• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi siz de bir anda sinirleniyormusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar benim 11 aylık ikizlerim var bu ara bazen sinirlerim zıplıyor bir kaç saniye onlara kızıyorum ve sonra çok pisman oluyorum sizde de oluyor mu normal birsey mi bu yoksa kendimi daha mı kontrol etmeliyim.bazen çok bunalıyorum olur olmadık seylere

evet uykusu olup uyumadığı,aç olup ağzını kitlediği zamanlarda bir anlık sini oluyor,gecen gün bilge kızıyprum ama dedim,hemen ağlamaya başladı,çok üzüldüm.seninkiler de ikiz.anlıyorum,Allah yardımcın olsun,kontrol etmek lazım nöronları,yazık sabilerimize.

olmaması mumkunmu tatlım yaa.. nasılsinirlenio insan.. ama ne varki onlar bişe anlamıo yine yapçaklarıı yapıolar...

gayet normal canım biz tek çocukla buhranlar geçiyoruz senin ki bide ikiz Allah yardımcın olsun
ama şuda var basit şeylere de kızıp sinirleniyorsan, yeteri kadar dinlendiğin ve uyuduğun halde kendini yorgun hissediyorsan bi tiroidine baktır
tiroid bozukluklarında aşırı sinir olur tabi sadece bi ihtimaldir
sadece sinir varsa normal dediğim gibi ikiz kolay değil:teselli:

Evet olma mı hiç...

Merak etme yalnız değilsin canım...

Ama geçecek onlar da bri gün büyüyecek.... sabır sabır sabır...

ben zaten hashimato hastasıyım canım.troid rahatsızlığı yani nodülüm de var ondan da oluyor tabi iste çok pisman oluyorum bi anda o yüzden neyse ki yalnız değilim.ama dikkat etmek lazım tabi sağolun kızlar

Gayet normal birşey sinirlenmen.Sonuçta sen bir insansın tüm duygularımızın toplamıyla insan olduğumuzu düşünüyorum.Ben oğluma sinirlenmiyorum o konuda çok sabırlıyım hemde acayip dağıtıcı,hareketli bir oğlum var.Ama tabi başka durumlarda başka olaylara başka kişilere sinirlendiğim oluyor.

Ben sinirleniyorum ama oğluma psikolojisi bozulmasın diye belli etmiyorum. Oğlum çok uykusuz, çok iştahsız ve çok hareketli. Buna rağmen 1 yaşında oğlum bir kere yeter ama Çınar dedim. Zaten annem beni öldürüyordu. Şimdi yanından kaçıp ağlıyorum. Kaşımı çatmamdan bile etkileniyor ve gece huzursuz olarak uyuduğunu keşfettim. Bende başka şeylere öfkem yansıtıyorum

Bende yiğite bir kere kızacak oldum,o gece hıçkırarak uyandı kuzum.sonradan söz verdim kendime bir daha kızmak yok..ama bazen insan gerçekten dayanamıyor o zamanda annemi arıyorum hemen geliyor,ben bir çıkıp dolaşıyorum hava alıyorum...

tek beni sinirlendiren şey ağzını mıh gibi kapatması yüzünü yana sağa sola çevirip hayır yemicem yapması heleki ilk kaşıkta tadına bile bakmadan. acayip kıl oluyorum
.'' bi tadına baksan annem bir kez tadsak bak hayatım bir tadına bakalım bak ben yiyorum sende dene seveceksinn hadi tatlım hopppppppp bir iki '' tık yok ıııııı diyor kafa sallıyor. bende hafiften gerilme modu gezinip geliyorum bi on dakka daha uğraş sonra ''
tadına bakalımmı bakalım bakalım açalım ağzımızı'' tık yok''.
eeeeeee bi tadına baksaydın yahu bak sinirlenmeye başlıyorum anne sinirlenince çok çirkin oluyorrr çok da üzülüyor hadi tatlım''
ses tonumun arttığını duyan babamız koşup geliyor '' yahu aç değil çocuk ne vercem diye uğraşıyon''''
ama altı saattir bişi yemiyo :(((
ha öylemi tamam o zaman ben konuşayı onla.bak oğlum büyümek için beslenen gerekiyor biz senin dengeli beslenmeni isiyoruz. bir an evvel büyüyüp rahat oynayabilmen için vs vs şeklinde eğitici ve öğretici nutuk b abamızdan. tık yok.. sonra eşimin ses tonu yükselmeye başlıyor yarım saat sonraa '' wayy sıpa dana tosun yemezsen yeme senlenmi uğraşcam ben vs şeklinde konuşma uzayınca ben doğru tabağı mutfağa götürüyorum :(((
sonra ikimiz birbirimize bakıp loyyyy loyyy loyyy çekiyoruz dana gülüyor :)))

canım yanlız değilsin ben de 6 aya kadar 1 kere bağımadım sesimi yükseltmedim atki hiç birşey yememeya başalyınca çarelr tükenince elden ne gelir sinirler bozulunca...artık dizginler elden çıktı benimde çok aşırı ağladımıda isnirleniyorum yeter artık ne oldu sus diyorum bana bakıyor anlıyor sonra biraz sakinleşiyor onlarda bizde anlayacağız.....

