• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Siz eve girerken ayakkabiyi antrede mi cikariyorsunuz ?

Siz eve girerken ayakkabiyi antrede mi cikariyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    119
  • Anket Kapalı .
Kapının dışında çıkartır he hemen ayakkabılığa alırım. Evde üç kedim var ve dışarıdan gelecek mikroplara karşı savunmasızlar, hem onların sağlığı hem de bizim hijyenimiz için en doğrusu bu. Size de tavsiye ederim.

iğrençti bu ne bu ne deyip durduk bi baktık ki bildiğin kokulu bok :kusmuk: botun tırtırlası arasında girdi heralde yada eve kedi girdi direkt bilemiyorum ayyy hatırladıkça fenalık basıyor nasıl ölmeden bugünlere geldik o evde :skandal:

:D :D :D :D

Öğrenciyken arkadaşı otobüsten aldık valiz elimizde çeke çeke yürüyoruz. Meğer biri kakasını yapmış yani köpek falan değil direkt insan kakasıydı leş gibi. Valize bulaşmış da bulaşmış biz de hiç fark etmemişiz. Bütün yurt kokmuştu aklıma o geldi :kusmuk:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Öğrenciyken arkadaşı otobüsten aldık valiz elimizde çeke çeke yürüyoruz. Meğer biri kakasını yapmış yani köpek falan değil direkt insan kakasıydı leş gibi. Valize bulaşmış da bulaşmış biz de hiç fark etmemişiz. Bütün yurt kokmuştu aklıma o geldi :kusmuk:
Oyyyy oyyyyy :rolleyes:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

diyorum ya iyi gelmişiz bugünlere :halay:

Hadi bu pislige aldirmadim. Her gun temizlik yaptim orayi sildim diyelim. Orayi sildigim viledayla baska bi yeri de silemem. Her gun silinse de temiz olmaz gibi. Kapinin disinda cikarmanin nesi zor anlamadim ama :)

bende anlamadım. 5 adım için :D

Salonun orda çıkarırız diye düşünüyorum hiç olmadi ayakkabıyla gireriz benim için sorun değil
Işte ben de onu diyorum. Ayakkabinizla salona taşıdığınız kiri, odadan odaya geçerken ayaklarinizla taşıyacaksiniz.
Gerçi sorun değil diyorsunuz, o zaman nö problem.

Kızlar dalgasina demiyorum da Böyle topuklu ayakkabiyla topuklu botla haliya basmak Eve onlarla girmek hosunuza gitmiyor mu ?

Kızlar mrb yeni evlendim sey biraz komik bir soru :) fakat sorcam evimizin antresinden girince direk karşında salon var Salondan diğer 3 oda açılıyor banyo mutfak wc kapi solunda esim bana böyle bir soru sordu Salona kadar ayaklarimizla girelim orda çıkaralım dedi sizce böyle yapsak çok kirli olur mu benimde hoşuma gitti yani Böyle bir yerden gelince ayakkabı çıkarma derdinden kurtulurum diye düşündüm Baba evinde gelince çoğu zaman ayakkabiyla haliya basıyordum annem kızardi Cevaplarinizi bekliyorum .

Biz antrede çıkarıyoruz.Kapı önünde ayakkabı çıkarmayız,içeride çıkarırız.

Kızlar dalgasina demiyorum da Böyle topuklu ayakkabiyla topuklu botla haliya basmak Eve onlarla girmek hosunuza gitmiyor mu ?

Valla temiz bir ülkede yaşamıyoruz maalesef, burnunu sümküren mi ararsın, ağacın dibine yapan mı ararsın, bütün ciğerlerini asfalta bırakan mı ararsın, köpeğinin pisliğini almayıp yerde bırakan mı ararsın, çöpünü aşağı indirme zahmetinde bulunmayıp camdan atan mı ararsın (çöp patlar ve içindekiler yola dökülür), yediği şeylerin kabuklarını atan mı ararsın....Sokaklarımız pis, baya baya piss hemde...Biz millet olarak temizliği sadece ev temizliği sanıyoruz çünkü.

