende bunları yeni görüyorum . Beni umursamadıkça anlıyorum
Ay vallaha haklısın. Akli dengesi yerinde olmadığını unutuyorum bazen, yine mantıklı şeyler yazıyorum. Lanet olsun içimdeki insan sevgisineYa bırakın gözünüzü seveyim. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Konu sahibi böyle bir hayatı tercih ediyorsa bırakın yaşasın, ne uğraşıyorsunuz ki?
Bacım daha ne yapsa vazgeçeceksin? Bir anana sövmediği kalmış? Ne etsin daha?Bende bunları yeni görüyorum . Beni umursamadıkça anlıyorum
Parmağında değil….Adam sizi parmağında oynatıyor. Değeriniz yerlerde
Her gün 30 dk çenem çıkana kadar çeksem ben de cok sey yaşanmış sayardim.Lütfen çok şey yaşandı aramızda dediği olaya bakar mısın? Galata kulesini ateşe vermiş sanki anlatışa bak anasını satam
Görmezden gelmiştim bu kız benimde psikolojimi bozdu
Takıntı yapmanın yanlışlığının 9 yaş farkla ilgisi yok, gidip olur olmaz şeyleri çekip alıyorsun laftan da anlamıyorsunHak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Deprem olmuş geçmiş olsun. Çok sallandı mı?Görmezden gelmiştim bu kız benimde psikolojimi bozdu
Teşekkür ederim canım evet uykudan uyandık uzunda sürdüDeprem olmuş geçmiş olsun. Çok sallandı mı?
Yaw adam ereksiyon aletini niye kıskansın, boşaltıcısına niye kızsınÇok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?