Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
tesekküler keri kardesim hihoyyyt hala çok iyiyim deneyince oluyor sanki hı.kızmıyorum artık vicdanımı ele geçirdim artık onun azabını çekmeyecem e arada sırada olacak tabi de kontrol ediciiiim.
canım bak en azından huysuzlanmasının sebebı dısler,bız yasımızı doldurduk hala 2 dısımız var.daha dıgerlerı yok.kac aydır usttekılerı cıkarmaya calısıyor hala tık yok.bızımkı bırde sadece bana yapıyor bu huysuzlugu bu sefer daha cok sınırlenıyorum.babanın yada anneanne ve dedesının yanında kuzu gıbı benı gordugu anda cıy cıy baslıyor.
haklısın,anneye yapıyorlar.
çrş günüm boş, uyumamak için direniyor gündüz.ya bizle vakit geçirmek istiyorlar ya da zulümleri bize :d
Mevsimlerden Firar!
Kayıtlı Üye
Ben oğluma sinirlendiğim zaman, kendimi teskin etmenin yolunu buldum, tavsiye ederim..
Kızgın anınızda birden, aklınıza çocuğunuzun "sizin hayatınızdaki en önemli varlık olduğunu" getirin..
Hemen yatışacaktır kızgınlığınız...
bak buna katılıyorum canım yaa bizim kızda biri gelsin birini örsün asla şımarmak yani oyun yapar ama huysuzluk anlamında tık yok k.valdem ne zararı var der bana onlarad kaldıkmı inan uyuyuyoryaa evdede uyumaz bana mı ne garezi....
canım bak en azından huysuzlanmasının sebebı dısler,bız yasımızı doldurduk hala 2 dısımız var.daha dıgerlerı yok.kac aydır usttekılerı cıkarmaya calısıyor hala tık yok.bızımkı bırde sadece bana yapıyor bu huysuzlugu bu sefer daha cok sınırlenıyorum.babanın yada anneanne ve dedesının yanında kuzu gıbı benı gordugu anda cıy cıy baslıyor.
ben zaten normalde sinirli biriyim...
bebekler dünyadaki canlılar arasında en savunmasız olanlar....
tamamen bakıma muhtac yavrular onlar...tek başlarına hiçbişey yapamazlar...
bazen böyle düşünüce cok pozitif davranıyorum ama bazen bu düşünce bile sakinleştirmiyor
gecenlerde misafirim gelcekti uykusu gelmişti bende biraz sabırsızlıkla hemen uyusun diye uğrasıyorum
ama hani sessiz dursa tamam ne uyuyor ne aglamaktan vazgeciyor....
allah ım bi kızdım yüzümü de sert bi şekle soktum ama varya offfff aklıma gelince hala gözlerim doluyor
öyle bi ağladıki nefesi bile kesildi yavrumunnnnn içim parcalandıım inanınnn
gözlerinden yaş bile geldi.....
bir daha asla kızmayacağıma kendi kendime söz verdim.....
bebekler tamamen annesin psikolojisi altında davranışlarını gösteriyorlar....
ne kadar sinirli olursanız inanınki daha inat oluyorlar....bazen kendi halllerine bırakmak lazım demekki yavruları
yani söyle düşünelim siz gülünce veya sebeklikler yapınca bebekler nasıl hemen gülüyor değilmi?
ve siz sinirlenince veya kızınca nasıl huysuzlanıyorlar,ağlıyorlar....
valla rabbim cennet annelerin ayagının altında boşuna demedi....
cocuk büyütmek coooook zor...........
allah hepimize kolaylık versin
oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
Oooo ben ne kadar sinirli oldum doğumdan sonra zaten yapımda öyle bizim canavarda canı sağolsun ama acaip yaramaz 6,5 aylık oldu ama hala kucakta ve hala bağırıyo sürekli bağırma mızmızlanma şeklinde bi odadan öbürüne sürüne sürüne taşıyoruz,bi yere bırakıldığında orda durma süresi max.10 dk.sonra tekrar bağırma moduna geçiyo ve ben çoğunlukla çıldırıyorum evlat büyütmek ne zormuş Allah yardımcımız olsun valla umarım ileride kıymetimizi bilen birer hayırlı evlat olurlar..
ayy bak bana bugün nereedeyse sopalayacaktım kaç oldu kustuğu inadına yapıyor resmnen yaa delşrddimm bağırmak ne kalır...siniirmden çatladım oda bana bağırdı kuzum birde beni dövmeye geldi cadıııı başıma vurdu ...sonrada gülüyor dövdüm diye..