• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz gider miydiniz ?

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.705
50
53
Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?

Yani illa ki aynı ortam da bulunmak zorunda kalacağınız bir durum olacak. Bu kadar kasmayın bence. Görmezden gelin, mesafeli davranın olur biter. Bu kadar düşünmeye bile gerek yok. 👍🏻

Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?
Konu sahibini nasıl engelleyebilirim. Paylaşımları görmek istemiyorum

Aman bide erkekler günümü varmış...burda hergun onlarin günü hahahaha...nilu saten karşılıklı oturuyorsun elinde sonunda görüyorsun bilemedim ben sadece su erkekler gününe takıldım bide neden kayinpedere hediye kafamdaa deli sorular

Aman bide erkekler günümü varmış...burda hergun onlarin günü hahahaha...nilu saten karşılıklı oturuyorsun elinde sonunda görüyorsun bilemedim ben sadece su erkekler gününe takıldım bide neden kayinpedere hediye kafamdaa deli sorular
Başka bir erkek yok .eşime almadım değmez.görmüyorum karşılıklı otursak bile ama sesleri bazen geliyor asansör beklerken

Aynı evde kaldığın o insanlara değil hediye çorap almam. Nilu birak şu eltiyi ordaysa muhatap olma çocuklara da söyle oynamazlar

Nilu, önemli olan elticik değil. Önemli olan sizin davranışınız bakış açınız. Artık biraz da olgunlaşın. O evde yaşamak zorunda değilsiniz mesela. Yalandan bir-iki saat durup çay falan içip kalkın gidin. Çocukların ödevi dersi banyosu yemeği... söyleyin kalkın. Adam size ev aldı, herkes çalışsın alsın bana ne demedi. Tamam o ailede herkes kafadan sakat ama günün sonunda mecburen böyle ortamlara da gideceksiniz. Gidin, verin hediyenizi kutlayın kalkın. Elti ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin he he diyin geçin. Kendi evinde yaşamaya başlayınca daha sakin huzurlu olunuyor. Belki o da sizinle aynı ortamda durmak istemiyordur. Belki kendi kendinize kuruyorsunuzdur.

Back