Kendi evini temizlemek uğruna, komşunun başından halı silken, evinden çöp çıksın diye apartman boşluğuna sulu çöp bırakan insanlarımız var bizim..Ama sorsan çok titizdir kendileri...Perdeleri beyaz, koltuklar jilet gibi ama dışarı çıkınca dondurma yer kağıdını yere atar, umumi tuvalete girer sifonu çekmez, çocuğunun tuvaletini ağaç dibine yaptırır, çekirdek çitler kabuklarını yere atar....

Çok dolmuşum...Kısacası bende severim evde ayakkabı ama ,dışarıda gezdiğim ayakkabı ile evde dolaşmam imkansız..Kapıda herkes çıkartır ayakkabısını, koyar dolaba. Aksini düşünmek istemiyorum.

Valla temiz bir ülkede yaşamıyoruz maalesef, burnunu sümküren mi ararsın, ağacın dibine yapan mı ararsın, bütün ciğerlerini asfalta bırakan mı ararsın, köpeğinin pisliğini almayıp yerde bırakan mı ararsın, çöpünü aşağı indirme zahmetinde bulunmayıp camdan atan mı ararsın (çöp patlar ve içindekiler yola dökülür), yediği şeylerin kabuklarını atan mı ararsın....Sokaklarımız pis, baya baya piss hemde...Biz millet olarak temizliği sadece ev temizliği sanıyoruz çünkü.

Kendi evini temizlemek uğruna, komşunun başından halı silken, evinden çöp çıksın diye apartman boşluğuna sulu çöp bırakan insanlarımız var bizim..Ama sorsan çok titizdir kendileri...Perdeleri beyaz, koltuklar jilet gibi ama dışarı çıkınca dondurma yer kağıdını yere atar, umumi tuvalete girer sifonu çekmez, çocuğunun tuvaletini ağaç dibine yaptırır, çekirdek çitler kabuklarını yere atar....

Çok dolmuşum...Kısacası bende severim evde ayakkabı ama ,dışarıda gezdiğim ayakkabı ile evde dolaşmam imkansız..Kapıda herkes çıkartır ayakkabısını, koyar dolaba. Aksini düşünmek istemiyorum.
Sizinde hoşunuza gidiyor değil mi stilleto ile evde gezmek ?

yok benlik degil kapi onunde cikaririz gecende bi komsu kapidan ugradi kapinin esigi yuksek mermer olur ya oraya terligiyle durdu sinir oldum neyse o gidince bastim klorati sildim oyle icin rahat etti

Kızlar mrb yeni evlendim sey biraz komik bir soru :) fakat sorcam evimizin antresinden girince direk karşında salon var Salondan diğer 3 oda açılıyor banyo mutfak wc kapi solunda esim bana böyle bir soru sordu Salona kadar ayaklarimizla girelim orda çıkaralım dedi sizce böyle yapsak çok kirli olur mu benimde hoşuma gitti yani Böyle bir yerden gelince ayakkabı çıkarma derdinden kurtulurum diye düşündüm Baba evinde gelince çoğu zaman ayakkabiyla haliya basıyordum annem kızardi Cevaplarinizi bekliyorum .
Ayakkabının evin dışında özellikle apartman içinde, kapı önünde, eşiğinde çıkarılması büyük bir görgüsüzlüktür. Aslında Türkiye'de genellikle evin dışında kapı eşiğinde çıkarılıyor hijyenik nedenlerle ama emin olun eve giren mikrobu asla engellemiyor. Emin olun ayakkabınızın altındaki mikrobun ve bakterinin bin katı zaten üzerinizdeki kıyafetlerde ve teninizde bulunuyor. Yine aynı şekilde rastgele bir sokak yüzeyi evimizde özenle temizlediğimiz mutfak tezgahından bakteri ve mikrop açısından daha temiz. Sadece biz görmüyoruz diye içimiz rahat. O yüzden alın kendinize uygun, yıkanabilir bir paspas, koyun antrenizin girişine. Ayakkabılarınızı evde çıkarın. Böylece psikolojik de olsa içiniz rahat olur en azından.

yok benlik degil kapi onunde cikaririz gecende bi komsu kapidan ugradi kapinin esigi yuksek mermer olur ya oraya terligiyle durdu sinir oldum neyse o gidince bastim klorati sildim oyle icin rahat etti
Kendi evine girebilirsinde istediğin gibi ama baskasinin evine girmek biraz ayıp

Back
X