ya iste bu sinirlenmeleri kendi kendime belleğime kazıyıp kazıyıp defalarca pisman oluyorum.ikiz olduklar için cok daha zor oluyor sanırım.birinin altını değisirken diğeri çılgınlar gibi ağlıyor onu kucağıma alıyorum diğer yavrumun altı açık kalıyor e ne kadar tutabilirim bu durumda kucağımda.bırakıyorum yine ağıt sabır sabır derken bisey oluyor bana bir anda.yemek yediriyorum kasığa vurup her yeri batırıyorlar birine yedirirken diğeri tepeme çıkıyor yine her yer berbat.aslında çok küçük seyler bunlar ve daha neler görecez kimbilir hayatta ama işte insanız ve bazen engel olamıyoruz.aslında benim size bunları sormam bir vicdan azabınımı biraz olsun dindirmek için.

canım bende senın gıbı sınırlerıme hakım olamayıp bagırıyorum oglum hemen basını yana egıp saklıyor yuzunu.sanırım cogu anne donem donem yasıyordur bunu hele senın ısın bızden daha zor.tek bebekle basa cıkamıyorum ben allah yardımcın olsun.

Gayet normal birşey sinirlenmen.Sonuçta sen bir insansın tüm duygularımızın toplamıyla insan olduğumuzu düşünüyorum.Ben oğluma sinirlenmiyorum o konuda çok sabırlıyım hemde acayip dağıtıcı,hareketli bir oğlum var.Ama tabi başka durumlarda başka olaylara başka kişilere sinirlendiğim oluyor.

sana bu konuda hayranım canım keske senın gıbı sabırlı olabılsem.derınde coook hareketlı,felaket karıstırıcı,bıde bugunlerde hıc yemek yemıyor.uykusuzlukta bırlesınce sınırlerıme hakım olamıyorum ben

canım ben alıştım ama zmanla sende alışırsın ama ne yaparsan yap sinirlerin bozuluyor 6. ayından beri iştahsızlık huysuzluk uykusuzluk abartmıyorum her ay yeni bir diş hazırlığı ve her ay bir yada 2 diş çıkarması birde bunun huysuzluğu geçeçek geçeçek diye diye 10 aya geldim yine yeni bir ay yine diş çıkarıyor....
sana bu konuda hayranım canım keske senın gıbı sabırlı olabılsem.derınde coook hareketlı,felaket karıstırıcı,bıde bugunlerde hıc yemek yemıyor.uykusuzlukta bırlesınce sınırlerıme hakım olamıyorum ben

canım ben alıştım ama zmanla sende alışırsın ama ne yaparsan yap sinirlerin bozuluyor 6. ayından beri iştahsızlık huysuzluk uykusuzluk abartmıyorum her ay yeni bir diş hazırlığı ve her ay bir yada 2 diş çıkarması birde bunun huysuzluğu geçeçek geçeçek diye diye 10 aya geldim yine yeni bir ay yine diş çıkarıyor....

canım bak en azından huysuzlanmasının sebebı dısler,bız yasımızı doldurduk hala 2 dısımız var.daha dıgerlerı yok.kac aydır usttekılerı cıkarmaya calısıyor hala tık yok.bızımkı bırde sadece bana yapıyor bu huysuzlugu bu sefer daha cok sınırlenıyorum.babanın yada anneanne ve dedesının yanında kuzu gıbı benı gordugu anda cıy cıy baslıyor.

hemide nasıl sinirleniyorum...
benimki inanılmaz bir çocuk...
çok bağrıyorum bazende poposuna bir şaplak iniyor.
sonrasında öyle pişman oluyorum ki.
gece yatmadan önce 1 saat tevbe ediyorum.
bağırmıyacağım bir daha oğluma diye.
ama olmuyor işte gene bağırıyorum,kızıyorum.
2 günde bir mutlaka ağlarım sinirimden.
allah yardımcımız olsun.çocuklarımıza sağlık sıhat versin.
çok zor büyüyorlar gerçekten.

bugün sakindim sinirlendiğim seylere hiç zinirlenmedim.yazık yavrularımıza da biz de.bekelım bunu alıskanlık yapabilecek miyim.sakinim sakinim sakinim:teytey::teytey:

Back